Bzduras 12 532 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja tam w Switcha 2 nie wierzę dopóki nie pokażą Nintendo to choroba i trzeba ją jak najszybciej leczyć jak widać, bo na pewnym etapie to już zostaje tylko opieka paliatywna 1 Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 27 minut temu, Bzduras napisał(a): Ja tam w Switcha 2 nie wierzę dopóki nie pokażą Nintendo to choroba i trzeba ją jak najszybciej leczyć jak widać, bo na pewnym etapie to już zostaje tylko opieka paliatywna Switch 2 będzie rządził Rysław 2024® Cytuj
MacLeSkr 30 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ja mam właśnie okazję kupić nowego Series S za niecałe 600 zł i zastanawiam się czy ma to sens. Niby Indiana, Avowed, Fable i inne tytuły na horyzoncie, ale wszystko i tak pewnie wyląduje u konkurencji. Z drugiej strony na padzie od X'a gra mi się dużo lepiej (tak, miałem kiedyś 360, One i Series X, ale sprzedałem), ale martwi mnie to, że idą głównie w cyfrę i chmurę. Na PS3 mam chyba z 200 gier w cyfrze, ale co z tego skoro konsola dawno zdechła, a inna kupiona kilka miesięcy temu nie łączy się z netem, bo problemy z serwerami. Przez co nie da się ściągnąć zakupionych gier, a na PS5 ich nie ogram. Niby Xbox ma wsteczną, ale kto wie co wymyślą i czy w przypadku zrobienia z Xboxa usługi nie będzie trzeba mieć wykupionego Game Passa, żeby móc pograć w gry ze starszych generacji? Chciałem wrócić do X'a i na nim rozbudować kolekcję gier multiplatformowych, ale chyba za dużo niewiadomych jest na chwilę obecną. Pomimo, że na półce czeka masa exów na PS5 i Switcha, to zielony obóz nadal kusi Cytuj
Chewie 153 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 600 zł to cena 2 gier, ja bym się nawet nie zastanawiał. Sam używam konsolki sporadycznie jako dodatkowy sprzęt do grania ale nie żałuję kupna. Brakowało mi xboxa bo od czasu 360 nie miałem żadnego. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu porażka juz oficjalnie mowia, zeby kupowac playstation 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi