Homelander 2 097 Opublikowano czwartek o 17:09 Opublikowano czwartek o 17:09 Dla mnie to też jest chore. Dlatego olałem granie, nie zamierzam w tym uczestniczyć. Jeszcze mam kurwa jakieś konta Activision mieć żeby se w singla pograć. Pojebało ich całkowicie Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano czwartek o 17:19 Opublikowano czwartek o 17:19 Dobra zrobiłem restart gry i da się włączyć BO6. Wieczorem usiądę pograć, mam nadzieję, że będzie działać. Ściągałem tylko kampanię bo tylko to mnie interesuje. Cytuj
SnoD 2 323 Opublikowano czwartek o 17:46 Opublikowano czwartek o 17:46 Ten hub to jest jakaś abstrakcja. Najpierw odpala ci się hub, a dopiero później sama gra. Oczywiście wszystko always online. 1 Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano czwartek o 18:16 Opublikowano czwartek o 18:16 Bo CoD to już osobna platforma do gier. Ciekaw jestem jak w to się teraz gra bo ostatnia odsłona z jaką miałem kontakt to WWII. Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano czwartek o 18:20 Opublikowano czwartek o 18:20 Godzinę temu, Homelander napisał(a): Dla mnie to też jest chore. Dlatego olałem granie, nie zamierzam w tym uczestniczyć. Jeszcze mam kurwa jakieś konta Activision mieć żeby se w singla pograć. Pojebało ich całkowicie Mnie rozbawiło, jak w kampanii dla gracza pojedynczego urwało mi neta i nawet gry nie zapisało i wywaliło do menu huba xDD. Cytuj
Homelander 2 097 Opublikowano czwartek o 18:22 Opublikowano czwartek o 18:22 Ja grałem w Modern Warfare z 2019 i zajebisty był. Ale zainstalowanie tego to była totalna parodia. Widzę, że z BO6 jest podobnie. Nie jest to warte. A WWII to była tak głupia gra, że odpuściłem w połowie, bo nie byłem w stanie tych idiotyzmów znieść Cytuj
izon 997 Opublikowano czwartek o 19:23 Opublikowano czwartek o 19:23 BO 6 to imo jedna z najlepszych gier jakie "dostałem" w gamepassie. Kampania jest świetnia, multi idealne dla takiej osoby jak ja, która rzadko już gra online no i mega klimatyczny i miodny tryb zombie. Co do tej platformy CODa irytowało mnie to na początku natomiast gra się odpala w kilka sekund i już nie zwracam na to uwagi. Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano czwartek o 19:30 Opublikowano czwartek o 19:30 Modern Warfare 3 serio taki słaby i nie ma normalnej kampanii? Cytuj
Homelander 2 097 Opublikowano czwartek o 19:32 Opublikowano czwartek o 19:32 1 minute ago, Czoperrr said: Modern Warfare 3 serio taki słaby i nie ma normalnej kampanii? Jest kampania ale podobno beznadziejna. MW z 2019 kup. Grosze kosztuje Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano czwartek o 19:34 Opublikowano czwartek o 19:34 1 minute ago, Homelander said: Jest kampania ale podobno beznadziejna. MW z 2019 kup. Grosze kosztuje Aż tak mi nie zależy żeby kupować CoDa. Cytuj
Homelander 2 097 Opublikowano czwartek o 19:41 Opublikowano czwartek o 19:41 6 minutes ago, Czoperrr said: Aż tak mi nie zależy żeby kupować CoDa. Żałuj, bo kampania jest zajebista. Serio serio Cytuj
ASX 14 670 Opublikowano czwartek o 19:42 Autor Opublikowano czwartek o 19:42 Black Ops 6 całkiem ok. Grałem tylko kampanie i chociaż nie jestem fanem serii to bardzo dobrze się bawiłem, Różnorodne misje, trochę skryptów, trochę skradania, trochę otwartych z map z większa swobodą. Jest nawet jedna misja która na myśl przywołała mi świetnego Preya. Czego po CoDzie zupełnie się nie spodziewałem. Warto zagrać i przemęczyć się z tym beznadziejnym launcherem i założeniem konta bo to dobra gra. Cytuj
Patapon 35 Opublikowano czwartek o 23:30 Opublikowano czwartek o 23:30 Tak patrzę na Amazonie na series X digital i dostawa jutro, czas na zwrot do 31 stycznia to ograłoby się Indianę i Stalkera nie czekając na porty na PS5. Teraz to dopiero są czasy. Kiedyś nie było takich czasów. 7 1 Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 7 hours ago, Patapon said: Tak patrzę na Amazonie na series X digital i dostawa jutro, czas na zwrot do 31 stycznia to ograłoby się Indianę i Stalkera nie czekając na porty na PS5. Teraz to dopiero są czasy. Kiedyś nie było takich czasów. No i co, później oddasz do sklepu? Jak znów wyjdzie coś ciekawego to ponownie kupisz i oddasz? Co z wami, ludzie... Cytuj
ASX 14 670 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu No i spoko, nie ma w nic złego w takim podejściu, by kupić coś, wykorzystać do tego do czego jest potrzebny i sprzedać. A można też zostawić konsole skoro już jest, bo Stalker i Indiana to nie jedyne gry które wyszły i wyjdą. Cytuj
Patapon 35 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 42 minuty temu, Czoperrr napisał(a): No i co, później oddasz do sklepu? Jak znów wyjdzie coś ciekawego to ponownie kupisz i oddasz? Co z wami, ludzie... Podziękuj Microsoftowi za swoją politykę, a nie mi klauny wklejasz. Po 4 latach wyszły dwa interesujące mnie exy i w dodatku czasowe więc kasa w błoto bo i tak bym jej nie używał plus Switch 2 na horyzoncie więc po co przepalać kasę? 1 Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 16 minutes ago, Patapon said: Podziękuj Microsoftowi za swoją politykę, a nie mi klauny wklejasz. Po 4 latach wyszły dwa interesujące mnie exy i w dodatku czasowe więc kasa w błoto bo i tak bym jej nie używał plus Switch 2 na horyzoncie więc po co przepalać kasę? To może poczekaj na wersje na Switcha 2 zamiast oddawać sprzęt w januszerskim stylu. Albo, rób jak uważasz tylko nie mów o tym publicznie bo aż wstyd. Cytuj
Paolo de Vesir 9 141 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 41 minut temu, ASX napisał(a): No i spoko, nie ma w nic złego w takim podejściu, by kupić coś, wykorzystać do tego do czego jest potrzebny i sprzedać. Typ chce ograć i zwrócić sprzęt xDDD ale januszerka jest mocna w narodzie, niech mnie chuj Cytuj
drozdu7 2 808 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu "rozpakowana w celu sprawdzenia czy działa" 2 Cytuj
SlimShady 3 397 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Nasz forumowy cretinfrank, robił tak z VR2 od sonki, w zestawie miód w słuchawkach z własnej pasieki, dla kolejnego nabywcy. 1 Cytuj
izon 997 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 8 godzin temu, Patapon napisał(a): Tak patrzę na Amazonie na series X digital i dostawa jutro, czas na zwrot do 31 stycznia to ograłoby się Indianę i Stalkera nie czekając na porty na PS5. Teraz to dopiero są czasy. Kiedyś nie było takich czasów. Jesteś żenujący i jeszcze się tym chwalisz. I potem ktoś po tobie kupi ten sprzęt wymacany januszowymi łapskami. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 141 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Myślę, że zarzutka. Nikt celowo nie robi takich rzeczy. Cytuj
ppibo1 1 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Mam pytanie podłączyłem Xbox Series S do monitora 1080p i odpalając GTA Online w performance mode obraz jest rozmazany, tekstury bardzo niskiej jakości. Tak jakby to była wersja z x360, ale upewniałem się czy to wersja dla Series S|X i tak. Dopiero jak się podejdzie bardzo blisko to jakby doczytuje. W Fidelity mode jest już ostrzej i normalniejsze tekstury, ale 30 fps Wcześniej grałem na tv 4k i jakoś nie zwróciłem na to uwagi, a tu myślałem, że będzie lepiej, a jest gorzej Z moją konsolą jest coś nie tak? Cytuj
Bzduras 12 645 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Godzinę temu, SlimShady napisał(a): Nasz forumowy cretinfrank, robił tak z VR2 od sonki, w zestawie miód w słuchawkach z własnej pasieki, dla kolejnego nabywcy. Raczej ten ananas: Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 44 minuty temu, ppibo1 napisał(a): Mam pytanie podłączyłem Xbox Series S do monitora 1080p i odpalając GTA Online w performance mode obraz jest rozmazany, tekstury bardzo niskiej jakości. Tak jakby to była wersja z x360, ale upewniałem się czy to wersja dla Series S|X i tak. Dopiero jak się podejdzie bardzo blisko to jakby doczytuje. W Fidelity mode jest już ostrzej i normalniejsze tekstury, ale 30 fps Wcześniej grałem na tv 4k i jakoś nie zwróciłem na to uwagi, a tu myślałem, że będzie lepiej, a jest gorzej Z moją konsolą jest coś nie tak? Sprawdź sobie w opcjach xboxa czy nie ustawia ci sygnału w 720p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi