Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konfa życia Xboxa i jeśli nic nie wyleci na 2026(albo tylko sporadyczne tytuły) to jeśli ten rok i kolejny nie rozrusza Xboxa to już nic nigdy 

• Plusik 2
Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał(a):

Liczę na solidny pokaż gierek

No i się nie zawiodłam. Było mnóstwo interesujących gierek.

Kilka osób pisało że Xbox jest już martwy i jeśli to miał być jego pogrzeb to mam nadzieję że za rok powtórka 

• Lubię! 1
Opublikowano

Chyba jesteśmy zgodni, że MS w końcu dostarczył i bezapelacyjnie pozamiatał konkurencję z Japonii, nie było żadnego samozaorania jak w latach 2018-2023 (nie pamiętam do końca zeszłorocznej konfy, mogę się mylić, ale chyba tyle bomb nie było). To jest pokaz na który czekaliśmy od czasów prezentacji One X i gamepassa.

Opublikowano
Teraz, Bielik napisał(a):

Chyba jesteśmy zgodni, że MS w końcu dostarczył i bezapelacyjnie pozamiatał konkurencję z Japonii, nie było żadnego samozaorania jak w latach 2018-2023 (nie pamiętam do końca zeszłorocznej konfy, mogę się mylić, ale chyba tyle bomb nie było). To jest pokaz na który czekaliśmy od czasów prezentacji One X i gamepassa.

Tak, ale wiesz, że konfa PS Showcase 2024 przecież jeszcze przed nami tzn. nikt nie wie kiedy, ale po 09.2024.

Opublikowano (edytowane)

Ludzie mieli ciśnienie  w pewnym momencie 600k oglądało stream  Microsot pozamiatał i już właściwie wiadomo, że w 2025 też będzie miał co pokazać na 2026.

Edytowane przez SnoD
Opublikowano

Co jak co, ale zapowiedź nowych Gearsów to MS się udało, nikt się zupełnie tego nie spodziewał, że to będzie prequel. No skubańce, potrafili ukryć wszystko w tajemnicy, że nic z tego nie wyciekło. 

• Plusik 1
Opublikowano

Najbardziej mi szkoda tego Dragon Age'a, liczyłem na powrót do brudnych klimatów Dark Fantasy z jedynki, a tutaj jeszcze większe kolorowe gówno się szykuje, EA never changes :/. 

11stego ma być gameplay overview, ale na razie zgrzyt, dużo większy niż przy AC.