easye 3 372 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia No tak jak napisałem powyżej - idyki! Najlepiej takie co chodza na telefonie. Ja np. kupuje na switcha bo nie chce mi sie tracic czasu i grac w nie na "poważnym" sprzęcie, wieć Handheld sprawdza się u mnie w takich krótkich i niewymagającyh sprzetowo grach. Ale kto chciałby tam jakikolwiek tytuł AA czy AAA ogrywać? I tam tworzyć sobie bibliotekę? Na pewno nikt, kogo stać na inny sprzęt. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia W dniu 27.01.2024 o 13:50, ASX napisał: przewidujemy co wyjdzie? hifi, sot, grounded, aoe Jez twierdzi też że Sony ma wrzucić wybrane gry na inne platformy i nie ma na myśli tylko PC więc kij wie co tam się dzieje, chyba że pisze bzdury co zdarza mu się 50/50 Gdyby Sony nie blokowało wybranych multiplatform żeby nie wychodziły na Xa a w sądzie rok temu nie pierdoliło farmazonów to spoko a tak MS zrobi sobie zły PR u graczy jakimiś starymi mniejszymi gierkami które i tak nie zarobią na waciki + część devów się wkurzy że gra X może być na innej platformie a ich gra nie jak ktoś chce płakać nad skasowanym paździerzem które z UE przeszło na silnik mobiliny i było tworzone od 2015 z planowaną premierą na +2027 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia ja pierdole ale zrobiliście tu śmietnik Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Prawie taki jak na nintendo eshop 5 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 46 minut temu, LiŚciu napisał: Jeśli było to sorry. Zobacz sobie notatkę kontekstową Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Sorry w takim razie. Fejsbunio mi podpowiedział i się troche podnieciłem za szybko. Niemniej jednak TEW3 marzenie Poprzednie były niesamowite (oprócz technicznych aspektów). 1 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia dobra gra dobrze się sprzedaje 1 3 2 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia (edytowane) Age w tym roku: - nowa kampania do AoEII:DE, - nowa cywilizacja do AoEIII:DE, - Age of Mythology Retold, - kolejne sezonowe aktualizacje do AoEIV. 23 lutego pierwszy raz pokażą Age of Mythology Retold. https://www.ageofempires.com/news/new-year-new-age-announcement/ Edytowane 31 stycznia przez SnoD 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego W dniu 25.01.2024 o 20:53, Figaro napisał: jebać tę branże, jebać MS Ale czemu jebac? Activision z tą swoją polityką angażowania każdego studia w napierdalanie skorek do Call of Duty za kosmiczne pieniądze powinno być jebane. Była fuzja, teraz jest restrukturyzacja, naturalna kolej rzeczy. Ocenimy po czasie czy wyjdzie to studiom na dobre. Ja popieram bo to co odpierdala Acti w ostatnich latach to kryminał. Nie obserwowałem aż tak Blizzarda ale wiadomym jest że tam też dobrze nie jest. 1 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Warto przypomnieć, że AB tylko w okresie finalizacji przejęcia, czyli jakieś 2.5 roku zatrudnili aż 7.000 pracowników: z 10.000 do 17.000. W tym samym czasie niektóre studia szukając specjalistów nie mogą przez 2 lata obsadzić kilkunastu wakatów, a AB wchłonęło 7.000 ludzi. Trudno sobie wyobrazić by był to przemyślany proces rekrutacyjny gdy na tym rynku brakuje wykwalifikowanych pracowników. Raczej zatrudniali jak leci, a MS po prostu zrobił przegląd. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Zastanawia mnie po co aż 17k roboli? Przecież to jest nierentowne przy tylu parobkach. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 1 lutego Autor Opublikowano 1 lutego To prawda że przed przejęciem Activision masowo zwiększało zatrudnienie. Ale z drugiej strony w ramachostatnich zwolnień polecieli też pracownicy Xboxa i Bethesdy. Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Wszyscy się zgodzimy, że w MGS i Bethesda też jest sporo nierobów Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Homelander 2 082 Opublikowano 1 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 lutego 2 hours ago, SnoD said: Wszyscy się zgodzimy, że w MGS i Bethesda też jest sporo nierobów Proponuję ich przesunąć do dywizji robiących skórki na pady. Tam mają ostry zapierdol 10 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Apropos padów do mogliby tego nowego padzika pokazać i ile będzie kosztował Cytuj
Chewie 153 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Niech zwolnią wszystkich ai będzie robiło gry Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 3 lutego Autor Opublikowano 3 lutego Za dużo jest dymu wokół tego tematu, więc musi gdzieś się palić. Przyda się więc jakies oficjalne stanowisko jakiego typu gier można się spodziewać na innych platformach, żeby było jak najmniej wątpliwości. Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Ploty mówią że w EU coraz mniej pudełek na X trafia do sklepów. Smutne. Jak ich nowa konsola będzie bez czytnika, to lipa. https://www.eurogamer.pl/sklepy-w-europie-podobno-przestaja-zamawiac-gry-xbox-w-pudelkach Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 3 lutego Autor Opublikowano 3 lutego 2 minuty temu, iluck85 napisał: Jak ich nowa konsola będzie bez czytnika, to lipa. Będzie, nie ma ku temu wątpliwości Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego 50 minut temu, ASX napisał: Przyda się więc jakies oficjalne stanowisko jakiego typu gier można się spodziewać na innych platformach, żeby było jak najmniej wątpliwości. Jak dla mnie wcześniej czy później pójdą całkowicie w day one na wszystko co możliwe. Tylko nie wiem jak w tym ma się odnaleźć Game Pass skoro Nintendo i Sony nie chcą tego u siebie. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 3 lutego Autor Opublikowano 3 lutego Myślę że to raczej proste Game Pass pozostanie tylko na Xboxie i PC tak jak teraz, a na Switchu czy PlayStation te gry bedą do kupienia za trzy i pół bomby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi