Paolo de Vesir 9 547 Opublikowano piątek o 17:30 Opublikowano piątek o 17:30 No nic, o przyszłości Xboxa dowiemy się pewnie dopiero na Showcasie 2026 albo u tego zasrańca co robi rimjob dla Soniarzy swoimi pokazami „GOTY” Cytuj
Bzduras 13 122 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Przypominam wszystkim o włączeniu na swoich kontach weryfikacji dwuetapowej 2 Cytuj
Czoperrr 5 413 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 8 minutes ago, Bzduras said: Przypominam wszystkim o włączeniu na swoich kontach weryfikacji dwuetapowej Chciałeś powbijać kodziki z innych regionów a nie atak hakerski Cytuj
drozdu7 3 045 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu No ten authenticator to podstawa. Kilka prób logowań dziennie. Najgorzej jak kogoś naprawdę ustrzela i wszystko pójdzie pa pa. Pod tym względem płyta jako przenośna licencja to jest bezpieczniejszy wybór. Cytuj
Bzduras 13 122 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Gdzie to sie sprawdza? https://account.live.com/Activity?mkt=pl-PL&refd=account.microsoft.com&refp=security 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): Chciałeś powbijać kodziki z innych regionów a nie atak hakerski Od kiedy ubili cebulę turecką to nie wbijam żadnych kodzików ani nie kupuję nic przez VPN. Pewnie znowu jakiś leak z innego serwisu był i się rzucają domorosłe hakiery wklepywać nieaktualne hasełka. 1 Cytuj
Figuś 21 347 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu o chuj, żadnych powiadomień nie dostawałem a tu widzę zmasowany atak kurwa jadę w dół i praktycznie codziennie kilkanaście prób wbicia na konto Cytuj
Bzduras 13 122 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Dlatego własnie 2FA, inny alias na logowanie i co się da musi być wszędzie poustawiane. Zabezpieczajcie się Powiadomień tez nie dostaję bo "hakiery" wywalają się na nieprawidłowym haśle, ale gdyby jakaś parówa jednak je odgadła to Microsoft Authenticator robi mi za dodatkową tarczę ochronną. Teraz, Atherius napisał(a): To chyba u każdego jest, kto ma dłużej adres mailowy, zwykły wyciek danych. Wystarczy zmienić alias konta na innego e-maila np. gmail i po kłopocie, bo nie dadzą rady się dobijać na nieaktywny login. Ten skrin to już po zmianie aliasu, chwilę był spokój, ale znowu się zaczęło od jakiegoś czasu. Cytuj
Atherius 46 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu To chyba u każdego jest, kto ma dłużej adres mailowy, zwykły wyciek danych. Wystarczy zmienić alias konta na innego e-maila np. gmail i po kłopocie, bo nie dadzą rady się dobijać na nieaktywny login. Cytuj
Figuś 21 347 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu też mam authenticatora, kartę też odpiąłem od konta 1 Cytuj
mario10 577 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu ja w przypadku ps5 też wywaliłem kartę podpiętą do konsoli chyba po jakiejś akcji z wypływem danych u sonki kilka lat temu. Teraz tylko kartami doładowuję jak coś potrzebuję Cytuj
Atherius 46 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 53 minuty temu, Bzduras napisał(a): Ten skrin to już po zmianie aliasu, chwilę był spokój, ale znowu się zaczęło od jakiegoś czasu. A to ciekawe, może kuwry odgadły nowy alias. U mnie po zmianie spokój. Ja mam podpiętego jeszcze drugiego maila, na którego przychodzi mi kod podczas logowania z innej lokalizacji. 48 minut temu, mario10 napisał(a): ja w przypadku ps5 też wywaliłem kartę podpiętą do konsoli chyba po jakiejś akcji z wypływem danych u sonki kilka lat temu. Teraz tylko kartami doładowuję jak coś potrzebuję Ja to w ogóle w apce ing mam ustawione płatności internetowe na zero i dopiero jak coś potrzebuję kupić to zwiększam limit. Ewentualnie wirtualna karta, na którą się przelewa w razie potrzeby - też mam w ing. Może i upierdliwe, ale ja rzadko coś płacę kartą w necie. 1 Cytuj
wojtas011 653 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 33 minuty temu, Bzduras napisał(a): Przypominam wszystkim o włączeniu na swoich kontach weryfikacji dwuetapowej Tak chyba wygląda każde konto microsoft Cytuj
Faka 4 090 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 57 minut temu, Bzduras napisał(a): Przypominam wszystkim o włączeniu na swoich kontach weryfikacji dwuetapowej Mam tak samo podobny wpis i szczerze? Wyjebane, bo nawet zmiana hasła też chuja daje i tak dalej mam i tak dalej jest ten cały wpis. Gdyby nie dwuetapowa weryfikacja to konto już chyba dawno by było zajebane. Nie wiem z czego wynika te pojebane niepomyślne logowania po zmianie hasła. Widocznie ms cierpi na niedojebane mózgowe. Cytuj
ASX 14 903 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu u mnie to samo, mnóstwo nieudanych prób logowania. Authenticator bardzo spoko apka, korzystam przy każdej okazji. Cytuj
Bzduras 13 122 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 14 minut temu, Faka napisał(a): Mam tak samo podobny wpis i szczerze? Wyjebane, bo nawet zmiana hasła też chuja daje i tak dalej mam i tak dalej jest ten cały wpis. Gdyby nie dwuetapowa weryfikacja to konto już chyba dawno by było zajebane. Nie wiem z czego wynika te pojebane niepomyślne logowania po zmianie hasła. Widocznie ms cierpi na niedojebane mózgowe. Ale to nie są moje próby logowania, bo nie przypominam sobie żebym w ostatnich dwóch dniach jeździł z konsolą po Tunezji, Brazylii czy Bośni i Hercegowinie. Piwniczaki próbują się dobić do konta w nadziei, że dorwą się do moich gierek i danych karty wklepując jakieś stare hasła z wycieków, choćby z innych stron. To samo mam na innych kontach (PSN, Ubi, EA i co tam jeszcze się da), więc po prostu mają excelka z danymi i próbują te dane wklepywać gdzie się da w nadziei na to, że w końcu gdzieś się uda. Cytuj
Faka 4 090 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ja też mam próby logowania z jakiejś Brazylii czy Turcji, dlatego wyjebane w to, bo zmiana hasła nie pomogła. Stwierdzam niedojebanie mózgowe ms w kwestii logowania. Dobrze, że mieli olej w głowie z weryfikacją dwuetapową. Cytuj
wojtas011 653 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu ja nie mam weryfikacji dwuetapowej i od paru lat codziennie takie próby, wszystkie zakończone niepowodzeniem Cytuj
ASX 14 903 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu Pewnie gdzieś Twój mail wyciekł albo sam go udostępniłeś i teraz metodą prób i błędów próbują korzystając z niego by dostać się do Xbox Live, PSN, Steama, Ubera i innych kont. Cytuj
SnoD 2 415 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu U mnie tak samo to wygląda, ale mojego hasła to i za 100 lat nie odgadną :p Cytuj
Bzduras 13 122 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu XboxKrul69, co wygrałem? 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi