Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

Dla mnie to też jest chore. Dlatego olałem granie, nie zamierzam w tym uczestniczyć. Jeszcze mam kurwa jakieś konta Activision mieć żeby se w singla pograć. Pojebało ich całkowicie

Mnie rozbawiło, jak w kampanii dla gracza pojedynczego urwało mi neta i nawet gry nie zapisało i wywaliło do menu huba xDD.

Opublikowano

Ja grałem w Modern Warfare z 2019 i zajebisty był. Ale zainstalowanie tego to była totalna parodia. Widzę, że z BO6 jest podobnie. Nie jest to warte. A WWII to była tak głupia gra, że odpuściłem w połowie, bo nie byłem w stanie tych idiotyzmów znieść

Opublikowano

BO 6 to imo jedna z najlepszych gier jakie "dostałem" w gamepassie. Kampania jest świetnia, multi idealne dla takiej osoby jak ja, która rzadko już gra online no i mega klimatyczny i miodny tryb zombie. Co do tej platformy CODa irytowało mnie to na początku natomiast gra się odpala w kilka sekund i już nie zwracam na to uwagi.

Opublikowano

Black Ops 6 całkiem ok. Grałem tylko kampanie i chociaż nie jestem fanem serii to bardzo dobrze się bawiłem, Różnorodne misje, trochę skryptów, trochę skradania, trochę otwartych z map z większa swobodą. Jest nawet jedna misja która na myśl przywołała mi świetnego Preya. Czego po CoDzie zupełnie się nie spodziewałem. Warto zagrać i przemęczyć się z tym beznadziejnym launcherem i założeniem konta bo to dobra gra. 

Opublikowano

Tak patrzę na Amazonie na series X digital i dostawa jutro, czas na zwrot do 31 stycznia to ograłoby się Indianę i Stalkera nie czekając na porty na PS5. Teraz to dopiero są czasy. Kiedyś nie było takich czasów.

• beka z typa 7
  • WTF 1
Opublikowano
7 hours ago, Patapon said:

Tak patrzę na Amazonie na series X digital i dostawa jutro, czas na zwrot do 31 stycznia to ograłoby się Indianę i Stalkera nie czekając na porty na PS5. Teraz to dopiero są czasy. Kiedyś nie było takich czasów.

No i co, później oddasz do sklepu? Jak znów wyjdzie coś ciekawego to ponownie kupisz i oddasz? Co z wami, ludzie...

Opublikowano

No i spoko, nie ma w nic złego w takim podejściu, by kupić coś, wykorzystać do tego do czego jest potrzebny i sprzedać. A można też zostawić konsole skoro już jest, bo Stalker i Indiana to nie jedyne gry które wyszły i wyjdą. 

Opublikowano
42 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

No i co, później oddasz do sklepu? Jak znów wyjdzie coś ciekawego to ponownie kupisz i oddasz? Co z wami, ludzie...

Podziękuj Microsoftowi za swoją politykę, a nie mi klauny wklejasz. Po 4 latach wyszły dwa interesujące mnie exy i w dodatku czasowe więc kasa w błoto bo i tak bym jej nie używał plus Switch 2 na horyzoncie więc po co przepalać kasę?

• beka z typa 1
Opublikowano
16 minutes ago, Patapon said:

Podziękuj Microsoftowi za swoją politykę, a nie mi klauny wklejasz. Po 4 latach wyszły dwa interesujące mnie exy i w dodatku czasowe więc kasa w błoto bo i tak bym jej nie używał plus Switch 2 na horyzoncie więc po co przepalać kasę?

To może poczekaj na wersje na Switcha 2 zamiast oddawać sprzęt w januszerskim stylu. Albo, rób jak uważasz tylko nie mów o tym publicznie bo aż wstyd.

Opublikowano
8 godzin temu, Patapon napisał(a):

Jesteś żenujący i jeszcze się tym chwalisz. I potem ktoś po tobie kupi ten sprzęt wymacany januszowymi łapskami. 

• Plusik 1
Opublikowano

Mam pytanie podłączyłem Xbox Series S do monitora 1080p i odpalając GTA Online w performance mode obraz jest rozmazany, tekstury bardzo niskiej jakości. Tak jakby to była wersja z x360, ale upewniałem się czy to wersja dla Series S|X i tak. Dopiero jak się podejdzie bardzo blisko to jakby doczytuje. W Fidelity mode jest już ostrzej i normalniejsze tekstury, ale 30 fps :) Wcześniej grałem na tv 4k i jakoś nie zwróciłem na to uwagi, a tu myślałem, że będzie lepiej, a jest gorzej :[ Z moją konsolą jest coś nie tak? 

Opublikowano
Godzinę temu, SlimShady napisał(a):

Nasz forumowy cretinfrank, robił tak z VR2 od sonki, w zestawie miód w słuchawkach z własnej pasieki, dla kolejnego nabywcy.

Raczej ten ananas:

image.thumb.jpeg.5874477676c79107a76b8214855f0230.jpeg

Opublikowano
44 minuty temu, ppibo1 napisał(a):

Mam pytanie podłączyłem Xbox Series S do monitora 1080p i odpalając GTA Online w performance mode obraz jest rozmazany, tekstury bardzo niskiej jakości. Tak jakby to była wersja z x360, ale upewniałem się czy to wersja dla Series S|X i tak. Dopiero jak się podejdzie bardzo blisko to jakby doczytuje. W Fidelity mode jest już ostrzej i normalniejsze tekstury, ale 30 fps :) Wcześniej grałem na tv 4k i jakoś nie zwróciłem na to uwagi, a tu myślałem, że będzie lepiej, a jest gorzej :[ Z moją konsolą jest coś nie tak? 

Sprawdź sobie w opcjach xboxa czy nie ustawia ci sygnału w 720p