drozdu7 2 936 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Jest, Amazon Fire Stick z aplikacją Gamepass 1 Cytuj
mario10 568 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Nawet nie wiedziałem, że jest taki stick dzięki Cytuj
pawelgr5 1 569 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ostatnio był news że wychodzi apka do telewizorów LG więc kwestia paru lat jak nawet żadne sticki nie będą potrzebne. Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Na razie to lepiej próbować z GeForceNow jeśli chodzi o gry Microsoftu dostępne w tej usłudze - XCloud dopiero rozwija skrzydła i na faktycznie dobrą jakość streamingu ze strony Xboxa trzeba jeszcze chwilę poczekać. Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Dokładnie, na premierę takiego Fable czy Gearsow możesz sobie zagrać w jakości porównywalnej do Xsx pewnie dzięki GFN za stówkę. To jest z jednej strony zajebiste, ale fatalne dla znaczenia konsoli Cytuj
Czoperrr 5 325 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 19 minutes ago, Paolo de Vesir said: Na razie to lepiej próbować z GeForceNow jeśli chodzi o gry Microsoftu dostępne w tej usłudze - XCloud dopiero rozwija skrzydła i na faktycznie dobrą jakość streamingu ze strony Xboxa trzeba jeszcze chwilę poczekać. Próbowałem teraz GeForce Now w wersji darmowej. Odpaliłem RE4R ze Steam i straszna lipa jeśli chodzi o grafę bo wykryło tam RTX 2080. Jeśli chcesz grać z chmury to najbardziej i tak się opłaca Gamepass Ultimate bo działa spoko i ma setki gier w abo, w GeForce musisz se te gry kupić. Cytuj
SnoD 2 373 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 3 godziny temu, mario10 napisał(a): Nawet nie wiedziałem, że jest taki stick dzięki A na PC wystarczy przeglądarka i pad. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi