Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Ostatnio był news że wychodzi apka do telewizorów LG więc kwestia paru lat jak nawet żadne sticki nie będą potrzebne.

Opublikowano

Na razie to lepiej próbować z GeForceNow jeśli chodzi o gry Microsoftu dostępne w tej usłudze - XCloud dopiero rozwija skrzydła i na faktycznie dobrą jakość streamingu ze strony Xboxa trzeba jeszcze chwilę poczekać.

Opublikowano

Dokładnie, na premierę takiego Fable czy Gearsow możesz sobie zagrać w jakości porównywalnej do Xsx pewnie dzięki GFN za stówkę.

To jest z jednej strony zajebiste, ale fatalne dla znaczenia konsoli 

Opublikowano
19 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Na razie to lepiej próbować z GeForceNow jeśli chodzi o gry Microsoftu dostępne w tej usłudze - XCloud dopiero rozwija skrzydła i na faktycznie dobrą jakość streamingu ze strony Xboxa trzeba jeszcze chwilę poczekać.

Próbowałem teraz GeForce Now w wersji darmowej. Odpaliłem RE4R ze Steam i straszna lipa jeśli chodzi o grafę bo wykryło tam RTX 2080. Jeśli chcesz grać z chmury to najbardziej i tak się opłaca Gamepass Ultimate bo działa spoko i ma setki gier w abo, w GeForce musisz se te gry kupić.

Opublikowano
3 godziny temu, mario10 napisał(a):

Nawet nie wiedziałem, że jest taki stick dzięki :)

A na PC wystarczy przeglądarka i pad.

Opublikowano
12 godzin temu, SnoD napisał(a):

A na PC wystarczy przeglądarka i pad.

I za(pipi)iste łącze.

Opublikowano
W dniu 20.01.2025 o 12:09, Czoperrr napisał(a):

Próbowałem teraz GeForce Now w wersji darmowej. Odpaliłem RE4R ze Steam i straszna lipa jeśli chodzi o grafę bo wykryło tam RTX 2080. Jeśli chcesz grać z chmury to najbardziej i tak się opłaca Gamepass Ultimate bo działa spoko i ma setki gier w abo, w GeForce musisz se te gry kupić.

Bo wersja darmowa to tylko taki godzinny test łączą, konkrety zaczynają się na wersji ultimate, która kosztuje jak kolega wcześniej wspomniał 100 zł miesięcznie. Jakość znacznie przebija XSX, a katalog gier obejmuje gamepass.

Opublikowano
14 minutes ago, Bielik said:

Bo wersja darmowa to tylko taki godzinny test łączą, konkrety zaczynają się na wersji ultimate, która kosztuje jak kolega wcześniej wspomniał 100 zł miesięcznie. Jakość znacznie przebija XSX, a katalog gier obejmuje gamepass.

No tak, ale Gamepass w tej cenie chyba nie jest wliczany? Więc musisz opłacić 100 zł za GeForce NOW + 70zł za Gamepass Ultimate co już wychodzi bardzo drogo.

Opublikowano

Widziałem to wcześniej, ludzie piszą że fake zrobiony w AI.

Opublikowano

Tak czułem, bo ten rysunek Ryu pochodzi z drugiej sigmy.    :(

Opublikowano

Po 3 to już podziękuje. Tego pijaka od  jedynki już nie ma, więc....

Opublikowano
  • Autor

Na razie fajnie że ta niespodzianka jeszcze nie wyciekła. Chociaż część dziennikarzy zdaje sie wyraźnie domyślać co to będzie za gra 

Opublikowano

Według plotek z FF będzie shadow drop tak jak z symulatorem magazyniera, pewnie w okolicach premiery Switcha 2.

Opublikowano
  • Autor

XVI i remake w tym roku, a rebirth w przyszłym. Taka jest moja prawda przecieków. 

Opublikowano

To co Panowie jutro wesoło:daty, premiery, niespodzianki :)

A potem business update i potwierdzenie Halo MCC na PS5 i Switcha, tak samo jak remastery Gears 1i2 oraz jakaś Forza? ;)