Daddy 4 226 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Avowed pięknie wyładniało ale będzie grane 2 3 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Masakryczne, generyczne gówno z krasnalami z halo i różdzką Hermiony w łapie. Ja pierdole. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia No troche zabawnie sie ogląda gadanie o wyborach w rpg jak sie grało w BG3 ponad 100h i wszystko ma tam znaczenie. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia no juz widze te wybory xD - yes - idk, maybe badzmy powazni przeciez to wyglada jak gowno Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Te grę uratuje Ino ciekawa fabula i dialogi, bo klimat i gameplay... No nie wiem. Jeszcze to fov xd Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia tyle bab w developingu nie wróży nic dobrego. 3 2 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Senua GOTY w chooy te animacje i klimat, ale sie jaram 2 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Kolejny gniot - pokazali 2 sekundy gameplayu, gdzie już widać, że combat opiera się na rytmicznym naciskaniu X ile pary w palcach i te slowmo w momencie hita. Cinematic experience też trzeba umieć robić, drogie panie. Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Oj zdecydowanie oglądamy dziś terror gamepassa Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 2 minuty temu, number_nine napisał: Senua GOTY w chooy te animacje i klimat, ale sie jaram dobry trolling xD jak się da wyłączyć te irytujące szepty i będzie easy 1000GS to może zainstaluję' 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia No oby ta Senua to nie był w dużej mierze przerost formy nad treścią, bo się coś za bardzo spuszczają nad "motywami" i "klimacikiem" Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 18 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 stycznia Wszystkie gry prezentują jakość abonamentową. 7 5 2 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Teraz, KrYcHu_89 napisał: Wszystkie gry prezentują jakość abonamentową. To jakoś Game Pass. Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Wszystkie gry prezentują jakość abonamentową. To nasza przyszłość Krychu [*] Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia To nawet zabawne jak boty dissują kinowe gierki od Sony a spuszczają się nad Hellblade 2 1 2 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Mana wygląda fajno. Odsłona na SNESa była wspaniała. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 1 minutę temu, Homelander napisał: To nawet zabawne jak boty dissują kinowe gierki od Sony a spuszczają się nad Hellblade 2 Bo to drewno, silące się na bycie czymś ambitnym. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Dobra, wypierdalać mnie z tą maną, dawać kolejne gierki. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 2 minuty temu, Pupcio napisał: To nasza przyszłość Krychu [*] Cała nadzieja w Harrisonie Fordzie, bo rozumiem, że będzie, co nie xD? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Jprdl, kolejna gierka oparta na systemie 4x. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Indiana na koniec bo będzie kosior Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Ale tak na poważnie. Jak widzę te studia i ludzi tam pracujących od kuchni, to w ogóle się nie dziwię, dlaczego ten gejming wygląda jak wygląda. Ta cała friendly otoczka, jebani hippisi, tęczowa flaga na ścianie i menager wyglądający jak barista. - Steeeveeee trochę mi nie wyszedł ten fragment, co o tym myślisz? - hmmmm myślę, że jest świetny, dałaś z siebie wszystko, dziękuję Susan. 1 3 2 2 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Mana wygląda jak film PIXARa jako fan jrpgów nie mogę się doczekać tej perełki od SE 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi