Soban 4 056 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia 5 godzin temu, XM. napisał: W ogóle mi ich nie szkoda, w tej branży stawki za godzinę już dawno osiągnęły stratosfere, a gry są tylko chujowsze i bardziej niedopracowane z każdym rokiem. Potem jeden gość robi gre ładniejszą niż multimilionowe studio. Pora żeby ta branża sięgnęła dna i od nowa się zaczęła budować, oby to był pierwszy krok. No dokładnie, mniejsze studia indie dowożą, bo każda pracująca tam osoba jest zatrudniona w konkretnym celu i po prostu chce im się robić. U devów AAA to mam wrażenie, że od jakiegoś czasu jest podejscie czy sie stoi czy sie lezy w chuj wielka pensja sie nalezy. 2 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia 5 godzin temu, XM. napisał: W ogóle mi ich nie szkoda, w tej branży stawki za godzinę już dawno osiągnęły stratosfere, a gry są tylko chujowsze i bardziej niedopracowane z każdym rokiem. Potem jeden gość robi gre ładniejszą niż multimilionowe studio. Pora żeby ta branża sięgnęła dna i od nowa się zaczęła budować, oby to był pierwszy krok. Otóż to. Make gaming great again. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Poleccie jakas dobra gre do jarania oprocz High On Life, byle nie szybka Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Godzinę temu, Sven Froost napisał: Poleccie jakas dobra gre do jarania oprocz High On Life, byle nie szybka MADiSON Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Co Ty, chcesz zebym mial zawal? Ja juz w SH: Downpour nie moglem grac po bakaniu Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia 2 godziny temu, Sven Froost napisał: Co Ty, chcesz zebym mial zawal? Ja juz w SH: Downpour nie moglem grac po bakaniu Czeski Silent tylko na baniaku, zobaczymy niedługo jak z Polskim xD. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia 5 hours ago, Sven Froost said: Poleccie jakas dobra gre do jarania oprocz High On Life, byle nie szybka Mario Wonder Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Pytanie mam, bo od 2015 roku przerzuciłem się na Playstation i już się nie orientuję na xboxowym rynku. Jakbym chciał kupić Game Pass na X One (3 miesiące lub jeden miesiąc) w dobrej cenie, to w którym miejscu? Nie chcę się bawić w jakieś VPNy i lewiznę. Chcę wbić kod i grać. W zasadzie to chodzi o uruchomienie tej usługi dzieciakowi kuzyna, który nie ogarnia tych tematów. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 14 hours ago, Sven Froost said: Poleccie jakas dobra gre do jarania oprocz High On Life, byle nie szybka Genesis Noir Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 30 minutes ago, Czoperrr said: Genesis Noir Dzieki, bedzie grubo cos czuje Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 8 godzin temu, [InSaNe] napisał: Pytanie mam, bo od 2015 roku przerzuciłem się na Playstation i już się nie orientuję na xboxowym rynku. Jakbym chciał kupić Game Pass na X One (3 miesiące lub jeden miesiąc) w dobrej cenie, to w którym miejscu? Nie chcę się bawić w jakieś VPNy i lewiznę. Chcę wbić kod i grać. W zasadzie to chodzi o uruchomienie tej usługi dzieciakowi kuzyna, który nie ogarnia tych tematów. https://tanigamepass.pl/pomoz-mi-w-wyborze - tutaj zajrzyj, jest bez VPNów i innych takich. Jedynie w poradnikach masz linki do kluczykowni, w których wychodzi to taniej niż na samym MS Store. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia (edytowane) 10 hours ago, [InSaNe] said: Pytanie mam, bo od 2015 roku przerzuciłem się na Playstation i już się nie orientuję na xboxowym rynku. Jakbym chciał kupić Game Pass na X One (3 miesiące lub jeden miesiąc) w dobrej cenie, to w którym miejscu? Nie chcę się bawić w jakieś VPNy i lewiznę. Chcę wbić kod i grać. W zasadzie to chodzi o uruchomienie tej usługi dzieciakowi kuzyna, który nie ogarnia tych tematów. To jak juz doladuj na dlugi okres czasu zeby dzieciakowi nie odnawiac caly czas. Wejdz na www.kinguin.net i wpisz czego szukasz. Najlepiej kupic trial albo na miesiac i doladowac pozniej samymi Game Pass core ktore przy aktywnym XGPU zamieniaja sie w jego przedluzenie Edytowane 27 stycznia przez Sven Froost 1 Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia (edytowane) Odnośnie zwolnień w AB - oni tylko w trakcie procesu przejęcia przez MS zatrudnili 2.000-3.000 ludzi w tak krótkim czasie. Nie wiem za bardzo po co prowadzili rekrutację na tak dużą skalę, raczej bardzo krótkowzroczna polityka zarządu AB w świetle planowanego połączenia obi firm. Edyta: Jednak znacznie więcej, przybyło im ponad 6.000 pracowników w ~2 lata. Edytowane 27 stycznia przez SnoD Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 27 stycznia Autor Opublikowano 27 stycznia przewidujemy co wyjdzie? Ja myślę że zaczna portować popuilarne gry usługi którym przyda się zastrzyk nowych graczy i mniejsze gierki w stylu Sea of Thieves, HiFi Rush może Forza Horizon. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Ja bym nie wrzucał rewelacji Jezza bo on w każdym wpisie pisze co innego teraz. 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Jaki byłby wtedy sens kupowania Xboxa skoro wszystko i więcej można mieć na PS5? Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Jaki byłby wtedy sens kupowania Xboxa skoro wszystko i więcej można mieć na PS5? Może im już tak nie zależy żebyś kupował Xboxa? Tylko ich gry i abonament? 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Just now, drozdu7 said: Może im już tak nie zależy żebyś kupował Xboxa? Tylko ich gry i abonament? Wtedy nie widzę sensu by wypuszczali następcę XSX Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 27 stycznia Autor Opublikowano 27 stycznia Wszystko nie, teraz mowa o jakieś tam liczbie starszych gier. W sumie już teraz nie trzeba kupować Xboxa by grać w jego gry, bo wszystko wychodzi na PC. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia A po co PC jak mozna miec SD. Mozna podlaczyc do TV i traktowac jako konsole Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 27 stycznia Autor Opublikowano 27 stycznia Na szczęście w dzisiejszych czasach panuje tu pełny genderyzm. Każdy może traktować każdy sprzęt jak mu się podoba. Można traktować Steam Decka jako konsole, Xboxa jako Peceta podłączając do niego mysz i klawiaturę , a Peceta jako PlayStation, podłączyć Dual Sensa i grać w gry Sony. 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia No teraz to jest pełna dowolność. Tak jak mówię sobie że kupiłem ps5 do trzech gier w roku, to tak samo mogę odwrócić sytuację i Xboxa mam do trzech gier w tym roku (multiplatformy tu czy tu mogę). I to jeszcze ich nie kupuję tylko ogrywam w GP. Czyli mógłbym nawet nie mieć Xa i ograć je w ramach jakiegoś clouda czy Ge Force. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 1 hour ago, drozdu7 said: No teraz to jest pełna dowolność. Tak jak mówię sobie że kupiłem ps5 do trzech gier w roku, to tak samo mogę odwrócić sytuację i Xboxa mam do trzech gier w tym roku (multiplatformy tu czy tu mogę). I to jeszcze ich nie kupuję tylko ogrywam w GP. Czyli mógłbym nawet nie mieć Xa i ograć je w ramach jakiegoś clouda czy Ge Force. Ale wtedy wystarczyłoby kupić konsole Sony i mieć gry Sony, multiplatformy i jeszcze gry Microsoftu. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia A kupuj i graj na czym Ci wygodnie. 1 2 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 19 godzin temu, Czoperrr napisał: Wtedy nie widzę sensu by wypuszczali następcę XSX No to samo można było powiedzieć jak zaczęli wydawać gry na PC. Pewnie z czasem będzie tak ,że gry na PS5 pełna cena premierowa 350 zł, a na Xboxie w gamepassie za te 60-70 zł miesięcznie. A Sony odpowie jednoczesną premierą swoich gier na PS5 i PC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi