Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, SnoD napisał(a):

Ja bym się na Twoim miejscu jednak zastanowił na GPU bo są w nim niemal wszystkie gry MS z 3 generacji. Taniej ich nie ograsz, no chyba, że przechodzisz 2-3 gry rocznie. Poza tym jak będziesz chciał spróbować multi w Halo czy Gearsach, to i tak będziesz musiał wykupić GP w wersji przynajmniej Standard.

Lepiej nawet wykupić GP na miesiąc i sprawdzić wszystkie gry MS i ustalić które Ci pasują i później ewentualnie te wybrane kupić.

Ja lubie kolekconowac gry i jest czas, ze czasem gram kilka dni po kilka godzin i miesiac nie włączam konsoli. Abonament zupelnie nie dla mnie niestety. Jak kupuje gre, ostatnio far cry 6, to gram tylko w te gre, dopóki nie ukończę. Hellblade, gears, starfield czy forza, to gry, ktore moim sposobem zajma mi.....pewnie rok, a na pewno do wiosny :)

zastanawiam sie nad padem, wygodniejszy niz w ps ?

Orientujecie sie, gdzie nsjtamiej nowa series x ? 

Pozdrawiam

36 minut temu, Niedzielny Gracz napisał(a):

36 minut temu, Niedzielny Gracz napisał(a):

Jeżeli nie zależy Ci na napędzie to ten nowy biały 1TB jest na Amazonie za 2200 obecnie: https://www.amazon.pl/dp/B0DCP7H3Q5/?tag=lowcygier05-21

Jeśli zależy Ci na napędzie to ceny zaczynają się od 2299 za nówkę, używanego wyrwiesz pewnie taniej, ale to już musisz szukać sam. Według Ceneo najtaniej nówkę ma teraz Media Markt: https://mediamarkt.pl/pl/product/_konsola-microsoft-xbox-series-x-1433165.html

43 minutes ago, Niedzielny Gracz said:

Ja lubie kolekconowac gry i jest czas, ze czasem gram kilka dni po kilka godzin i miesiac nie włączam konsoli. Abonament zupelnie nie dla mnie niestety. Jak kupuje gre, ostatnio far cry 6, to gram tylko w te gre, dopóki nie ukończę. Hellblade, gears, starfield czy forza, to gry, ktore moim sposobem zajma mi.....pewnie rok, a na pewno do wiosny :)

Pozdrawiam

Hellblade 2 to gra na 8h, lepiej załadować abonament na miesiąc i ją ograć niż kupować na własność bo to raczej gra na raz.

Badają teren, nieprzypadkowo wypuszczone w dniu premiery PRO - zwykle urabianie klienta.

Ja biorę, za 85zl to grzech nie brać, nawet żeby dać do zrozumienia, że jestem za takimi akcjami. No i QR sprawdzi się w tej grze idealnie, a i crossbuy jest nie bez znaczenia.

2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Badają teren, nieprzypadkowo wypuszczone w dniu premiery PRO - zwykle urabianie klienta.

Ja biorę, za 85zl to grzech nie brać, nawet żeby dać do zrozumienia, że jestem za takimi akcjami. No i QR sprawdzi się w tej grze idealnie, a i crossbuy jest nie bez znaczenia.

Z Islandii 55 zł piękny kawalerze jakby co

5 godzin temu, SnoD napisał(a):

Kojimbo trochę zaskoczył, gra wskoczyła na XS:

Szanuje Kojumbo za trolling i takiego newsa w dniu premiery pro u sonki, gdzie już wiesz że w drugą część też zagrasz na Xboxie Bożym  :banderas:

Tak będzie przyszłość, zarówno MS jak i Sony będą wypluwać swoje wybrane gry na innych konsolach, jedne na premierę inne po czasie oraz zostaną wybrane exy konsolowe żeby ostanie graczyki nie popełniły samobójstwa. Ciekawe czy Nintendo kiedyś się złamie.