SnoD 2 366 Opublikowano wczoraj o 12:39 Opublikowano wczoraj o 12:39 (edytowane) Sprawdzam dzisiaj The Thaumaturge na stronie Xbox.com, super, jedna licencja na PC i Xbox (gry oczywiście nie ma na liście Play Anywhere pomimo tego, że faktycznie jest Play Anywhere). Odpalam Rog Ally chcę kupić grę z poziomu aplikacji Xboxa - nie wyszukuje takiej gry w sklepie PC. Kupuję przez stronę Xbox - nie wyświetla jej w mojej bibliotece zakupionych gier (aplikacja) XD Wchodzę do sklepu Windowsa z poziomu systemu, dopiero tam znajduje moją grę i umożliwia pobranie. To jest naprawdę tragikomedia :p This is Xbox kurwa XD Edytowane wczoraj o 12:41 przez SnoD 1 Cytuj
drozdu7 2 924 Opublikowano wczoraj o 13:08 Opublikowano wczoraj o 13:08 Spokojnie, zaraz się rozkręci. Apka, chmura, nowy pad, konsola, handheld, steamy, sklepy itp Cytuj
Czoperrr 5 305 Opublikowano wczoraj o 13:39 Opublikowano wczoraj o 13:39 59 minutes ago, SnoD said: Sprawdzam dzisiaj The Thaumaturge na stronie Xbox.com, super, jedna licencja na PC i Xbox (gry oczywiście nie ma na liście Play Anywhere pomimo tego, że faktycznie jest Play Anywhere). Odpalam Rog Ally chcę kupić grę z poziomu aplikacji Xboxa - nie wyszukuje takiej gry w sklepie PC. Kupuję przez stronę Xbox - nie wyświetla jej w mojej bibliotece zakupionych gier (aplikacja) XD Wchodzę do sklepu Windowsa z poziomu systemu, dopiero tam znajduje moją grę i umożliwia pobranie. To jest naprawdę tragikomedia :p This is Xbox kurwa XD Czasem te gry wyskakują z mocnym opóźnieniem. U mnie niektóre gry pojawiły się w apce Xbox po kilku tygodniach xD Cytuj
wrog 643 Opublikowano wczoraj o 13:48 Opublikowano wczoraj o 13:48 (edytowane) Godzinę temu, SnoD napisał(a): Kupuję przez stronę Xbox - nie wyświetla jej w mojej bibliotece zakupionych gier (aplikacja) XD Nie wiem po jakim czasie sprawdzałeś, ale nawet na konsoli potrafi chwilę przemielić zanim zakupiona gra wskoczy na listę w bibliotece. No i na Xie można odświeżyć całe My Games & Apps ręcznie i wtedy raczej się już pojawia. Edytowane wczoraj o 13:48 przez wrog Cytuj
pawelgr5 1 553 Opublikowano wczoraj o 14:09 Opublikowano wczoraj o 14:09 Moze i tak chlopaki ale nadal to ssie pale. Powinno byc natychmiast. Jak kupisz na Steam to nie musisz czekaz Ci sie pojawi w apce na wszystkich urzadzeniach bo replikacja trwa z 30 sek. Cytuj
Czoperrr 5 305 Opublikowano wczoraj o 14:13 Opublikowano wczoraj o 14:13 Tak powinno być no ale to MS i Windows. Cytuj
wojtas011 573 Opublikowano wczoraj o 15:17 Opublikowano wczoraj o 15:17 Godzinę temu, wrog napisał(a): Nie wiem po jakim czasie sprawdzałeś, ale nawet na konsoli potrafi chwilę przemielić zanim zakupiona gra wskoczy na listę w bibliotece. No i na Xie można odświeżyć całe My Games & Apps ręcznie i wtedy raczej się już pojawia. Mi do dzisiaj nie pokazuje Gears 5 w mojej bibliotece w apce xbox a mogę pobrać po wyszukaniu xd Cytuj
SnoD 2 366 Opublikowano wczoraj o 15:20 Opublikowano wczoraj o 15:20 1 godzinę temu, wrog napisał(a): Nie wiem po jakim czasie sprawdzałeś, ale nawet na konsoli potrafi chwilę przemielić zanim zakupiona gra wskoczy na listę w bibliotece. No i na Xie można odświeżyć całe My Games & Apps ręcznie i wtedy raczej się już pojawia. W aplikacji Xboxa na Windowsie w ogóle nie możesz kupić tej gry bo jej po prostu nie wyszukuje :p Cytuj
KrYcHu_89 2 439 Opublikowano wczoraj o 16:14 Opublikowano wczoraj o 16:14 Co do Remake'u Obliviona na UE5: Cytat A description of the project provided on the site confirms that the title is being developed using Unreal Engine 5 and will be "fully remade," hinting at significant changes in this reimagining compared to the original game. Brief descriptions of six gameplay systems that will be reworked are also provided: Stamina, Sneak, Blocking, Archery, Hit Reaction, and HUD. Cytat For the Blocking system, ideas to improve it were taken from Souls-like and "ACT" games (we're not sure which games this refers to, but our guess is the Assassin's Creed Ezio Trilogy), as the original system was considered too "boring" and "frustrating." The Sneak icons are now highlighted in the improved Sneak system, and the damage calculation methods were reworked. The stamina system was modified to be less frustrating for the player, making the knockdown that occurs when stamina is depleted more difficult to activate through changes in calculation methods. The HUD was changed to make it easier to understand and more aesthetically appealing to young players. Hit reactions were also added to improve the response to damage inflicted on the player and NPCs. Finally, Archery was improved to make it more playable and modern in both third and first-person viewpoints. https://mp1st.com/news/the-elder-scrolls-oblivion-remake-real-gameplay-improvement-details Czy to oznacza, że TES VI celuje w UE5, zamiast legendarnego Gamebyro :D? Cytuj
Paolo de Vesir 9 335 Opublikowano wczoraj o 17:55 Opublikowano wczoraj o 17:55 Nie wiem co gorsze UnrealStutter5 czy może jednak to gówno od Bethesdy. Urok albo sraczka. Cytuj
Daddy 4 255 Opublikowano wczoraj o 19:58 Opublikowano wczoraj o 19:58 FF, Ninja Gaiden lub Resident Cytuj
Paolo de Vesir 9 335 Opublikowano wczoraj o 20:01 Opublikowano wczoraj o 20:01 Brak szans na pełnoprawne FF u MSu, ale zapowiedź Residenta czy NG to byłoby coś. Cytuj
Szermac 2 926 Opublikowano wczoraj o 20:31 Opublikowano wczoraj o 20:31 Persona 6, ale nie no wątpie. Jak walną nowym NG to szczańsko w portki. Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano wczoraj o 21:08 Opublikowano wczoraj o 21:08 (edytowane) Jezu nowy Gaiden! Pewnie skończy się zapowiedzią jakiegoś FF na xbox ;< Edytowane wczoraj o 21:09 przez Soul Cytuj
SnoD 2 366 Opublikowano wczoraj o 21:23 Opublikowano wczoraj o 21:23 (edytowane) Kwestia jak rozumieją "new entry". Czy nowa, w sensie ostatnia? Tutaj by pasowało np. FFXVI. Chociaż tu by pasowało np. "Latest". Czy jako nowa nieujawniona wcześniej część. Tak naprawdę tych japońskich gier z dziesiątkami lat historii jest naprawdę dużo, więc to może być cokolwiek, np. Kingdom Hearts. Edytowane wczoraj o 21:24 przez SnoD Cytuj
pawelgr5 1 553 Opublikowano wczoraj o 21:33 Opublikowano wczoraj o 21:33 Albo coś od Segi bo dużo niby odkopują ze swoich IP a mają z MS bardzo dobre relacje. Cytuj
creatinfreak 3 889 Opublikowano wczoraj o 21:38 Opublikowano wczoraj o 21:38 Ff7? Nigdy nie było na xbox Cytuj
wrog 643 Opublikowano wczoraj o 22:55 Opublikowano wczoraj o 22:55 W zapowiedzi eventu obiecali "visit a surprise location to see another studio’s brand new game." Cytuj
Daddy 4 255 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Brak szans na pełnoprawne FF u MSu, ale zapowiedź Residenta czy NG to byłoby coś. Może port któregoś FF a to powoduje zero jaranka, nie wiem może Sega z czymś wyskoczy, kolejna yakuza Cytuj
drozdu7 2 924 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Osobiście wolałbym czwartą grę jako coś nowego od Double Fine. A jako dodatek Fajnale na Xboxa czy coś. Ale no i tak jest milusio, gier mnóstwo, sporo w GP. Cieszy że zwykły Direct wzbudza tyle pozytywnych emocji i hajpu Cytuj
pawelgr5 1 553 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu No czyli Sega XDDD AKurat oni odswiezaja sporo klasykow ale osobiscie delfina zostawilbym na koniec. Cytuj
KrYcHu_89 2 439 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 12 godzin temu, Szermac napisał(a): Persona 6, ale nie no wątpie. Jak walną nowym NG to szczańsko w portki. P6 w końcu ma mieć zielony theme, to by pasowało zrobić reveal na tym showcasie, ale raczej jednak to nie Persona :D. Cytuj
Patapon 47 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Bardziej obstawiałbym Jet Set Radio jeśli nie skasowali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi