wojtas011 462 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, drk82 napisał(a): Witam,nie wiem czy znajdę tu odpowiedź ale spróbuję......mianowicie moje pytanie odnosi się do gry FIFA,mam xbox series s i nie ma już żadnej możliwości żeby grac w żadną grę z serii FIFA?.....gra FC24 jest do niczego pozdrawiam Zostały tylko klucze raczej, ale cenowo to tak średnio Games — 2 filters selected Edytowane 19 godzin temu przez wojtas011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Oczywiście to statystyki na podstawie 2.4 mln kont zarejestrowanych w serwisie TA. Dla porównania po starcie MW3 wzrost był o 33%. Na liście bestsellerów Xbox Store 3 pierwsze miejsca to BO6, przy czym druga pozycja to upgrade z Game Passa. Edytowane 10 godzin temu przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 462 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Brawo, będzie więcej kasy na indyki do gamepassa day 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 316 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu I fajno, bo indyki w gamepassie day one potrafią być supcio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi