lukas_k96 304 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września W dniu 4.09.2024 o 07:42, drozdu7 napisał(a): Gearsy Ultimate,2,3,Judgment są do ogrania na PC ? Bo patrzę że na Steamie ich nie ma Musisz kupić XGP Ultimate, aktywujesz i na PC możesz grać w gry w chmurze. Tu masz wszystkie części Gears of War Sam ograłem tak dwójkę i spokojnie da się grać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 606 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września o kurva, faktycznie, dzięki xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 134 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Źle patrzysz, musisz pobrać apkę xboxa na PC. Na steam nie ma gamepassa jak na razie. Ale tam są tylko remake jedynki, 4 i 5. Ostatnio grałem w ultimate i 2 na split screenie, czasy gimnazjum wróciły Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 606 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 1 minutę temu, Chewie napisał(a): Źle patrzysz, musisz pobrać apkę xboxa na PC. Na steam nie ma gamepassa jak na razie. Ale tam są tylko remake jedynki, 4 i 5. Ostatnio grałem w ultimate i 2 na split screenie, czasy gimnazjum wróciły https://www.xbox.com/pl-pl/play Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 134 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 1 minutę temu, krzysiek923 napisał(a): https://www.xbox.com/pl-pl/play To je chmura Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 606 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września No to przecież lukas_k96 już odpowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hanza71 41 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Pytanie jak w sklepie MS znalezsc gry z x360 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 392 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Po tytule, ewentaulnie zaznacz sobie pozycję w filtrach, że chcesz tylko 360/OGX. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hanza71 41 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września (edytowane) Na wyszykiwarce mi nie wyskakuje opcja x360, to tylko z xboxa dziala ? Dobra znalazlem. Edytowane 6 września przez Hanza71 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 296 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Ciekawe kiedy w końcu odpalą możliwość streamowania w chmurze własnych gier. Tego obecnie mi najbardziej brakuje biorąc szczególnie pod uwagę, że tylko gry MS są play anywhere, a za wszystkie inne trzeba bulić kilka razy na każdej platformie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Orientuję się ktoś w jaki sposób mieć wspólny Voice chat kiedy się gra crossplay XsX + pc. Wiem, że trzeba użyć Discorda, ale jak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Grał ktoś cross-play XsX + PC i korzystał z voice chatu? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Ja, setki razy. Normalnie odpalasz party na pc/xboxie i zapraszasz. Nie musisz używać discorda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Czyli jak dołączy się do mnie do gry to jak w pulpicie Xboxa założę grupę to będę widział go i możliwości zaproszenie do grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Dobra, wiadomo kiedy jakikolwiek pokaz MS, nie licząc TGS? Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 716 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Przecież oni mieli pokaz w tym roku. Na TGS będą te gry które już zapowiedzieli. W lutym pewnie ten Xbox Direct z roadmapa na 2025 i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 1 godzinę temu, Sedrak napisał(a): Czyli jak dołączy się do mnie do gry to jak w pulpicie Xboxa założę grupę to będę widział go i możliwości zaproszenie do grupy? Tak, tworzysz party, wysyłasz mu invite przez panel znajomych i tyle. Nie musicie nawet grać żeby gadać sobie na grupie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 3 godziny temu, Sedrak napisał(a): Grał ktoś cross-play XsX + PC i korzystał z voice chatu? Ja. 0 problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Ja też tak grałem, ale pecetowcy lubią narzekać na apkę Xboksa, więc polecam korzystać z discorda Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 310 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września szukania oszczednosci ciag dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 613 Opublikowano 12 września Autor Udostępnij Opublikowano 12 września głównie stanowiska korporacyjne i support, które pewnie dublowały się obowiązkami po przejęciu Acti i Blizzarda Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września ASX pierdoli. Likwidują dział hardware. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 296 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września No czekam Panie Xbox, wrzucaj do wstecznej :p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Mam na PC game pass i gry się nie chcą uruchamiać. Czy muszę też mieć pc gamepass ultimate? Jeśli tak to po co jest ta pierwsza opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi