Czoperrr 5 120 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 2 minutes ago, ASX said: a jakieś cyferki czy to tylko typowe pierdolamento? Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 2 minuty temu, ASX napisał(a): czyli z dwóch osób wzrosło do pięciu pewnie Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Zamiast trzech osób z Xboxem w Japonii w tym roku są cztery, więc bigger than ever 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): a jakieś cyferki czy to tylko typowe pierdolamento? No zamiast 200 osob to masz z 250. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Slitterhead to ta gierka twórców Silent Hill i Forbidden Siren? Spodziewałem się czegoś lepszego. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Chujowe to TGS. Nie oglądajcie powtórki jakby co. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Reżysera, także Gravity Rush. On robi nietuzinkowe rzeczy, ale niszowe, dziwne i nie dla każdego. Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września tragedia, a do gamepassa wiecej pikselaków i gier z bazaru. Ta mana chyba zostawiła animacje w domu. Gdzie ff16 i yakuza w hawajach? Gamepass coraz biedniejszy. Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września czy oni w tym ms naprawde myslą, że te pixel remastery to jakis dealbreaker do grania na tv xd Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września najlepsza gra to była o tym chińskim szopie na bmxie Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 26 września Autor Opublikowano 26 września W sumie nic specjalnego nie pokazali, a nie miałem zbyt dużych oczekiwań, liczyłem przynajmniej na remaster Blue Dragon albo port FFXVI Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 2 minuty temu, Daffy napisał(a): To jest mega Ile jeszcze będzie gier z ogniskiem z CT... Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września No i gdzie te finale na Xboxa ? Jak widzisz jakąś najgorsza grę na konfie to od razu możesz być pewny że na koniec będzie że gra dostępna w passie Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 57 minut temu, Ma_niek napisał(a): No i gdzie te finale na Xboxa ? W sklepiku Xboxa, a gdzie mają być? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Ciekawe ile jest tutaj osob ktore mysla ze jak MS cos pokazuje to musi byc w GP? 2 1 Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Prosiłem o StarCrafty w WinStore i dostanę szybciej niż myślałem. Tak poza tym to filler event zupełnie niepotrzebny. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 39 minut temu, SnoD napisał(a): Prosiłem o StarCrafty w WinStore i dostanę szybciej niż myślałem. Tak poza tym to filler event zupełnie niepotrzebny. Dla mnie to jakas mini nadzieja ze moze w koncu tez zobacze je na Steam. Potem W3 i D2 i bede w pelni zadowolony. Battle net mam nadzieje ze nie bedzie potrzebny w tle. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Może wyjdą od razu na Steam, ta zapowiedź była tak lakoniczna i na odczepnego, że może później się okazać, że na Steam też wyjdzie Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września mogliby już odciąć od kroplówki tego xboksa 360, chciałem sobie pograć w klasycznego coda mw2 i zgadnijcie Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Ciekawe czy będzie teraz jakaś wyprzedaż na Haloween. Czaję się na The Medium, ale ciężko z promocją na tę grę. Ostatni raz to chyba tylko w pakiecie z innymi grami bluberów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi