messer88 6 479 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 10 minut temu, Faka napisał(a): Może będzie jakiś shadow drop do gp?? Hades 2 i Silksong. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Nie, no, już tego Silksonga nie wyciągaj, bo to w ogóle gra widmo na dzień dzisiejszy. Hades 2 to jeszcze ok. Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Czemu oni te mecze w NHL rozgrywają w nocy, jak wszyscy śpią? Nie mogą inaczej, co za debile! 2 Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września (edytowane) 19 minut temu, Faka napisał(a): Może będzie jakiś shadow drop do gp?? W ogóle zjebana godzina imprezy, ludzie z połowy świata w robocie, a tu strima o 12 jebną. Nie sądzę XD Ale nie spodziewałem się, że złapiesz nawiązanie Edytowane 26 września przez Rozi Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Ja bym chcial wszystkie o tej godzinie. Siedze w robo na HO wiec w tle na 100% bedzie wlaczone. 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 25 minutes ago, Faka said: Może będzie jakiś shadow drop do gp?? W ogóle zjebana godzina imprezy, ludzie z połowy świata w robocie, a tu strima o 12 jebną. elegancko. Pokazów wieczorami albo w nocy mi się nie chce oglądać bo śpię albo mam coś innego do roboty a tak elegancko na home office można sobie obejrzeć. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Tutaj będziecie oglądać, czy jakiś inny strim macie? Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Mam nadzieję, że max 30 min. Jakąś wrzutka lub zapowiedź do GP I tyle. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Haha zaczynamy od MGS Delta. Co za czasy ze to nie na konfie Sony Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Dobra, skipować już tego MGSa, ile można to oglądać? Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 2 minuty temu, Faka napisał(a): Dobra, skipować już tego MGSa, ile można to oglądać? A wyjebać ci? 4 1 Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Cały budżet xboxa na japoński rynek poszedł w prezenterke Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Haha spencer jaki gupek ubral koszulke ze starcraftem a to nie korea tylko japonia. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września No ale powiedzial wlasnie ze wpada do GP na PC. Eh mogliby na Steam wrzucic Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Pojebana gra o kocie listonoszu jprdl XD Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Indiana jap dublaz, ale prezentacja gry nawet bez jap napisow. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Ale mnie męczą te remastery i remaki, ja pierdole ile można. Jestem fanatykiem MGS ale wolę grać w oryginały niż napalać się na rimejk. Chcę nowych historii!! 1 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 2 minuty temu, wojtas011 napisał(a): szop na bmx Tanuki. Nie szanujecie jap kultury a potem placz, ze nie ma polskich napisow w gierce. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Ale mnie męczą te remastery i remaki, ja pierdole ile można. Jestem fanatykiem MGS ale wolę grać w oryginały niż napalać się na rimejk. Chcę nowych historii!! Jeszcze, żeby to był spoko rimejk jeśli chodzi o technikalia, bo tu to mocna po dupie lecą. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Just now, Faka said: Jeszcze, żeby to był spoko rimejk jeśli chodzi o technikalia, bo tu to mocna po dupie lecą. RE1, RE2, RE3 to spoko rimejki. MGS nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi