SnoD 2 319 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Przy Dead Island zdążyłem trochę przysnąć 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Pięknie liście zamiecione 20 godzin temu, krzysiek923 napisał: ciekawe co z odpowiednikiem series s, no bo series x mimo bycia mocniejszym od s-ki będzie zmuszony dokonywać żywota razem z nim Series S zapowiedzieli chyba 3-4mc przed premierą więc zobaczymy. Pod koniec 2023 dostali zielone światło na ,,kilka sprzętów" Najlepsza opcja: - odpowiednik XSX, najpotężniejsza konsola nowej generacji - odpowiednik XSS, tylko żeby teraz dorzucili te 2GB RAMu więcej by znowu trzech devów nie płakało - przenośny Xbox który będzie połączeniem switcha i steam decka I oczywiście opcjonalny napęd do każdej konsoli, do przenośnej konsoli może być w stacji dokującej lub w formie podkładki pod konsole. 10 godzin temu, ASX napisał: To już był trzeci pogrzeb xboxa za mojego życia, w tym 2 ostateczne, po których miał się stać bezużyteczny. A ten dalej żyje i jeszcze trochę pożyje, choć wiele osób, by tego nie chciało. Miał być pogrzeb a jest jeszcze lepiej niż było + zapowiedzi na przyszłość Z ciekawych informacji: W tym toku zobaczymy nowy sprzęt, pewnie ulepszony pad lub odświeżona wersja konsoli. MS ma w planach wydanie 10 nowych gier na 2024. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Raczej nie chodziło stricte o gry tylko gry + ważniejsze rozszerzenia jak rozpisałem tu wcześniej. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego 5 minut temu, Daddy napisał: oczywiście opcjonalny napęd do każdej konsoli Mam taką nadzieję, a skoro tyle Phil się nagadał o bezpieczeństwie naszej biblioteki itp myślę że jest na to szansa Cytuj
knotek 211 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Zabawne, że leszcze z PPE jeszcze się nie poddają i wciąz próbują grzać temat upadku XSX Beelzeboss to alter forumowego niebieskiego leszcza, potwierdzone info Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Sekcja komentarze na ppe to jest największa spi.erdolina w jakimkolwiek polskim internecie, większej zagrzybiałej chu.jni dawno nie widziałem. Tam takie frajery i odpady siedzą, że tylko się zesrać na nich i spie.rdalać jak ci życie miłe. 2 2 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Ogólnie w internecie nadal w wielu miejscach podtrzymywana narracja że jednak "Xbox ja dead". Nawet oglądałem sobie grysława ktorego lubię i on też prawie wszędzie węszył jakiś haczyk. Jakby wszystko to co było wczoraj powiedziane nie miało znaczenia, bo pewnie kłamią i chcą nas wszystkich oszukać. Ale Panowie co Colteastwood odżył xdd wcześniej poorało go to wszystko, a teraz z nową energią żeby szerzyć zieloną religię;)) Przepraszał za to że był częścią tego całego hejtu i dał się ponieść tym plotkom. Jaja Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Jak napiszę, że to bzdura to pewnie będę wstrętnym fanbojem co zakrzywia rzeczywistość, więc sprawdźmy to wszyscy razem - nie będzie miejsca na manipulacje. Zaraz pewnie się przetworzy. Super ze się postarałes. Jestem z Ciebie dumny. Pewnie konsole zrestartowałes i wtedy jest cymesik mądralo, bo trzyma połączenie. Jak włączę Xboxa po np 1 dniu bezczynności to raz ze kafle się nie ładują poza grami które są zainstalowane a dwa ze jak kliknę ikonę z gra pojawia się ekran o tym ze należy się zalogować na konto które zakupiło licencje. Po minucie - dwóch już jest gitara. Zanim napiszesz „u mnie działa” to z chęcią Ci nagram filmik jak kolejny raz będę tak miał. Ciekawe czy odszczekasz. 5 1 1 Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego 3 minuty temu, drozdu7 napisał: Jakby wszystko to co było wczoraj powiedziane nie miało znaczenia, bo pewnie kłamią i chcą nas wszystkich oszukać. Co na ten moment jest pewne w 50%, tak jak w pozostałych 50% to, że nie chcą nas oszukać, bo tak naprawdę tyle wiadomo po wczorajszych "wyjaśnieniach" tldr "może tak może nie, nie wiadomo" Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego 9 minut temu, LiŚciu napisał: Super ze się postarałes. Jestem z Ciebie dumny. Pewnie konsole zrestartowałes i wtedy jest cymesik mądralo, bo trzyma połączenie. Jak włączę Xboxa po np 1 dniu bezczynności to raz ze kafle się nie ładują poza grami które są zainstalowane a dwa ze jak kliknę ikonę z gra pojawia się ekran o tym ze należy się zalogować na konto które zakupiło licencje. Po minucie - dwóch już jest gitara. Zanim napiszesz „u mnie działa” to z chęcią Ci nagram filmik jak kolejny raz będę tak miał. Ciekawe czy odszczekasz. Dlaczego wiedziałem, że zaraz coś takiego mi zarzucisz xD Gralem wczoraj, dzisiaj po obiadku przeczytałem co napisałeś i stwierdziłem, że wyjmę telefon i nagram bo jak napiszę, że u mnie moja czteroletnia konsola działa bez zarzutu to mi nie uwierzysz. Wyciągnąłem telefon, uwieczniłem co na filmie i wrzuciłem tutaj. Nie wiem, mam livestreama zrobić żebyś był ukontentowany? Chcesz to wierz, nie chcesz to szukaj spisku i jakiegoś resetowania żeby było szybciej czy coś. I co mam odszczekiwać? U mnie działa jak widać i tyle, więcej mnie nie obchodzi. Chcesz to nagrywaj, nie bronię. 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Ale przecież wątpliwości można mieć przede wszystkim odnośnie tej ekskluzywności, co każdy myślący już może się domyśleć jak to będzie wyglądać w następnych latach. A tak dostałeś zapewnienie że będą kolejne konsole, wszystko day one w GP, gry Actiblizz będą wskakiwać do GP. Właśnie nie kumam co ludzie by jeszcze chcieli? Co miał Phil przysięgać na Boga że nie odda Starfielda? Odda ale w momencie gdy części ludzi będzie to już obojętne. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Minuta, dwie, brzmi abstrakcyjnie, nie miałem nigdy twoich problemów, kabel, wifi, bez różnicy. Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego 5 minut temu, drozdu7 napisał: Ale przecież wątpliwości można mieć przede wszystkim odnośnie tej ekskluzywności, co każdy myślący już może się domyśleć jak to będzie wyglądać w następnych latach. A tak dostałeś zapewnienie że będą kolejne konsole, wszystko day one w GP, gry Actiblizz będą wskakiwać do GP. Właśnie nie kumam co ludzie by jeszcze chcieli? Co miał Phil przysięgać na Boga że nie odda Starfielda? Odda ale w momencie gdy części ludzi będzie to już obojętne. No ale to był główny zarzut i od tego się zaczęła drama pt. "śmierć xboksa", czyli że WSZYSTKO będzie trafiać do konkurencji, w tym Gearsy i Halo, a tego nikt nie zdementował. Spencer powiedział "wydamy te 4 tytuły i zobaczymy jaki da to efekt". Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Przecież Series X uruchamia się błyskawicznie, co ten Liściu (pipi)i 1 Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego 17 minut temu, drozdu7 napisał: Ogólnie w internecie nadal w wielu miejscach podtrzymywana narracja że jednak "Xbox ja dead". Nawet oglądałem sobie grysława ktorego lubię i on też prawie wszędzie węszył jakiś haczyk. Jakby wszystko to co było wczoraj powiedziane nie miało znaczenia, bo pewnie kłamią i chcą nas wszystkich oszukać. Ryslaw dobrze podsumował. Tylko za dużo gadania dookoła. Prędzej czy później i tak pudełka znikną. Obstswia ze nowa konsola wyjdzie bez napędu i będzie dokładany jak przy ps5. Nie podoba mu się teraz gamepass tak jak na początku gdy się pojawił, wycięło to fizyczne wydania. Należy do grupy którzy lubią posiadać, a nie wypożyczać i tym samym skupia się na pudełkach gier na ps5 i switch. Tyle z jego wydania extra na kanale. Cytuj
Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego 51 minut temu, LiŚciu napisał: Super ze się postarałes. Jestem z Ciebie dumny. Pewnie konsole zrestartowałes i wtedy jest cymesik mądralo, bo trzyma połączenie. Jak włączę Xboxa po np 1 dniu bezczynności to raz ze kafle się nie ładują poza grami które są zainstalowane a dwa ze jak kliknę ikonę z gra pojawia się ekran o tym ze należy się zalogować na konto które zakupiło licencje. Po minucie - dwóch już jest gitara. Zanim napiszesz „u mnie działa” to z chęcią Ci nagram filmik jak kolejny raz będę tak miał. Ciekawe czy odszczekasz. Pięknie zostałeś roz(pipi)ony. Aż miło bylo popatrzeć. No, ale jak konsola z wyboru nie dostarcza to musisz się na Xboxie wyżyć 1 1 Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego 50 minut temu, Bzduras napisał: I co mam odszczekiwać? Może to?: 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Przykra sprawa mieć niesprawny sprzęt, teraz rozumiem frustrację. 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego No coś ewidentnie tam nie styka albo z konsolą albo z netem. Żeby nie było znowu zarzutów o manipulację tym razem wracam z większym rozmachem i budżetem (60fps! Normalnie darmowy patch, inni chcieliby za to 40zł): Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego 57 minut temu, krzysiek923 napisał: No ale to był główny zarzut i od tego się zaczęła drama pt. "śmierć xboksa", czyli że WSZYSTKO będzie trafiać do konkurencji, w tym Gearsy i Halo, a tego nikt nie zdementował. Spencer powiedział "wydamy te 4 tytuły i zobaczymy jaki da to efekt". No i co, czy wczoraj ktoś powiedział, że WSZYSTKO będzie trafiać na konkurencyjne platformy? Jak ktoś tak myśli, to może sobie czekać kolejne 10 lat i się nie doczekać. A sytuacja i tak może zmieniać się jak w kalejdoskopie. Ĵeśli będzie lepsza sprzedaż przyszłych konsol, to też plany i założenia będą modyfikowane. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Godzinę temu, drozdu7 napisał: Ogólnie w internecie nadal w wielu miejscach podtrzymywana narracja że jednak "Xbox ja dead". Xbox nigdzie sie wybiera, a przynajmniej nie w najbliższej przyszłości. Zależy co zaoferują w nastepnej generacji zamiast exów. Godzinę temu, drozdu7 napisał: Nawet oglądałem sobie grysława ktorego lubię i on też prawie wszędzie węszył jakiś haczyk. Jakby wszystko to co było wczoraj powiedziane nie miało znaczenia, bo pewnie kłamią i chcą nas wszystkich oszukać. Nie kłamią. Mówią półprawdy, a ty nie chcesz tego przyjąć do wiadomości. To, że mówią o testowaniu jak sie przyjmą ich gry na konsolach konkurencji kiedy wydawali już inne gry jak ori czy minecraft, a teraz maja tez wydawcow beth i actibliz i dane od nich to jest obraza dla inteligencji. Oni nic nie testuja i juz wiedza co bedzie dalej. 1 Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Liściu dawno prewencyjnie nie łamany minusami, to nie tylko na diskordzie, ale i tu wali kocopoły. Ech... Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego 3 minuty temu, SnoD napisał: No i co, czy wczoraj ktoś powiedział, że WSZYSTKO będzie trafiać na konkurencyjne platformy? Pan korporacja nie powiedzieć, ja panu korporacja ufać 1 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego 8 minut temu, Beelzeboss napisał: Mówią półprawdy, a ty nie chcesz tego przyjąć do wiadomości. Przecież ja już przyjąłem do wiadomości że będą portowac swoje gry na inne konsole. Co jak i kiedy, będzie pewnie zależne od gry. Ja to wiem i jakoś z tego powodu się nie załamałem. 9 minut temu, Beelzeboss napisał: Zależy co zaoferują w nastepnej generacji zamiast exów. No może zaoferują to co teraz, czyli fajny sprzet, świetny ekosystem i masę gier. Bo widzę że dla niektórych brak exów=brak gier. No (pipi)a chyba nie, nie rozumiem jak można cały gamingowy rok sprowadzić do 2-3 gier. Gdzie jak pokazał zeszły rok, exy zostały zmiażdżone totalnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi