Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Daffy napisał(a):

Gearsy Prequel niby in engine zwiastun ale bez daty premiery więc pewnie 2026, a wtedy to już raczej crossgen

Robią do tej pory gry na poprzednią generację, a Wy crossgena chcecie za dwa lata? Xd

Opublikowano

Jedyne rozsądne posunięcie Microsoftu wobec hamulcowego series s i rychłej premierze PS5pro to olanie odpowiedzi w postaci jakiegoś pół środka tylko w 2026 walnąć true nextgena

Opublikowano
8 minut temu, Sven Froost napisał(a):

Pokaz byl jednym z najlepszych ktore widzialem w zyciu. Szkoda tylko ze dzisiaj nic nie wrzucili do Game Passa

Nie wiadomo, sporo informacji pojawia się po pokazie.

Opublikowano

Life is strange i  Expedition 33 najwieksze niespodzianki dla mnie. W dobrym czasie postanowilem kupić pc.

Sam pokaz swietny, chociaz cinematici od blizzarda zawiodly. Spodziewalem sie gameplayu z diablo.

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

No miał być Spencer na IgN i póki co chyba nic nie ma takiego 

Typ mówił, że za pare minut będzie. Ja daje mu max 15 minut i potem wyłącze.

Opublikowano

Ostatni pokaz, na którym się tak dobrze bawiłem to E3 gdzie PlayStation pokazał tlou2, ghost of tsushime i ff7. No brawo pan Microsoft. W końcu procentuje kupno miliona developerów. Mega dużo mięska, dużo gier chociaż będę chciał sprawdzić. A Cod, doom i gearsy chciałem i dostałem. Dziękuję 

Opublikowano
9 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

ehh czyli nie będzie kolekcji girsów na sztimie :(

Może jeszcze wrzucą, teraz prequel się będzie robił kilka lat, więc będzie trochę czasu. 

Opublikowano (edytowane)

Szczerze mówiąc miazga, szczególnie patrząc na to jakie ostatnio są tego typu pokazy. Microsoft robi teraz pokazy w stylu Sony z ich najlepszych lat a Sony...no cóż....

Edytowane przez Qbon
  • This 2