drozdu7 2 943 Opublikowano poniedziałek o 10:39 Opublikowano poniedziałek o 10:39 Jest, Amazon Fire Stick z aplikacją Gamepass 1 Cytuj
mario10 568 Opublikowano poniedziałek o 10:40 Opublikowano poniedziałek o 10:40 Nawet nie wiedziałem, że jest taki stick dzięki Cytuj
pawelgr5 1 570 Opublikowano poniedziałek o 10:45 Opublikowano poniedziałek o 10:45 Ostatnio był news że wychodzi apka do telewizorów LG więc kwestia paru lat jak nawet żadne sticki nie będą potrzebne. Cytuj
Paolo de Vesir 9 377 Opublikowano poniedziałek o 10:49 Opublikowano poniedziałek o 10:49 Na razie to lepiej próbować z GeForceNow jeśli chodzi o gry Microsoftu dostępne w tej usłudze - XCloud dopiero rozwija skrzydła i na faktycznie dobrą jakość streamingu ze strony Xboxa trzeba jeszcze chwilę poczekać. Cytuj
drozdu7 2 943 Opublikowano poniedziałek o 10:59 Opublikowano poniedziałek o 10:59 Dokładnie, na premierę takiego Fable czy Gearsow możesz sobie zagrać w jakości porównywalnej do Xsx pewnie dzięki GFN za stówkę. To jest z jednej strony zajebiste, ale fatalne dla znaczenia konsoli Cytuj
Czoperrr 5 328 Opublikowano poniedziałek o 11:09 Opublikowano poniedziałek o 11:09 19 minutes ago, Paolo de Vesir said: Na razie to lepiej próbować z GeForceNow jeśli chodzi o gry Microsoftu dostępne w tej usłudze - XCloud dopiero rozwija skrzydła i na faktycznie dobrą jakość streamingu ze strony Xboxa trzeba jeszcze chwilę poczekać. Próbowałem teraz GeForce Now w wersji darmowej. Odpaliłem RE4R ze Steam i straszna lipa jeśli chodzi o grafę bo wykryło tam RTX 2080. Jeśli chcesz grać z chmury to najbardziej i tak się opłaca Gamepass Ultimate bo działa spoko i ma setki gier w abo, w GeForce musisz se te gry kupić. Cytuj
SnoD 2 373 Opublikowano poniedziałek o 14:35 Opublikowano poniedziałek o 14:35 3 godziny temu, mario10 napisał(a): Nawet nie wiedziałem, że jest taki stick dzięki A na PC wystarczy przeglądarka i pad. 1 Cytuj
xenomorph 0 Opublikowano wczoraj o 02:49 Opublikowano wczoraj o 02:49 12 godzin temu, SnoD napisał(a): A na PC wystarczy przeglądarka i pad. I za(pipi)iste łącze. Cytuj
Bielik 760 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu W dniu 20.01.2025 o 12:09, Czoperrr napisał(a): Próbowałem teraz GeForce Now w wersji darmowej. Odpaliłem RE4R ze Steam i straszna lipa jeśli chodzi o grafę bo wykryło tam RTX 2080. Jeśli chcesz grać z chmury to najbardziej i tak się opłaca Gamepass Ultimate bo działa spoko i ma setki gier w abo, w GeForce musisz se te gry kupić. Bo wersja darmowa to tylko taki godzinny test łączą, konkrety zaczynają się na wersji ultimate, która kosztuje jak kolega wcześniej wspomniał 100 zł miesięcznie. Jakość znacznie przebija XSX, a katalog gier obejmuje gamepass. Cytuj
Czoperrr 5 328 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 14 minutes ago, Bielik said: Bo wersja darmowa to tylko taki godzinny test łączą, konkrety zaczynają się na wersji ultimate, która kosztuje jak kolega wcześniej wspomniał 100 zł miesięcznie. Jakość znacznie przebija XSX, a katalog gier obejmuje gamepass. No tak, ale Gamepass w tej cenie chyba nie jest wliczany? Więc musisz opłacić 100 zł za GeForce NOW + 70zł za Gamepass Ultimate co już wychodzi bardzo drogo. 1 Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) https://x.com/MrboomstickXL/status/1881434565740532102?s=19 To co będzie ten nowy Gaiden? Edytowane 15 godzin temu przez Soul Cytuj
Daddy 4 262 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Widziałem to wcześniej, ludzie piszą że fake zrobiony w AI. Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Tak czułem, bo ten rysunek Ryu pochodzi z drugiej sigmy. Cytuj
iluck85 3 006 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Po 3 to już podziękuje. Tego pijaka od jedynki już nie ma, więc.... Cytuj
ASX 14 777 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu Na razie fajnie że ta niespodzianka jeszcze nie wyciekła. Chociaż część dziennikarzy zdaje sie wyraźnie domyślać co to będzie za gra Cytuj
Paolo de Vesir 9 377 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Port któregoś z Finali na XS byłby dla mnie potężnym rozczarowaniem jako niespodzianka. Cytuj
drozdu7 2 943 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ale najprawdopodobniej będzie i tak jako 5 gra. Cytuj
Daddy 4 262 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Według plotek z FF będzie shadow drop tak jak z symulatorem magazyniera, pewnie w okolicach premiery Switcha 2. Cytuj
Paolo de Vesir 9 377 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Czuję, że jeśli będzie port to FF16, bo w remake'i 7 przestałem już wierzyć. Tak ogólnie to mega polecajka ten FF16 - gameplayowo płaski, ale świetnie napisany i walki z bossami. Cytuj
ASX 14 777 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu XVI i remake w tym roku, a rebirth w przyszłym. Taka jest moja prawda przecieków. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi