SnoD 2 305 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Przy Dead Island zdążyłem trochę przysnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Pięknie liście zamiecione 20 godzin temu, krzysiek923 napisał: ciekawe co z odpowiednikiem series s, no bo series x mimo bycia mocniejszym od s-ki będzie zmuszony dokonywać żywota razem z nim Series S zapowiedzieli chyba 3-4mc przed premierą więc zobaczymy. Pod koniec 2023 dostali zielone światło na ,,kilka sprzętów" Najlepsza opcja: - odpowiednik XSX, najpotężniejsza konsola nowej generacji - odpowiednik XSS, tylko żeby teraz dorzucili te 2GB RAMu więcej by znowu trzech devów nie płakało - przenośny Xbox który będzie połączeniem switcha i steam decka I oczywiście opcjonalny napęd do każdej konsoli, do przenośnej konsoli może być w stacji dokującej lub w formie podkładki pod konsole. 10 godzin temu, ASX napisał: To już był trzeci pogrzeb xboxa za mojego życia, w tym 2 ostateczne, po których miał się stać bezużyteczny. A ten dalej żyje i jeszcze trochę pożyje, choć wiele osób, by tego nie chciało. Miał być pogrzeb a jest jeszcze lepiej niż było + zapowiedzi na przyszłość Z ciekawych informacji: W tym toku zobaczymy nowy sprzęt, pewnie ulepszony pad lub odświeżona wersja konsoli. MS ma w planach wydanie 10 nowych gier na 2024. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Raczej nie chodziło stricte o gry tylko gry + ważniejsze rozszerzenia jak rozpisałem tu wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 728 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 5 minut temu, Daddy napisał: oczywiście opcjonalny napęd do każdej konsoli Mam taką nadzieję, a skoro tyle Phil się nagadał o bezpieczeństwie naszej biblioteki itp myślę że jest na to szansa Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Zabawne, że leszcze z PPE jeszcze się nie poddają i wciąz próbują grzać temat upadku XSX Beelzeboss to alter forumowego niebieskiego leszcza, potwierdzone info Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Sekcja komentarze na ppe to jest największa spi.erdolina w jakimkolwiek polskim internecie, większej zagrzybiałej chu.jni dawno nie widziałem. Tam takie frajery i odpady siedzą, że tylko się zesrać na nich i spie.rdalać jak ci życie miłe. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 728 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Ogólnie w internecie nadal w wielu miejscach podtrzymywana narracja że jednak "Xbox ja dead". Nawet oglądałem sobie grysława ktorego lubię i on też prawie wszędzie węszył jakiś haczyk. Jakby wszystko to co było wczoraj powiedziane nie miało znaczenia, bo pewnie kłamią i chcą nas wszystkich oszukać. Ale Panowie co Colteastwood odżył xdd wcześniej poorało go to wszystko, a teraz z nową energią żeby szerzyć zieloną religię;)) Przepraszał za to że był częścią tego całego hejtu i dał się ponieść tym plotkom. Jaja Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Jak napiszę, że to bzdura to pewnie będę wstrętnym fanbojem co zakrzywia rzeczywistość, więc sprawdźmy to wszyscy razem - nie będzie miejsca na manipulacje. Zaraz pewnie się przetworzy. Super ze się postarałes. Jestem z Ciebie dumny. Pewnie konsole zrestartowałes i wtedy jest cymesik mądralo, bo trzyma połączenie. Jak włączę Xboxa po np 1 dniu bezczynności to raz ze kafle się nie ładują poza grami które są zainstalowane a dwa ze jak kliknę ikonę z gra pojawia się ekran o tym ze należy się zalogować na konto które zakupiło licencje. Po minucie - dwóch już jest gitara. Zanim napiszesz „u mnie działa” to z chęcią Ci nagram filmik jak kolejny raz będę tak miał. Ciekawe czy odszczekasz. 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 617 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 3 minuty temu, drozdu7 napisał: Jakby wszystko to co było wczoraj powiedziane nie miało znaczenia, bo pewnie kłamią i chcą nas wszystkich oszukać. Co na ten moment jest pewne w 50%, tak jak w pozostałych 50% to, że nie chcą nas oszukać, bo tak naprawdę tyle wiadomo po wczorajszych "wyjaśnieniach" tldr "może tak może nie, nie wiadomo" Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 428 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 9 minut temu, LiŚciu napisał: Super ze się postarałes. Jestem z Ciebie dumny. Pewnie konsole zrestartowałes i wtedy jest cymesik mądralo, bo trzyma połączenie. Jak włączę Xboxa po np 1 dniu bezczynności to raz ze kafle się nie ładują poza grami które są zainstalowane a dwa ze jak kliknę ikonę z gra pojawia się ekran o tym ze należy się zalogować na konto które zakupiło licencje. Po minucie - dwóch już jest gitara. Zanim napiszesz „u mnie działa” to z chęcią Ci nagram filmik jak kolejny raz będę tak miał. Ciekawe czy odszczekasz. Dlaczego wiedziałem, że zaraz coś takiego mi zarzucisz xD Gralem wczoraj, dzisiaj po obiadku przeczytałem co napisałeś i stwierdziłem, że wyjmę telefon i nagram bo jak napiszę, że u mnie moja czteroletnia konsola działa bez zarzutu to mi nie uwierzysz. Wyciągnąłem telefon, uwieczniłem co na filmie i wrzuciłem tutaj. Nie wiem, mam livestreama zrobić żebyś był ukontentowany? Chcesz to wierz, nie chcesz to szukaj spisku i jakiegoś resetowania żeby było szybciej czy coś. I co mam odszczekiwać? U mnie działa jak widać i tyle, więcej mnie nie obchodzi. Chcesz to nagrywaj, nie bronię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 728 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Ale przecież wątpliwości można mieć przede wszystkim odnośnie tej ekskluzywności, co każdy myślący już może się domyśleć jak to będzie wyglądać w następnych latach. A tak dostałeś zapewnienie że będą kolejne konsole, wszystko day one w GP, gry Actiblizz będą wskakiwać do GP. Właśnie nie kumam co ludzie by jeszcze chcieli? Co miał Phil przysięgać na Boga że nie odda Starfielda? Odda ale w momencie gdy części ludzi będzie to już obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Minuta, dwie, brzmi abstrakcyjnie, nie miałem nigdy twoich problemów, kabel, wifi, bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 617 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 5 minut temu, drozdu7 napisał: Ale przecież wątpliwości można mieć przede wszystkim odnośnie tej ekskluzywności, co każdy myślący już może się domyśleć jak to będzie wyglądać w następnych latach. A tak dostałeś zapewnienie że będą kolejne konsole, wszystko day one w GP, gry Actiblizz będą wskakiwać do GP. Właśnie nie kumam co ludzie by jeszcze chcieli? Co miał Phil przysięgać na Boga że nie odda Starfielda? Odda ale w momencie gdy części ludzi będzie to już obojętne. No ale to był główny zarzut i od tego się zaczęła drama pt. "śmierć xboksa", czyli że WSZYSTKO będzie trafiać do konkurencji, w tym Gearsy i Halo, a tego nikt nie zdementował. Spencer powiedział "wydamy te 4 tytuły i zobaczymy jaki da to efekt". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Przecież Series X uruchamia się błyskawicznie, co ten Liściu (pipi)i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 851 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 17 minut temu, drozdu7 napisał: Ogólnie w internecie nadal w wielu miejscach podtrzymywana narracja że jednak "Xbox ja dead". Nawet oglądałem sobie grysława ktorego lubię i on też prawie wszędzie węszył jakiś haczyk. Jakby wszystko to co było wczoraj powiedziane nie miało znaczenia, bo pewnie kłamią i chcą nas wszystkich oszukać. Ryslaw dobrze podsumował. Tylko za dużo gadania dookoła. Prędzej czy później i tak pudełka znikną. Obstswia ze nowa konsola wyjdzie bez napędu i będzie dokładany jak przy ps5. Nie podoba mu się teraz gamepass tak jak na początku gdy się pojawił, wycięło to fizyczne wydania. Należy do grupy którzy lubią posiadać, a nie wypożyczać i tym samym skupia się na pudełkach gier na ps5 i switch. Tyle z jego wydania extra na kanale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 069 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 51 minut temu, LiŚciu napisał: Super ze się postarałes. Jestem z Ciebie dumny. Pewnie konsole zrestartowałes i wtedy jest cymesik mądralo, bo trzyma połączenie. Jak włączę Xboxa po np 1 dniu bezczynności to raz ze kafle się nie ładują poza grami które są zainstalowane a dwa ze jak kliknę ikonę z gra pojawia się ekran o tym ze należy się zalogować na konto które zakupiło licencje. Po minucie - dwóch już jest gitara. Zanim napiszesz „u mnie działa” to z chęcią Ci nagram filmik jak kolejny raz będę tak miał. Ciekawe czy odszczekasz. Pięknie zostałeś roz(pipi)ony. Aż miło bylo popatrzeć. No, ale jak konsola z wyboru nie dostarcza to musisz się na Xboxie wyżyć 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 50 minut temu, Bzduras napisał: I co mam odszczekiwać? Może to?: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 069 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Przykra sprawa mieć niesprawny sprzęt, teraz rozumiem frustrację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 428 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego No coś ewidentnie tam nie styka albo z konsolą albo z netem. Żeby nie było znowu zarzutów o manipulację tym razem wracam z większym rozmachem i budżetem (60fps! Normalnie darmowy patch, inni chcieliby za to 40zł): Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego No coś ewidentnie nie styka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 57 minut temu, krzysiek923 napisał: No ale to był główny zarzut i od tego się zaczęła drama pt. "śmierć xboksa", czyli że WSZYSTKO będzie trafiać do konkurencji, w tym Gearsy i Halo, a tego nikt nie zdementował. Spencer powiedział "wydamy te 4 tytuły i zobaczymy jaki da to efekt". No i co, czy wczoraj ktoś powiedział, że WSZYSTKO będzie trafiać na konkurencyjne platformy? Jak ktoś tak myśli, to może sobie czekać kolejne 10 lat i się nie doczekać. A sytuacja i tak może zmieniać się jak w kalejdoskopie. Ĵeśli będzie lepsza sprzedaż przyszłych konsol, to też plany i założenia będą modyfikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 314 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Godzinę temu, drozdu7 napisał: Ogólnie w internecie nadal w wielu miejscach podtrzymywana narracja że jednak "Xbox ja dead". Xbox nigdzie sie wybiera, a przynajmniej nie w najbliższej przyszłości. Zależy co zaoferują w nastepnej generacji zamiast exów. Godzinę temu, drozdu7 napisał: Nawet oglądałem sobie grysława ktorego lubię i on też prawie wszędzie węszył jakiś haczyk. Jakby wszystko to co było wczoraj powiedziane nie miało znaczenia, bo pewnie kłamią i chcą nas wszystkich oszukać. Nie kłamią. Mówią półprawdy, a ty nie chcesz tego przyjąć do wiadomości. To, że mówią o testowaniu jak sie przyjmą ich gry na konsolach konkurencji kiedy wydawali już inne gry jak ori czy minecraft, a teraz maja tez wydawcow beth i actibliz i dane od nich to jest obraza dla inteligencji. Oni nic nie testuja i juz wiedza co bedzie dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 037 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Liściu dawno prewencyjnie nie łamany minusami, to nie tylko na diskordzie, ale i tu wali kocopoły. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 210 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 3 minuty temu, SnoD napisał: No i co, czy wczoraj ktoś powiedział, że WSZYSTKO będzie trafiać na konkurencyjne platformy? Pan korporacja nie powiedzieć, ja panu korporacja ufać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 728 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 8 minut temu, Beelzeboss napisał: Mówią półprawdy, a ty nie chcesz tego przyjąć do wiadomości. Przecież ja już przyjąłem do wiadomości że będą portowac swoje gry na inne konsole. Co jak i kiedy, będzie pewnie zależne od gry. Ja to wiem i jakoś z tego powodu się nie załamałem. 9 minut temu, Beelzeboss napisał: Zależy co zaoferują w nastepnej generacji zamiast exów. No może zaoferują to co teraz, czyli fajny sprzet, świetny ekosystem i masę gier. Bo widzę że dla niektórych brak exów=brak gier. No (pipi)a chyba nie, nie rozumiem jak można cały gamingowy rok sprowadzić do 2-3 gier. Gdzie jak pokazał zeszły rok, exy zostały zmiażdżone totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi