Lukas_AT 1 188 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No i taki Switch Lite jest maly i lekki. Steam Deck to wielki kloc. Ja sobie nie wyobrazam grania na nim jak juz normalny Switch jest dla mnie troche nieporeczny. Ale cos za cos. Dla malych gier i exow Nintendo Switch mi sie sprawdza idealnie. 1 Cytuj
SnoD 2 316 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 19 minut temu, Lukas_AT napisał(a): No i taki Switch Lite jest maly i lekki. Steam Deck to wielki kloc. Ja sobie nie wyobrazam grania na nim jak juz normalny Switch jest dla mnie troche nieporeczny. Ale cos za cos. Dla malych gier i exow Nintendo Switch mi sie sprawdza idealnie. Bo normalny Switch to plastikowa deska o zerowej ergonomii. SD i inne pocket PC (przynajmniej Rog) mają uchwyty wyprofilowane pod dłonie i trzyma się je zupełnie inaczej. Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ale Lite leży o wiele lepiej w rękach i do tego waży mniej. Ale nie ma ficzerów dużego brata i tyle. A był moment że kosztował 1/3 SD. I jak już było napisane stronę wcześniej- dla dzieciaka to lepsze rozwiązanie. Wkłada carta z Mario i gra- koniec. Wielu próbowało zabrać część rynku w segmencie HH i nikomu się nie udało, PSP było najbliżej. Wiiu było porażką z pkt widzenia PR. Zabrakło twardej odcinki i reklamy. A Switch 2 nie powtórzy sukcesu, ale sprzeda się lepiej niż obecny Xbox i ich kolejna konsola- tego można być pewnym. Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Moim zdaniem teraz MS normalnie wyda stacjonarną konsolę. Chociaż tak jak pisałem, taka hybryda najbardziej by mnie cieszyła. Ale to jeszcze prawie dwa lata a w przypadku MS to jak wróżenie z fusów, sytuacja zmienia się dynamicznie. Tym bardziej że w każdym kwartale Xboxow sprzedaje się coraz mniej. Cytuj
ASX 14 638 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Tak jak wszystkich innych konsol;) Myślę, że przynajmniej w tej najbliższej przyszłości mają w planach zwyklą konsole stacjonarną, przenośną (które nie wyjdą jednocześnie) + licencjonowane sprzety third party z Windowsem i Xbox OS od Asusa, MSI itp. Ostatecznym celem będzie dla nich złączenie Windowsa i Xboxa w jeden ekosystem ze wspólnymi grami. Trochę podobnie jak Nintendo zrobiło ze Switchem łącząc swój biznes konsol przenośnych i stacjonarnych, za sprawą Switcha. Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Wiadomo że z jednej strony jakaś świadomość że gry które kupujesz zostaną z Tobą niezależnie jakiego urządzenia będziesz używał (jeśli ten ich wielki plan wejdzie w życie), jest super. Ale tak jak ktoś pisał wcześniej, największa obawa to olewanie Xboxa przez developerów. Jakieś leniwe porty po czasie itp. miejmy nadzieję że będą pracować nad tym żeby wszystko było jak należy Cytuj
SnoD 2 316 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Deweloperzy cały czas wypuszczają niedojebane wersje swoich gier niezależnie od tego czy ma ona chodzić na konsoli, której zeszło 30 mln czy 120 mln, więc nie przejmujcie się na zapas. Jak deweloper jest dobry i ma szacunek do klientów, to wyda grę dobrej jakości nawet gdyby miała chodzić na lodówce. A jeśli jest kiepski to i tak bez znaczenia jest liczba docelowych klientów. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 10 minut temu Opublikowano 10 minut temu Działa wam ostatnio automatyczne przesyłanie filmów? Zdjecia przesyła bez problemu, klipy muszę ostatnio ciągle ręcznie. Ogólnie cała ta apka ujęcia ledwo co działa. Jak zrobili to do xbox one tak nic się nie rozwija i czasem ledwo chodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi