ASX 14 714 Opublikowano 15 września 2023 Autor Opublikowano 15 września 2023 TGS to jednak niszowa impreza dla Xboxa i Microsoft skupia się tam przede wszystkim na tym by pokazać japończykom że coś takiego jak Xbox istnieje. Więc nie spodziewałbym się żadnych nowych zapowiedzi, tym bardziej że Tango kilka miesięcy wydało przecież grę, a źródło tej plotki o jrpg jest wątpliwej wiarygodności. Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 Kurde, mijają prawie 4 lata od premiery gears 5, a po dziś dzień nie zobaczyliśmy nawet oficjalnej zapowiedzi - zwiastuje to kłopoty czy rychłą premierę po zapowiedzi? Szczerze to postrzelał bym już w nowych pidzianach tym bardziej, że ostatnia odsłona kończyła się mocnym cliffhangarem. Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 Ja mam dokładnie tak samo. Niby człowiek psioczyl trochę na 4i5. Ale no to jednak Gearsy<3 i no trochę pustka jest Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 16 września 2023 Autor Opublikowano 16 września 2023 Moim zdaniem zwiastuje to jedynie to że nowa część zaliczy duże zmiany, zarówno jeśli chodzi chodzi o technologie jak i rozgrywkę. Gra powstaje na UE5, który wciąż jest w zasadzie w powijakach (do tej pory wyszło zaledwie kilka gier na tym silniku) jak i rozgrywkę (wg, informacji gra ma odważniej postawić na otwarty świat). Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 6 minut temu, ASX napisał: Moim zdaniem zwiastuje to jedynie to że nowa część zaliczy duże zmiany, zarówno jeśli chodzi chodzi o technologie jak i rozgrywkę. Gra powstaje na UE5, który wciąż jest w zasadzie w powijakach (do tej pory wyszło zaledwie kilka gier na tym silniku) jak i rozgrywkę (wg, informacji gra ma odważniej postawić na otwarty świat). Jak ktos ma pokazać UE5 w pełnej, to Coalition :). Będzie dobrze i zapewne będzie też dobrze działać, jak wszystkie nowe Gearsy. Cytuj
Daddy 4 238 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 W zeszłym tygodniu Grubb pisał że produkcja nowych Gearsów ma się świetnie i zapowiedź powinniśmy zobaczyć szybciej niż nam się wydaje. Nowy GoW ma iść dalej śladem G5, czyli liniowy świat z hubami na większych mapach. Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 19 minut temu, ASX napisał: Moim zdaniem zwiastuje to jedynie to że nowa część zaliczy duże zmiany, zarówno jeśli chodzi chodzi o technologie jak i rozgrywkę. Gra powstaje na UE5, który wciąż jest w zasadzie w powijakach (do tej pory wyszło zaledwie kilka gier na tym silniku) jak i rozgrywkę (wg, informacji gra ma odważniej postawić na otwarty świat). Oby gra została w bardziej zwartej formie, za dużo w giereczkowie tych otwartych światów zrobionych tylko pod panujące trendy, a niestety wiele z nich nie oferuje ciekawej zawartości w swej otwartej strukturze. 1 Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 W piątce te huby wyszły mocno średnio, dodatek był znacznie lepszy. 2 Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 21 minut temu, Bielik napisał: Oby gra została w bardziej zwartej formie, za dużo w giereczkowie tych otwartych światów zrobionych tylko pod panujące trendy, a niestety wiele z nich nie oferuje ciekawej zawartości w swej otwartej strukturze. Dokładnie. Między innymi z tego powodu zrobiłem skok bok na xboxa, bo już mnie męczyły te wszystkie gierki z pseudo otwartymi światami od Sony. Gdyby to były jeszcze piękne żyjące światy jak chociażby w rdr2 a to często puste nijakie przestrzenie z obozami do odbicia, wieżami i innymi fetch questami. Typowe zapychacze żeby na sile wydłużyć grę. Nie grałem jeszcze w gearsy 5, ale ta gra idealnie sprawdza się jako korytarzówka na 10 - 12 godzin. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 też macie jakiś problem ze zaktualizowaniem apki sklepu? pobiera się do końca, jakoś koło 40mb, a później pokazuje 100%, ale aplikacja się nie aktualizuje i każde wejście do sklepu powoduje pobieranie apki na nowo. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 Xbox Status pokazuje jakieś problemy: https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-live-status Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 orange box nie kupię już przez store tylko fizycznie? Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 1 hour ago, Słupek said: orange box nie kupię już przez store tylko fizycznie? Tak 1 Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 Oj Gearsów mi brakuje. Dziś odpaliłem dwójeczkę, która zaczałem jakiś czas temu i wkręciłem się na ponad 2h. Cudowna seria Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 To fakt. Nie mogę się doczekać nowej części Są serie, których nie da się zastąpić. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 Z drugiej strony kilka lat przerwy od Gearsów zrobi dobrze i serii i graczom. 1 Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 oby tylko wyszły za pełną cenę w Microsoft store/na półkach, nie robione z myślą o gamepassie 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 16 września 2023 Opublikowano 16 września 2023 A to jakieś gry MS rozdaje za darmo? Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 17 września 2023 Autor Opublikowano 17 września 2023 Przecież każdą swoją dużą grę MS sprzedaje w MS Store i w pudełkach za pelną cenę, nic nie stoi na przeszkodzie by takie wersję kupować. Tak samo będzie z następnymi Gearsami Cytuj
czeskimaster 3 336 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Mam okazję kupić w dobrej cenie Gutair Hero 3 z gitarą.. Jest jakiś sposób, aby odpalić na series x? Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 W Gearsach musi zmienić się bardzo dużo, aby można było mówić o udanym przejściu w otwarte światy i współczesnym graniu. Przede wszystkich gra musi zapomnieć, że jest rok 2006 i zupełnie zmienić animację i mechanikę przemieszczania się. Postacie poruszają się za wolno, a ten pseudosprint zupełnie się niesprawdza. Do tego schemat korytarz, killroom, korytarz, killroom jest nudny jak flaki z olejem. Przeciwnicy to gąbki, co w przypadku opancerzonych wrogów jeszcze ma sens, ale niestety ci w większości są topless. A strzelanie do jednego przez kilkanaście sekund nie do końca uważam za dobrą zabawę. 1 1 Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 Napewno zadanie przed twórcami trudne, bo jednak Gearsy to właśnie ten specyficzny movement. Ja jestem też tego zdania że coś trzeba oswiezyc ale żebym nadal czuł że to gyrosy a nie jakiś anthem. Martwi mnie to że chcą iść w te otwarte światy. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 A ja bym chciał Tactics 2 tylko bez potrzeby grindu w bardzo powtarzalnych misjach pobocznych. 2 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 Po 6 moim zdaniem Girsy trafią do zamrażarki na długo, a Coalition zrobi co innego. No chyba, że 6 okaże się niespodziewanym hitem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi