xenomorph 0 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu W dniu 8.01.2025 o 11:41, Bzduras napisał(a): No i okej, mam na ten moment tyle gierek, że wystarczy mi do końca życia na granie 24/7/365. To jest to słynne głosowanie portfelem Bo nie chcę/nie potrzebuję/nie muszę/nie mam miejsca/dzięki wstecznej wszystkie poprzednie punkty są nieistotne skoro nowa konsola odpala stare gierki. Gdybyś miał pełną wsteczną to rozumiem , ale skoro mam wybierać pomiędzy tym co mam na fizycznym a tym co mi zostanie narzucone w cyfrze ... to wolę mieć starsze modele. 10 godzin temu, drozdu7 napisał(a): To może być cały myk tego wszystkiego, wrzucenie na rynek tylko konsol digital X/S. Cholera wie, może faktycznie kolejna będzie bez napędu i tyle, MS pierwszy zrobi ciach, przyjmie kurewski hejt ale przynajmniej inni będą mieli z górki Porównując wsteczną bibliotekę MS a Sony , to już na dzień dobry MS wygra na hejtowym polu walki a sony będzie musiało się dwoić i troić by wszystko odwrócić od czasów PS3 pod względem wpierania tytułów z poprzedniej generacji. Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu No z greubsza napisali sami co bedzie. Tylko jedna niewiadoma tam jest. Ja bym chcial info na temat State of Decay 3. Cytuj
drozdu7 2 917 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Gearsy i Fable z nową konsolą będą, tak myślę. Tzn Gearsy to jestem wręcz przekonany Drugą sprawą jest to że nie ma liczyć poszczególnych exów, ile czasu będą exami itp. Tak naprawdę teraz liczy się to co debiutuje w Gamepassie. To jest wartość dodana. Dla niektórych smutna prawda obecnego stanu Xboxa, a dla innych kolejne gry do ogrania. Bo z mojego punktu widzenia to będę miał minimum 5 gier które na premierę zagram w ramach abonamentu, z opcją kupna kiedyś do biblioteki jeśli siądzie. Cytuj
SnoD 2 354 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 37 minut temu, Homelander napisał(a): Daty Fable i Gearsów. "Tylko" tyle chcę. Nie muszą nic zapowiadać więcej Nie będzie ani Girsów ani Fable, poza jedną grą napisali co będzie. Cytuj
Homelander 2 324 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 12 minutes ago, SnoD said: Nie będzie ani Girsów ani Fable, poza jedną grą napisali co będzie. Fak ju tu Cytuj
ASX 14 738 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Ta czwarta gra to jakiś niezapowiedziany jeszcze tytuł. Cytuj
SnoD 2 354 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Generalnie zakładano, że re konkretne gry wyjdą do lipca-czerwca, więc na "E3" pewnie będą kolejne. Cytuj
Paolo de Vesir 9 321 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 1 minutę temu, ASX napisał(a): Ta czwarta gra to jakiś niezapowiedziany jeszcze tytuł. To będzie Everwild rebooted, zapisujcie posty, rozliczamy się 23. Cytuj
SnoD 2 354 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, ASX napisał(a): Ta czwarta gra to jakiś niezapowiedziany jeszcze tytuł. Remaster Obliviona, ewentualnie jakaś gra od Double Fine. Edytowane 16 godzin temu przez SnoD Cytuj
drozdu7 2 917 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu No ja liczę na jakąś niespodziankę jak Indiana Jones rok temu, w sensie że wiemy że jakieś studio coś robi ale reveal dopiero teraz Swoją drogą bardzo fajnie to wymyślili z directem na początku roku i letnim pokazem. Dobrze się to sprawdza Cytuj
Paolo de Vesir 9 321 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Teraz, SnoD napisał(a): Remaster Obliviona, ewentualnie jakaś gra od Double Fine. 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): To będzie Everwild rebooted, zapisujcie posty, rozliczamy się 23. 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Swoją drogą bardzo fajnie to wymyślili z directem na początku roku i letnim pokazem. Dobrze się to sprawdza Oj, żebyś wiedział. W końcu realizuje się wizja Króla z grą 1st party co kwartał. Dużo wycierpiał szykan w sieci, ale ostatecznie dopiął swego. M E S J A S Z Cytuj
ASX 14 738 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu No ten schemat 2 pokazów w ciągu roku się sprawdza. Ale to głównie dlatego że nareszcie mają tyle gier, że po prostu mają co pokazywać. 1 Cytuj
SnoD 2 354 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu To tak gdzieś do lipca-sierpnia powinny wyjść Avowed (luty), SoM i Doom. W czerwcu zapewne pokaz Fable i czegoś jeszcze na końcówkę roku (poza CoDem). Cytuj
Bzduras 12 842 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Godzinę temu, xenomorph napisał(a): Gdybyś miał pełną wsteczną to rozumiem , ale skoro mam wybierać pomiędzy tym co mam na fizycznym a tym co mi zostanie narzucone w cyfrze ... to wolę mieć starsze modele. To co mam na półce w pudłach kupowałem z przeświadczeniem, że będzie działać na konsoli którą posiadam, oczywiście świadomie i sprawdzając wcześniej czy tak będzie żeby nie było sytuacji pod tytułem "a bo ja myślałem, że jednak zadziała a to nic się nie dzieje jednak". Biorąc pod uwagę to, że wsteka z poprzednią generacją (a w tym przypadku częściowo i z jeszcze poprzednimi skoro One/Series mają bibliotekę działających gierek z wcześniejszych konsol) jest już na ten moment konsolowym standardem w który idą nawet największe betony w branży, mówiące do tej pory z uśmiechem "nowy rok, nowa ja, nowa konsola, nowa biblioteka, buduj sobie wszystko od zera, elo" gdy opychali graczom nowy sprzęt to jednak mam nadzieję, że będę w stanie uruchomić te tytuły z płyt w przyszłości. Jeśli nie to wbijam w to, bo mam w pudłach kilka tytułów niedostępnych już w cyfrze i teoretycznie przesiadając się na nowy sprzęt bez napędu po prostu bym je stracił, a wtedy to ja wbijam w taką nową generację. Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, SnoD napisał(a): To tak gdzieś do lipca-sierpnia powinny wyjść Avowed (luty), SoM i Doom. W czerwcu zapewne pokaz Fable i czegoś jeszcze na końcówkę roku (poza CoDem). Pewnie jeszcze mogą pokazać jakiś teaser nowego dodatku to Diablo Cytuj
MacLeSkr 31 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Mnie dziwi na tym pokazie obecność "Clair Obscur: Expedition 33". No bo to ma być o gierkach należących do Xboxa, a twórcy tej gry przecież nie są częścią Xbox Game Studios. Chyba, że ich przejęli i ogłoszą to w trakcie pokazu? Cytuj
Dalhi 223 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Może mają też umowę na marketing. Cytuj
ASX 14 738 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Rok temu pokazywali grę Square Enix. więc to nie pierwszy raz kiedy pojawia się jakaś gra od partnera third party. Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Eh a pamiętacie jak na pierwszym takim noworocznym z dupy zrobili shadowdrop Hi-Fi Rush? Cytuj
KrYcHu_89 2 427 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a): Eh a pamiętacie jak na pierwszym takim noworocznym z dupy zrobili shadowdrop Hi-Fi Rush? Teraz będzie Oblivion remake. Cytuj
SnoD 2 354 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 10 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Eh a pamiętacie jak na pierwszym takim noworocznym z dupy zrobili shadowdrop Hi-Fi Rush? Tak. Pamiętam też jak z tego powodu nikt gry nie kupił i później zamknęli całe studio :p 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 427 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Teraz, SnoD napisał(a): Tak. Pamiętam też jak z tego powodu nikt gry nie kupił i później zamknęli całe studio :p Dlatego będzie Oblivion, przecież nie zamkną Bethesdy xD. Cytuj
Paolo de Vesir 9 321 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 8 minut temu, SnoD napisał(a): Tak. Pamiętam też jak z tego powodu nikt gry nie kupił i później zamknęli całe studio :p nooo idea szlachetna, ale gracze zabili deva xd Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dlatego będzie Oblivion, przecież nie zamkną Bethesdy xD. Też stawiam na Obliviona. W końcu idealna gra pod ich przeterminowany silnik xDDD Cytuj
KrYcHu_89 2 427 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Też stawiam na Obliviona. W końcu idealna gra pod ich przeterminowany silnik xDDD Typ co leakował Directa jednak właśnie napisał, że to nie Oblivion, ale wydzie w 2025. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi