Beelzeboss 315 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Przyszedł spencer i przestali robic gry. Mattrick wroc. Cytuj
Faka 3 998 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Aha, a hellblade 2 to wyimaginowana fantazja. Aha. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Potężny spoiler. Prawie tak potężny jak potężna będzie opraca Gearsów 6. Cytuj
Homelander 2 089 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Zastanawiałem się nad tym i byłbym niepocieszony. Lubię JD, a ten murzyn, którego imienia nawet nie pamietam, jest mi obojetny Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Nie ma opcji. Spoiler Kait i JD mają się ku sobie, w dodatku Marcus swoje w życiu wycierpiał i jednak dynamika ich relacji jest głębsza niż obecność naszego czarnego koleżki. Mam nadzieję, że scenarzyści nie wytną nam takiego skurwysyństwa. Nie mówiąc już o tym, że te żarty Dela są płaskie jak kartka papieru, aż czasem zęby bolały. Cytuj
Beelzeboss 315 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia fajne argumenty paolo, ale zapominasz o cierpieniach Georga Floyda Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia (edytowane) To jest ktoś kto nie postawił na JD? XD Edytowane 25 kwietnia przez SnoD Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Pora przypomnieć sobie piątkę w takim razie. Po czwórce znów mam smaka na mielenie luductów gnasharem na 1000 kawałeczków. Cytuj
Ukukuki 7 021 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Piątka mi nie siadła z tymi otwartymi planszami. Za to DLC sztosik, czekam na 6 i mam nadzieje ,że odejdą od tego pomysłu z otwartymi mapami. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Mi sama otwartość tak bardzo nie przeszkadzała, nawet z racji niewielkich dystansów była urozmaiceniem korytarzowej formuły dotychczasowych Gearsów. Nie jestem za to przekonany do mocy bohaterów i tego rozwoju postaci. Chociaż jedno jest pewne - prędzej wrócą do korytarza niż wycofają się z ulepszeń. Cytuj
Ukukuki 7 021 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Mi przeszkadza bo jest zrealizowana jak w poniższym memie: 1 Cytuj
Beelzeboss 315 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia ten mikro "open world" zupełnie w niczym nie przeszkadzal, a juz szczegolnie jak ktos ignorowal zbieranie tagów czy co tam bylo w tej czesci. Maksymalny pieciominutowy przejazd od set piece do set piece, a ci sie sraja jakby godzine jezdzili tymi saniami w dwoch aktach. 2 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Niby tak, ale i tak zbędny feature, który nic nie wnosił, a jak się powtórzyło w kolejnym akcie tylko zmienili paletę kolorów, to lekki kwik wchodził. Najlepsze z piątki jest dodatek, soczysta kampania pełna satysfakcji. 1 Cytuj
ASX 14 664 Opublikowano 25 kwietnia Autor Opublikowano 25 kwietnia Z perspektywy czasu coraz bardziej przychylnie zaczynam patrzeć na 5. Bardzo dopracowana, pięknie wygladająca gra z intensywną, mięsistą kampania, z klimatycznymi lokacjami i widowiskową akcją. Jedyny zarzut jaki często się powtarza, to te otwarte huby (bo otwarty świat to ma pewno nie jest), ale tak jak piszecie były one krótkie i nic nie wnosiły do gry zarówno w pozytywnym jak i negatywnym sensie, że trudno by tak mało istotne fragmenty ważyły na całości. 1 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Piątka była świetna i te huby tego nie były w stanie zepsuć. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia mogą coś takiego zrobić na premierę nowych gearsów Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Xbox to najładniejsza konsola. Perfekcja. Żadne kurwa naklejki, nakładki czy cokolwiek. 4 2 Cytuj
Beelzeboss 315 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia https://www.microsoft.com/en-us/Investor/earnings/FY-2024-Q3/press-release-webcast rok temu tez było -30% Cytuj
ASX 14 664 Opublikowano 25 kwietnia Autor Opublikowano 25 kwietnia Jakby ktoś miał wątpliwości w jakim kierunku zmierza Xbox Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) Zmierza do zaorania Xboxa i wydawania gier na wszystko inne. Nie mam problemu z tym, że gry wychodzą na plejke. Mam problem z tym, że dzieje się to kosztem Xboxa. Zobaczycie jeszcze zatęsknicie za konsola zielonych jak zniknie z rynku. Nie jestem fanboyem żadnej ze stron, dorosłem do tego, że mogę grać obojętnie na czym (pomijając telefon), ale ms nie powinien wydać gier na plejaka. Edytowane 26 kwietnia przez creatinfreak 1 Cytuj
Beelzeboss 315 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Wydawanie gier na ps to nie jest powod słabej sprzedazy konsol, a skutek. Zresztą pozostałe statystki bez abk (na ktore wydali ponad 70mld) też byłyby marne: -4%, 1%. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) No nareszcie Satya, ile można czekać! Prawie tyle samo, co na jakąkolwiek nową grę Leci 4 rok od premiery, zwisa mi że był covid, bo tytuły ekskluzywne powinny być od lat w produkcji. Bo co mamy w katalogu? Ze 2 bardzo dobre małe gry, zalosne strzelanie coop o które nikt nie prosił, pusty shooter legendę, racera takiego jak poprzedni, racera bez contentu, nadmuchany, najpotężniejszy RPG w historii ludzkości (xD) i na horyzoncie najpiękniejsza gra w historii ludzkości, ale obawiam się, że podobnie jak w jedynce, tam będzie po prostu mało gameplayu. W 2020 naprawdę liczyłem, że wezmą dupę w troki i dowiozą. No i tak dowieźli że częściej odpalam stare konsole. Edytowane 26 kwietnia przez ProstyHeker 3 Cytuj
Beelzeboss 315 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia U mnie tez tylko wsteczna. Dobrze, ze jest fps boost, chociaz tyle dobrego... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi