Czoperrr 5 010 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja On 5/26/2024 at 8:56 AM, devilbot said: Zagrałbym we wszystkie te tytuły. Co za wydawca Zagrasz. Albo na Xboxie albo na PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Jasne, i co jeszcze? Może Forza Horizon 6, Otogi 3, 30 min gameplayu z nowego Elder Scrolls oraz obniżka cen o 100$? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Poczekajcie do listopada po prostu jeszcze podniosą cenę aby zrekompensować sobie tego coda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 563 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja CoD w Game Passie? Oj to na pewno będzie wybitna produkcja, usprawnią wiele rzeczy! 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Juz MW3 pokazal jak usprawniajo A tak serio to ta i nastepna odslona juz dawno planach i MS chuja ma do gadania apropo finalnego ksztaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 32 minuty temu, Rozi napisał(a): CoD w Game Passie? Oj to na pewno będzie wybitna produkcja, usprawnią wiele rzeczy! A ktoś oczekuje, że będzie wybitna i usprawni wiele rzeczy? Zjedz burgera bo ci bije na beret. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Milion graczy Sony posiadających tylko konsole dla CoD ma to gdzieś. Kolejne 10 mln co gra też na Sony ma to gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Nie wiem jak u was, ale u mnie w apce na androidzie wyskoczyło powiadomienie, że BO6 na premierę w GP, jak próbowałem wejść w link to oczywiście strona niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja o co chodzi z tym podniecaniem się, że 6 odsłona spinoffa serii z kilkunastoma odsłonami trafi do gamepassa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Wcześniej trzeba było płacić więcej, a teraz nie. Ograłbym sobie kampanie w tych CoDach za bezcen, bo chyba na Infinite Warfare się zatrzymałem i to tyle dla mnie pożytku z tego coda w GP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Zatrzymałem się na pierwszym black ops więc niech chociaż te stare dadzo. Szkoda, że każda część ma tyle aczików z dlc bo kiedyś lubiłem je calakować po przejściu na vetku a jakbym chciał kupić wszystkie dlc to pewnie jedna wypłata nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja ten nowy PRZEPOTĘŻNY TECHNOLOGICZNIE xbox to jak rozumiem perspektywa jakichś minimum 2 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Jeżeli wierzyć gościowi na neogafie (a ma według mnie kredyt zaufania, bo pisał o tym pcboxie zanim sie zrobiło głośno) to w ms podobała się idea wstrzelenia się około premiery gta 6. Maksymalnie do konca 2026, ale nie wykluczałbym też koncowki 2025. Pytanie kiedy będą mieli gotowy soft, bo hardware bedzie z połek sklepowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Deeejve 9 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Mnie ciekawi jaka część z tych 40% grających w coda na ps4 przesiądzie się na xboxa gdy zobaczą że w jednym abonamencie mają nową odsłonę i usługi sieciowe Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 28 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja Niezbyt duża Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 12 minut temu, Deeejve napisał(a): Mnie ciekawi jaka część z tych 40% grających w coda na ps4 przesiądzie się na xboxa gdy zobaczą że w jednym abonamencie mają nową odsłonę i usługi sieciowe 6 minut temu, ASX napisał(a): Niezbyt duża Wszystko kwestia ceny, Plus + COD to lekko 700 zł/rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wszystko kwestia ceny, Plus + COD to lekko 700 zł/rok. O kurła Jednak ten gamepass za 200 zł na rok z multum gierek to interes życia Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja (edytowane) Czyli nie będzie specjalnego tier GP do CoD. Edytowane 28 Maja przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 7 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Zagrasz. Albo na Xboxie albo na PS5 za 3 i pół bomby fixed Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 13 minut temu, SnoD napisał(a): Czyli nie będzie specjalnego tier GP do CoD. Spencer idzie vabanque, jak to nie podbije ilości subów, to już nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 17 minut temu, SnoD napisał(a): Czyli nie będzie specjalnego tier GP do CoD. O co chodzi z tymi tierami gp? Jakaś nowa forma abonamentu będzie czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Godzinę temu, Deeejve napisał(a): Mnie ciekawi jaka część z tych 40% grających w coda na ps4 przesiądzie się na xboxa gdy zobaczą że w jednym abonamencie mają nową odsłonę i usługi sieciowe 48* Pewnie tak jak przesiedli się na ps5 do dzisiaj, mało osób a za dwa lata kolejna generacja. COD w XGP to długoterminowe rozdanie a nie strzał na chwilę jak przy grach w stylu SF. Teraz generacja jest w takim punkcie kto chciał kupić konsole pod konkretną grę to kupił właściwie, obecnie leci fala casuali i marketingu. To bardziej zagrywa pod nową generację jak ktoś zobaczy że tyle gier od MS, Bety i ABK w jednym pakiecie to może zadziałać a i stawiam kolejne konto roziego że nowe konsole wystrzelą z grami +10-20$ 14 minut temu, SnoD napisał(a): Czyli nie będzie specjalnego tier GP do CoD. 5 minut temu, Faka napisał(a): O co chodzi z tymi tierami gp? Jakaś nowa forma abonamentu będzie czy jak? Insajderzy z dupy pisali że nie będzie CODa w XGP, później zmienili zdanie że to niemożliwe i będzie nowa wersja GP z CODem/grami ABK. Teraz jak krycha odpalają projekcje że MS upadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 9 minut temu, Faka napisał(a): O co chodzi z tymi tierami gp? Jakaś nowa forma abonamentu będzie czy jak? No wielu pisało, że na pewno nie będzie day one, później że na pewno nie dla wszystkich subów GP tylko dla jakiegoś nowego ponad GPU. A tu ani jedno się nie sprawdziło, ani drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Jeśli MS chce zwiększyć ilość abonentów Game Passa to musi wrzucić CoDa Day 1. Nawet jeśli będzie oznaczać to gorszą sprzedaż. To będzie koszt zwiększenia ilości abonentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Kolejna dobra informacja (ci akurat zawsze mają potwierdzone info): https://exputer.com/news/xbox/hundred-star-xbox-aaa-project/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi