Opublikowano 11 czerwca 20231 r 19 minut temu, łom napisał: I 1000 w Crackdown 3 xd odmawiam wiary że te liczby są prawdziwe
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Filip proszę wyjdź z pokoju, zrób jakeś gry, takie ładne słońce dzisiaj
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Koniec konferencji widzę tak: "And one more thing... Mighty Doom on Xbox consoles right now *mic drop*"
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Autor 29 minut temu, łom napisał: I 1000 w Crackdown 3 xd Pewnie zapomniał Xboxa wyłączyć i poleciał do jakieś Japonii czy coś i naliczylo mu 995h na afku
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Godzinę temu, ASX napisał: https://www.exophase.com/xbox/user/P3/ Ale zwolennicy teorii spiskowych powiedzą pewnie że to jakiś fikcyjny profil. Spencerowi serio można wiele zarzucić i swoje za uszami ma, ale trudno mu zarzucić że nie jest graczem. Ciekawi mnie odrobine czy on dostajenp kody od devow czy serio musi kupic gierki.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Larry Hryb też ma profil i może to jego, a może ktoś za niego gra od czasu do czasu w ramach PR. Nie mam dowodów, że to nie ich konta, ale też nie daję żadnej wiary, że to oni grają, a nie ktoś prowadzi je za nich, jak jakieś konto gwiazdy na facebooku.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 57 minut temu, Szermac napisał: Może Kodżimbo z Overdose dzisiaj też, coś teges szmeges Czymkolwiek jest ten projekt, to pewnie w powijakach.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Autor 2 godziny temu, krzysiek923 napisał: Larry Hryb też ma profil i może to jego, a może ktoś za niego gra od czasu do czasu w ramach PR. Nie mam dowodów, że to nie ich konta, ale też nie daję żadnej wiary, że to oni grają, a nie ktoś prowadzi je za nich, jak jakieś konto gwiazdy na facebooku. W takim razie jest to mistyfikacja trwa już od 2006 r. Czyli kilkanascie dobrych lat. Mam nadzieję że Microsoft przynajmniej dobrze płaci temu komu kazali najebać prawie 1000 godzin w Crackowna.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Te streamy są jakoś od siebie odseparowane wersjami językowymi czy serio na polskim czeka tyle ludzi ? XD
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Ej ale moze w glownym targow bo 80% jak nie wiecej bedzie o multiplatformach tak czy tak. Tutaj bym spamu oszczedzil.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Gdzie się komentuje konfe, tutaj jak zawsze czy w graczpospolitej ? Bo mimo tego festiwalu CGI mimo wszystko coś ciekawszego pokazują niż u sonki
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Autor 6 minut temu, Bielik napisał: Miało nie być cgi trailerów Od studiów first party Fable wygląda pięknie
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Całkowicie nasrali by do mord gdyby pokazali gameplay fable, ale i tak cgi trailer na samo otwarcie konfy też ciekawe.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Spodobal mi sie mega klimat tego Fable. Jesli gra bedzie wygladac podobnie to czekam.