Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie wygląda i krwawo, ale to tak soczyście. 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Szkoda, że mocno dosrany w industrial, ale jakiś lasek tam jest xd

Opublikowano

Gaiden, Platinum, GP, co tu się odjaniepawliło :p

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Ale przecież gier na xboxa nie ma. To jakaś mistyfikacja. 

Opublikowano

I jeszcze na koniec logo GamePassa czyli pewnie day 1. Na PS5 też pokazali że będzie jak by co. 

Opublikowano

Ninja zgsiden II Black dzisiaj w GP???

Opublikowano

Nie skreślam, ale wzwodu nie mam. 3 już totalnie odpłynęła i nie ma podejścia do 1/2. Wątpię w klimat poprzednich części. Te Tokio wygląda chaotycznie, ADHD. Ale zobaczymy. Na urywkach z Ryu lepiej to wyglądało. 

Opublikowano
Teraz, SnoD napisał(a):

Ninja zgsiden II Black dzisiaj w GP???

Najwyraźniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano
1 minutę temu, nero2082 napisał(a):

ekskluzywnie na wszystko 

No na wszystko, ale jest tam też GAME PASS, czyli można zakładać, że premiera day one w abonamencie.

Opublikowano

Direct dojebany, nie ma co tu ukrywać. Jestem ciekawy tego Sandmana, no i pokażą Dooma. 

Opublikowano

Kurde ale tak pokazać teraz walke z South of Midnight zaraz po NG4 to nie wiem czy dobry pomysł bo wygląda nudno :/ 

Opublikowano
Teraz, tedi007 napisał(a):

No na wszystko, ale jest tam też GAME PASS, czyli można zakładać, że premiera day one w abonamencie.

Miałeś na początku info że wszystkie gry z directa będą day one w GP, będą też wspierać Play Anywhere.