Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
19 minut temu, łom napisał:

I 1000 w Crackdown 3 xd

odmawiam wiary że te liczby są prawdziwe

Opublikowano

Filip proszę wyjdź z pokoju, zrób jakeś gry, takie ładne słońce dzisiaj :nosacz2:

Opublikowano

Koniec konferencji widzę tak:

"And one more thing... Mighty Doom on Xbox consoles right now *mic drop*"

:yao:

Opublikowano
  • Autor
29 minut temu, łom napisał:

I 1000 w Crackdown 3 xd

Pewnie zapomniał Xboxa wyłączyć i poleciał do jakieś Japonii czy coś i naliczylo mu 995h na afku

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

https://www.exophase.com/xbox/user/P3/

Ale zwolennicy teorii spiskowych powiedzą  pewnie że to jakiś fikcyjny profil.

Spencerowi serio można wiele zarzucić i swoje za uszami ma, ale trudno mu zarzucić że nie jest graczem.

Ciekawi mnie odrobine czy on dostajenp kody od devow czy serio musi kupic gierki. 

Opublikowano

Larry Hryb też ma profil i może to jego, a może ktoś za niego gra od czasu do czasu w ramach PR. Nie mam dowodów, że to nie ich konta, ale też nie daję żadnej wiary, że to oni grają, a nie ktoś prowadzi je za nich, jak jakieś konto gwiazdy na facebooku.

Opublikowano

Może Kodżimbo z Overdose dzisiaj też, coś teges szmeges

Opublikowano
57 minut temu, Szermac napisał:

Może Kodżimbo z Overdose dzisiaj też, coś teges szmeges

Czymkolwiek jest ten projekt, to pewnie w powijakach.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, krzysiek923 napisał:

Larry Hryb też ma profil i może to jego, a może ktoś za niego gra od czasu do czasu w ramach PR. Nie mam dowodów, że to nie ich konta, ale też nie daję żadnej wiary, że to oni grają, a nie ktoś prowadzi je za nich, jak jakieś konto gwiazdy na facebooku.

W takim razie jest to mistyfikacja trwa już od 2006 r. Czyli kilkanascie dobrych lat. Mam nadzieję że Microsoft przynajmniej dobrze płaci temu komu kazali najebać prawie 1000 godzin w Crackowna.

Opublikowano

Mi się bardzo podobało, a mam 30 w singlu :reggie:

Opublikowano

Ej ale moze w glownym targow bo 80% jak nie wiecej bedzie o multiplatformach tak czy tak. Tutaj bym spamu oszczedzil.

Opublikowano

Gdzie się komentuje konfe, tutaj jak zawsze czy w graczpospolitej ? Bo mimo tego festiwalu CGI mimo wszystko coś ciekawszego pokazują niż u sonki 

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Bielik napisał:

Miało nie być cgi trailerów :[

Od studiów first party

Fable wygląda pięknie :banderas:

Opublikowano

Całkowicie nasrali by do mord gdyby pokazali gameplay fable, ale i tak cgi trailer na samo otwarcie konfy też ciekawe.