messer88 6 485 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia HK SS, Avowed, nowy Wolf/Doom bym chciał zobaczyć ale czy zrobią grę lepszą od Eternala to już jest wątpliwe. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Ja jak zwykle chciałbym zobaczyć gry i daty gier, które zapowiedzieli 4 lata temu Tylko tyle... 1 Cytuj
Bzduras 12 604 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 10 minut temu, messer88 napisał: HK SS Silksong nie istnieje, to zbiorowa halucynacja. Cytuj
Czoperrr 5 151 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Ja mam w pzidzie nowego Xboxa i pleja bo bije już 4 rok obecnej generacji a nadal nie dostałem nowego Dooma i innych killerów. XSX to raczej moja ostatnia konsola, obecnie wystarcza mi Steam Deck i powroty do starszych generacji, sprawia mi to największą frajdę. 1 Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Mi wystarczyłby konkretny gameplay z Fable i wreszcie coś ze State of Decay 3 - reszta to bonus. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Na Fable to chyba ciut za wcześnie. Cytuj
Beelzeboss 315 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia this is waiting, gry zapowiedziane w 2020 wciąż majaczą gdzies na horyzoncie. Najgorzej, ze mało co z tego lineupu mnie jara. Perfect dark to w ogole jakis vaporware. Tak na prawdę to czekam głównie na gearsy 6. Mogliby tez pokazac tego handhelda pc, bo chcialbym sprzet do indorów. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Standard w branży. Też mnie wkurwia zapowiadanie za wczasu, ale tak to dzisiaj wygląda. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Jak ma się zmienić tylko miejscowa to niech wydają już w tym, a jak nie to niech dłubią ile trzeba Cytuj
drozdu7 2 800 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Godzinę temu, Beelzeboss napisał: this is waiting, gry zapowiedziane w 2020 wciąż majaczą gdzies na horyzoncie Jasne, niektórych tytułów jak ten Everwild to nie wiem czy się doczekamy. Ale jednak wszystko wskazuje na to że te 3-4 gry w roku Xbox dostarczy. Oby oby to zatrybiło już na dobre. Nowy Doom? Daj Boże;) Cytuj
Beelzeboss 315 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Ja bym chciał ff7r i ff16 na klocka. Może też zapowiedz persony 6? Metaphor był rok temu u nich na scenie, a persona podobno wychodzi za rok (i kolor przewodni to zielony xd) Cytuj
Czoperrr 5 151 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 8 hours ago, Beelzeboss said: Ja bym chciał ff7r i ff16 na klocka. Może też zapowiedz persony 6? Metaphor był rok temu u nich na scenie, a persona podobno wychodzi za rok (i kolor przewodni to zielony xd) Na FF nie ma szans, podziękuj Sony. Cytuj
ASX 14 664 Opublikowano 1 maja Autor Opublikowano 1 maja 13 minut temu, Czoperrr napisał: Na FF nie ma szans, podziękuj Sony. Z rimejkami jest problem, ale w przypadku Finał Fantasy XVI nie widzę przeszkód, firma po zmianie CEO szuka nowych źródeł dochodu i otwarcie przyznaje że po wygaśnięciu umowy na ekskluzywność z Sony gra wyjdzie na PC a potem na inne platformy (można się domyślić jakie). Cytuj
mario10 530 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Widzę panowie, że karuzela życzeń się rozpędza żeby nie było zawodu, ale mają szansę w tym roku bo PS szału nie ma więc jak X dowiezie coś fajnego to rok będzie dla nich. 1 Cytuj
ASX 14 664 Opublikowano 1 maja Autor Opublikowano 1 maja Nawet jeśli wyjdą tylko te gry o których juz teraz wiemy (Hellblade 2, Avowed, Indiana, Call of Duty, Stalker 2, Towerborne i MFS2024) to i tak mają mocniejszy lineup niż Sony. Nie jest to żadne osiągnięcie. Cytuj
Czoperrr 5 151 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 3 minutes ago, ASX said: Nawet jeśli wyjdą tylko te gry o których juz teraz wiemy (Hellblade 2, Avowed, Indiana, Call of Duty, Stalker 2, Towerborne i MFS2024) to i tak mają mocniejszy lineup niż Sony. Nie jest to żadne osiągnięcie. Call of Duty wyjdzie też na sonke a reszta pewnie rok później. Cytuj
ASX 14 664 Opublikowano 1 maja Autor Opublikowano 1 maja 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Call of Duty wyjdzie też na sonke a reszta pewnie rok później. Wszystkie te gry kiedys wyjdą na Sonke, z tym że tam trzeba będzie płacić za nie pelną cenę. Niczym w to nie umniejsza faktowi że Xbox produkuje więcej gier niż Sony i do tego faktu trzeba się przyzwyczaić. Cytuj
mario10 530 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja No zobaczymy co ciekawego pokażą jak wyjdą świetne gry w perspektywie czasu trzeba będzie kupić X żeby ograć. Cytuj
Homelander 2 088 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 2 minutes ago, ASX said: Wszystkie te gry kiedys wyjdą na Sonke, z tym że tam trzeba będzie płacić za nie pelną cenę. Niczym w to nie umniejsza faktowi że Xbox produkuje więcej gier niż Sony i do tego faktu trzeba się przyzwyczaić. Pytanie jak z jakością tych gier. Bo takich gier 9+ Xboxowi brakuje bardzo 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Godzinę temu, Homelander napisał: Pytanie jak z jakością tych gier. Bo takich gier 9+ Xboxowi brakuje bardzo Mega śmiesznie się to czyta. A gdzie te gry 9+ na PlayStation? Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja A Greg nie walnął czasem focha na Xboxa? 1 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Mega śmiesznie się to czyta. A gdzie te gry 9+ na PlayStation? Też chciałbym wiedzieć :p Ale serio, daty State of Decay 3, Contraband, Perfect Dark, Everwild, Fable i nie potrzebne są żadne nowe zapowiedzi :p 1 Cytuj
Beelzeboss 315 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 2 godziny temu, Homelander napisał: Pytanie jak z jakością tych gier. Bo takich gier 9+ Xboxowi brakuje bardzo tez mam nadzieje, ze w koncu jakiegos bangera wypuszczą. Ten ostatni pokaz avowed mnie kompletnie załamał. Nie spodziewałem się aż takiego indie feelingu. Nie pomaga tez to, ze w ich ostatnich grach dialogi są niesamowicie miałkie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi