ppibo1 1 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada W ustawieniach xboxa jest okej 1080p Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Ma ktoś tutaj info czy w tym roku będzie w marketach nowy Digital Series X ? Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Ostatnio na Xboxie zaskoczył mnie komunikat o rozładowanym padzie, a właściwie jego wygląd.. 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada A w co grałeś? Bo to akurat komunikat z gry 2 Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada W Inscryption. Czuję się oszukany. Po co ja te baterie zmieniałem? I to jeszcze tak bezrefleksyjnie, po takim podejrzanym powiadomieniu... Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada On był prawdziwy, po prostu twórcy go tak wystylizowali. Nie oszukali Cię 1 1 Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia To nieźle... Nie wiedziałem, że gierka może ingerować w wygląd tych komunikatów. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 1 grudnia Autor Opublikowano 1 grudnia Chyba kazda gra ma swój własny komunikat o rozłączeniu pada. Twórcy mają w tym pelną dowolność 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia https://www.purepc.pl/8bitdo-retro-87-mechanical-keyboard-i-retro-r8-mouse-xbox-edition-nowosci-o-stylu-pierwszej-konsoli-microsoftu Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Gra ma kontrole nad systemowym popupem XD #takbyło 5 Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia 2 minutes ago, Beelzeboss said: Gra ma kontrole nad systemowym popupem XD #takbyło Przecież tak jest, treść popupu jest taka sama ale różni się styl graficzny zależnie od gry, co za typ. Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia w ktorych grach? Pierwszy raz widzę, żeby gra modyfikowała elementy ui os. 3 Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia 4 minutes ago, Beelzeboss said: w ktorych grach? Pierwszy raz widzę, żeby gra modyfikowała elementy ui os. 5 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia SYSTEMOWY POPUP CZEGO NIE ROZUMIESZ Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Microsoft jednym sprytnym ruchem może zagarnąć sporą część graczy PlayStation przy kolejnej generacji. Wypuścić sprzęt z napędem to wygłodniali pudelkowcy się rzucą bo PS6 w standardzie raczej napędu mieć nie będzie a widać że jego brak spędza ludziom sen z powiek. 1 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 3 grudnia Autor Opublikowano 3 grudnia Problem w tym że ta spora część graczy to coraz mniej liczna grupa. A nawet i oni raczej nie zostawią swoich pudełek z PS5, PS4 by przesiąść się na xboxa. Nawet jeśli następny xbox będzie miał napęd. Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Wątpię. Raczej ludzie nie porzucą biblioteki. Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Nie no żadnej migracji z Ps5 na nowego Xboxa nie będzie xd Ludzie coraz bardziej okopuja się w jednym miejscu, tam gdzie im wygodnie Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia 27 minut temu, Czoperrr napisał(a): Microsoft jednym sprytnym ruchem może zagarnąć sporą część graczy PlayStation przy kolejnej generacji. Wypuścić sprzęt z napędem to wygłodniali pudelkowcy się rzucą bo PS6 w standardzie raczej napędu mieć nie będzie a widać że jego brak spędza ludziom sen z powiek. Przeceniasz tok rozumowania typowego fana plejki, oni po prostu przyzwyczają się do polityki dymania przez Sony i na xboxa nawet nie spojrzą choćby co miesiąc wskakiwał ex do game passa. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Nie no żadnej migracji z Ps5 na nowego Xboxa nie będzie xd Ludzie coraz bardziej okopuja się w jednym miejscu, tam gdzie im wygodnie Jedyna migracja jaką widze to w drugą stronę i wie o tym sam Microsoft. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia 5 minutes ago, Paolo de Vesir said: Jedyna migracja jaką widze to w drugą stronę i wie o tym sam Microsoft. Też tak myślałem, ale teraz jak kupiłem PS5 to i tak wolę mojego XSX więc raczej kolejną konsolą jaką pierwszą kupię też będzie Xbox bo po prostu mi się podoba jego wygoda i wykonanie. Oby następca się pojawił i nie był gorszy niż XSX Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Wiadomka, tylko Xbox, ale patrząc na ruchy MSu obawiam się, że już zawszę będę klientem trzeciej kategorii (albo czwartej jeśli S2 udźwignie starsze giery). Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 3 grudnia Autor Opublikowano 3 grudnia 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jedyna migracja jaką widze to w drugą stronę i wie o tym sam Microsoft. Na razie nie widać tego ruchu w dostępnych statystykach. Raczej baza posiadaczy konsol jest stabilna, dlatego nowych klientów Xbox i Sony szuka poza swoimi konsolami Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jedyna migracja jaką widze to w drugą stronę i wie o tym sam Microsoft. MS w tej chwili stawia drogowskaz z napisem PC dla niezdecydowanych. Tylko za rogiem czeka Gabe z linuxem, sam bym na kompie już olał windowsa tylko mi gierek z GP szkoda. W ostatnim miesiącu windows wygenerował mi 100GB ruchu na aktualizacje, a poza jedną zbiorczą łatką i jobanymi reklamami nic znaczącego się nie pojawiło xd. Nawet nie wiem i co on mi mieli na dysku. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia 8 minut temu, ASX napisał(a): Na razie nie widać tego ruchu w dostępnych statystykach. Raczej baza posiadaczy konsol jest stabilna, dlatego nowych klientów Xbox i Sony szuka poza swoimi konsolami Myślę, że przykład CoDa pokazał Microsoftowi, że lepiej iść w soft niż bujać się ze sprzętem. Handheld Xboxa ma szansę na sprzedaż z powodu tego, że będzie otwarty, ale jeśli otwartą platformą nie będzie nowy Xbox to ta baza będzie się po prostu kurczyć. Z resztą, jeśli MS mając najtańszego current gena, największe 1st party na rynku i marki jak CoD wciąż nie dobije chociażby do 50 milionów sprzedanych konsol to nie wiem co innego miałoby pokazać, że konsola Xbox zwyczajnie ma się tragicznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi