Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 3.06.2024 o 14:28, krzysiek923 napisał(a):

w sumie trochę to dewaluowało samego xboksa, bo co z tego, że sporo osób grało, jak zysk był z tego gówniany

Rozwiń  

nie przesadzajmy, bo to sposob dla cwaniaków totalnych.

Ja korzystałem często, bo nie pojebało mnie płacić 300+ za cyfrowe gry, a pudełka na xboxie są martwe, gdzie na ps5 to przejdziesz gierkie i mariusz z olx przyjedzie za 2h od wystawienia 30zl taniej niz nowka.
Ehh moglem kupic dlc do eldena w preorderze od turasa jak bylo tanio :(

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 3.06.2024 o 14:53, Soban napisał(a):

nie przesadzajmy, bo to sposob dla cwaniaków totalnych.

Ja korzystałem często, bo nie pojebało mnie płacić 300+ za cyfrowe gry, a pudełka na xboxie są martwe, gdzie na ps5 to przejdziesz gierkie i mariusz z olx przyjedzie za 2h od wystawienia 30zl taniej niz nowka.
Ehh moglem kupic dlc do eldena w preorderze od turasa jak bylo tanio

Rozwiń  

ja akurat pisałem o sytuacji xboksa w polsce, nie o xboksie jako całości biznesu, a u nas to chyba całkiem popularne. przecież "tanie granie" (niekoniecznie w odniesieniu do gamepassa) czyli ceny gier są głównym tematem jak się czyta dyskusje ludzi odnośnie opłacalności zakupu xbox vs ps5 w internecie. trzeba być kompletnym ignorantem żeby o tanich kluczach nie wiedzieć, a tych stron z kluczami jest multum, na to nie da się nie trafić kupując przez internet

Edytowane przez krzysiek923
Opublikowano
  W dniu 3.06.2024 o 14:29, Beelzeboss napisał(a):

No tak to wygląda, sorry turas bros. Thq nordic podniosło ceny w lutym, capcom wczesniej. np. Elex 2 z 270 try na 1600 try.

Rozwiń  

jak na kogoś kto tak mocno gardzi ludźmi co bawią się w cebulę to dość dużo wiesz o cenach :)

• Haha 3
Opublikowano
  W dniu 3.06.2024 o 15:31, MaZZeo napisał(a):

jak na kogoś kto tak mocno gardzi ludźmi co bawią się w cebulę to dość dużo wiesz o cenach :)

Rozwiń  

Przecież sam pisał, że cebuli GP :p Cebulowe rozdwojenie jaźni.

A innym będzie pisał czy płacą pełną cenę czy nie :)

Opublikowano
  W dniu 3.06.2024 o 13:47, Soban napisał(a):

Dobra twitterowi warriorzy chwila offtopa, bo mam wazne pytanie: coś się stało złego z zakupami kluczy z 3 swiata? Wchodze na gamivo i nowsze gierki maja ceny dla białego człowieka zamiast cebuli jak dawniej. Ostatni raz zakupy tam robiłem w styczniu gdzie tekken 8 i yakuza 8 mnie wyniosly jako po ~100zł. Nigeryjskich baldurs gate 3 za 60zl tez juz nie widze.

Rozwiń  

Trzeba poczekać na jakaś nowa większą wyprzedaż bo pewnie trzeba uzupełnić klucze w tańszych cenach

Opublikowano
  W dniu 3.06.2024 o 15:31, MaZZeo napisał(a):

Rozwiń  

nie gardzę, jadę na zdrapkach od lat. Wytykam jedynie hipokryzję pewnych klockarzy

W dniu 3.06.2024 o 15:45, krzysiek923 napisał(a):

ale on kupuje i gra na xboksie żeby marka zdechła, czego nie rozumiesz?

Rozwiń  

starship-troopers-im-doing-my-part.gif

W dniu 3.06.2024 o 16:09, wojtas011 napisał(a):

Trzeba poczekać na jakaś nowa większą wyprzedaż bo pewnie trzeba uzupełnić klucze w tańszych cenach

Rozwiń  

??? co ci da nizsza cena kluczy jak gry sa znacznie drozsze

Opublikowano
  W dniu 3.06.2024 o 12:50, Beelzeboss napisał(a):

ehh te microsoftowe sprzedawczyki jak Jizz czy Tom Warren. Dostajemy od nich kontrolowane leaki, ale trzeba uważać na zbyt pozytywne informacje, bo mogą kłamać, żeby robić pr

Rozwiń  

W dniu 3.06.2024 o 13:09, Beelzeboss napisał(a):

Jak ktoś ma więcej niż dwa zwoje w mózgu to wie którzy z nich są na garnuszku ms :)

Rozwiń  

oficjalne potwierdzone że użytkownik beelzebos ma mniej niż dwa zwoje w mózgu 

• Plusik 1
  • Haha 6
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

szybko, trzeba bronic shilla ms!

Nie ma znaczenia czy mowił o nim czy nie. Jizz poczuł, że to o nim, bo napisał swojego twita, ktorego pewnie niedługo usunie. Szczekaczka microsoftu.

Edytowane przez Beelzeboss
  • Minusik 3
Opublikowano
  W dniu 4.06.2024 o 06:13, ASX napisał(a):

zbierający pudełka i chorzy na OCD mogą nienawidzic xboxa za te ciągłe zmiany okladek

Rozwiń  

Zbierający pudełka nie mają za bardzo czego szukać na XBOXie, bo coraz więcej gier wychodzi na nim tylko cyfrowo :reggie:
A zmiana potrzebna, jak świni siodło - poprzednie były spoko.
Ciekawe, czy przy kolejnej zmianie wpadną na to, że można płyty montować tak jak wszyscy inni w historii przed nimi, a nie na przedniej ściance pudełka :philosoraptor:

Opublikowano
  W dniu 4.06.2024 o 18:12, Wredny napisał(a):

Zbierający pudełka nie mają za bardzo czego szukać na XBOXie, bo coraz więcej gier wychodzi na nim tylko cyfrowo :reggie:
Ciekawe, czy przy kolejnej zmianie wpadną na to, że można płyty montować tak jak wszyscy inni w historii przed nimi, a nie na przedniej ściance pudełka :philosoraptor:

Rozwiń  

Czyli gratka dla kolekcjonerów w sumie, pudełkowe wersje na xboxa to kiedyś będą białe kruki :reggie:

• Plusik 2
Opublikowano
  W dniu 4.06.2024 o 18:12, Wredny napisał(a):

Rozwiń  

Klasycznie umiejscowiona płyta była na Xbox OG i 360, teraz przynajmniej czymś się wyróżniają pudełka.