Niedzielny Gracz 2 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 21 godzin temu, SnoD napisał(a): Ja bym się na Twoim miejscu jednak zastanowił na GPU bo są w nim niemal wszystkie gry MS z 3 generacji. Taniej ich nie ograsz, no chyba, że przechodzisz 2-3 gry rocznie. Poza tym jak będziesz chciał spróbować multi w Halo czy Gearsach, to i tak będziesz musiał wykupić GP w wersji przynajmniej Standard. Lepiej nawet wykupić GP na miesiąc i sprawdzić wszystkie gry MS i ustalić które Ci pasują i później ewentualnie te wybrane kupić. Ja lubie kolekconowac gry i jest czas, ze czasem gram kilka dni po kilka godzin i miesiac nie włączam konsoli. Abonament zupelnie nie dla mnie niestety. Jak kupuje gre, ostatnio far cry 6, to gram tylko w te gre, dopóki nie ukończę. Hellblade, gears, starfield czy forza, to gry, ktore moim sposobem zajma mi.....pewnie rok, a na pewno do wiosny zastanawiam sie nad padem, wygodniejszy niz w ps ? Orientujecie sie, gdzie nsjtamiej nowa series x ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 36 minut temu, Niedzielny Gracz napisał(a): zastanawiam sie nad padem, wygodniejszy niz w ps ? 36 minut temu, Niedzielny Gracz napisał(a): Orientujecie sie, gdzie nsjtamiej nowa series x ? Jeżeli nie zależy Ci na napędzie to ten nowy biały 1TB jest na Amazonie za 2200 obecnie: https://www.amazon.pl/dp/B0DCP7H3Q5/?tag=lowcygier05-21 Jeśli zależy Ci na napędzie to ceny zaczynają się od 2299 za nówkę, używanego wyrwiesz pewnie taniej, ale to już musisz szukać sam. Według Ceneo najtaniej nówkę ma teraz Media Markt: https://mediamarkt.pl/pl/product/_konsola-microsoft-xbox-series-x-1433165.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 43 minutes ago, Niedzielny Gracz said: Ja lubie kolekconowac gry i jest czas, ze czasem gram kilka dni po kilka godzin i miesiac nie włączam konsoli. Abonament zupelnie nie dla mnie niestety. Jak kupuje gre, ostatnio far cry 6, to gram tylko w te gre, dopóki nie ukończę. Hellblade, gears, starfield czy forza, to gry, ktore moim sposobem zajma mi.....pewnie rok, a na pewno do wiosny zastanawiam sie nad padem, wygodniejszy niz w ps ? Orientujecie sie, gdzie nsjtamiej nowa series x ? Pozdrawiam Hellblade 2 to gra na 8h, lepiej załadować abonament na miesiąc i ją ograć niż kupować na własność bo to raczej gra na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 292 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Kojimbo trochę zaskoczył, gra wskoczyła na XS: Edytowane 4 godziny temu przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Badają teren, nieprzypadkowo wypuszczone w dniu premiery PRO - zwykle urabianie klienta. Ja biorę, za 85zl to grzech nie brać, nawet żeby dać do zrozumienia, że jestem za takimi akcjami. No i QR sprawdzi się w tej grze idealnie, a i crossbuy jest nie bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Ja nie biorę bo mam premierowe na PS4 i skończenie mnie trochę zmęczyło, no i na EPICu mam za darmola. Ale ciekawa akcja, bez zapowiedzi. Ciekawe kiedy dwójka wleci na XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 292 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Podejrzewam, że szybko. Kojimbo przejął prawa do IP. Na Rogu chodzi dobrze, jest Play Anywhere więc biorę chociażby dla zasady i pokazania, że popieram ten kierunek w ekosystemie X'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Prawa tak, ale dla gier 2nd party mają min. rok wyłączności, więc jest szansa, że dwójka w najlepszej wersji pojawi się na następnego Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) W dniu 6.11.2024 o 12:36, Niedzielny Gracz napisał(a): Jskie sa najladniejsze graficznie gry ulepszone pod series x ? Do wymienionych gier polecam z całego serduszka Oriego 2. Obie części warto sprawdzić bo kozak gry Edytowane 4 godziny temu przez Szymek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Kurde, gdybym nie kupił Life is Strange to za tę cenę bym łykał z miejsca, a tak to się muszę zastanowić czy jest sens. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 292 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Najpierw Sega/Atlus, później SE, teraz Kojimbo. No jednak te wycieczki Spencera do JP nie były na pokaz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Ale pojebossa będzie uwierać xD Dziękuję pan chinol Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 292 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, Bzduras napisał(a): Ale pojebossa będzie uwierać xD Dziękuję pan chinol Jak widać, już mu się jądra cofnęły do podbrzusza Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 713 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 37 minut temu, SnoD napisał(a): później SE No ten Square Enix to coś nie może odpalić z tymi grami na Xa Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 292 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu No oni generalnie są nieudolni, przy większych grach jedna wersja naraz bo nie są w stanie robić konsola + PC o czym gdzieś tam wspominali. Mniejsze gry się pojawiają, reszta wyjdzie z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 713 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu No pewnie tak, ja uważam że prędzej czy później Stellar Blade, Ronin i Helldivers też wylądują na Xboxie żeby sobie na nich coś dorobić jeszcze. Nie są to jakieś główne marki Sony przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 292 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu SE dopiero co wypuściło Fajnala XVI na PC, dajmy im tak z rok na port na X'a :p Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 606 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Jakoś mnie to nie grzeje, ale... jak boli pewną społeczność to... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Badają teren, nieprzypadkowo wypuszczone w dniu premiery PRO - zwykle urabianie klienta. Ja biorę, za 85zl to grzech nie brać, nawet żeby dać do zrozumienia, że jestem za takimi akcjami. No i QR sprawdzi się w tej grze idealnie, a i crossbuy jest nie bez znaczenia. Z Islandii 55 zł piękny kawalerze jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 292 Opublikowano 46 minut temu Udostępnij Opublikowano 46 minut temu 1 godzinę temu, Bielik napisał(a): Z Islandii 55 zł piękny kawalerze jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 307 Opublikowano 32 minuty temu Udostępnij Opublikowano 32 minuty temu 3 godziny temu, Bzduras napisał(a): Ale pojebossa będzie uwierać xD Dziękuję pan chinol 2 godziny temu, SnoD napisał(a): Jak widać, już mu się jądra cofnęły do podbrzusza Na szczescie tylko jądra, a nie linia włosów W dniu 5.08.2022 o 11:24, Bzduras napisał(a): 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 30 minut temu Udostępnij Opublikowano 30 minut temu Mrrr, ale przystojniacha <3 Często dotykasz się jak patrzysz na to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano teraz Udostępnij Opublikowano teraz Dobra mordka na tym zdjęciu, szanuję mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi