Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):

a pamiętacie, jak ms kupił bethesede żeby sony nie wykupiło ekskluzywnych praw do starfielda :bella:image.thumb.png.028cd699a35b753a1fb46143dc342511.png

Starfield na switcha2? Ale to musi być potęzny sprzet
:obama:

Opublikowano
21 godzin temu, ASX napisał(a):

No myslałem że rozmawiamy o polityce biznesowej.

Nie no ASX, kompletnie nie masz pojęcia o jakiejkolwiek polityce biznesowej, biznesie, pieniądzach. Niestety żadne Twoje opinie odnośnie tego co MS zrobi się nie sprawdziły. Proponuję zostać na poziomie wklejania tweetow i rozmawiania o tym czy jakaś gra jest fajna/nie fajna.

• Haha 2
Opublikowano

no może i nie, nie czuje się jakimś nieomylnym ekspertem, chociaż wydaje mi się że więcej niż jeden raz zdarzało mi się mieć rację. Możesz powiedzieć co konkretnie masz na myśli skoro uważasz, że we wszystkim się myliłem? 

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał(a):

Starfield na switcha2? Ale to musi być potęzny sprzet
:obama:

Ciekawe czy będzie 60 klatek na start w przeciwieństwie do najmocniejszej konsoli na świecie (na tamten czas). :kekw:

Opublikowano
37 minut temu, devilbot napisał(a):

Co tu teraz robić. Kupiłem nie ten kawałek plastiku pod telewizor co trzeba.

Lecieć na gamepassie z Indii i nie powiekszac cyfrowej biblioteki, a w nastepnej generacji brać sprzęt z przeciwnego obozu. Koszt xboxa i tak sie zwroci za :cebula:

• Minusik 1
Opublikowano
16 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):

ciekawe gdzie byłby kurde ms gdyby nie postanowił zgasić światła swojemu GfWL i ten istniałby od premiery po dziś, zakorzenił się w głowach pecetowców, nawet kiedy w mrocznych czasach był zaniedbywany... bo obecnie to ja sam przypominam sobie o tym od czasu do czasu, a normalnie to już wyparłem z pamięci :reggie: w sumie to była dzisiejsza apka xbox, tylko mieliśmy 2007 rok

Najlepsze jest to, że GfWL wciąż działa i ma się dobrze. Jedyny (duży) minus, to usunięty market GfWL i strata każdej cyfrowej gry którą się posiadało.