Hanza71 34 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Widze ze poziom spierdolenia u niektorych wystrzelil w kosmos. Cytuj
SnoD 2 475 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Też mam w domu szufladę Nintendo, ale nie obnoszę się z chorobą Cytuj
GearsUp 492 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego To ja kończę z wrzucaniem gier do Zakupów bo widzę, że niektórym psycha siada 1 Cytuj
iluck85 3 245 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 13 minut temu, GearsUp napisał(a): To ja kończę z wrzucaniem gier do Zakupów bo widzę, że niektórym psycha siada Oni nie rozumieją tego pieprzu Nintnedo ma swój sklep gdzie można kupić maskotkę. Spałbym z Mario przy podusi. A Sony i MS? Zamykają oddziały w PL. Tego drugiego już nawet sprzedaż konsol nie interesuje. Co za czasy nastały przed moją emeryturą Cytuj
Czoperrr 5 538 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego No ja czuję większą magię jak czasem kupię pudełko na tak niszową konsolę dla pasjonatów jak Xbox. Na plejkę to każdy normik gry kupuje Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Chciałem sobie kupić Indianę na półkę ale dowiedziałem się że tam gówno jest na tej płycie xboxowej. Cytuj
drozdu7 3 212 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego A ciekawe czy na pleju Indy czy Awoved będą miały wszystko na płycie, może tak. Forza 5 nie ma potwierdzonej fizycznej wersji? Cytuj
iluck85 3 245 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego (edytowane) 7 minut temu, messer88 napisał(a): Chciałem sobie kupić Indianę na półkę ale dowiedziałem się że tam gówno jest na tej płycie xboxowej. Ja tak mam z Baldurem 3. Mam na PC. Wydać 400 na pudełko z kartkami, płytka ost i czymś tam jeszcze, a może PS5. Potem będzie unikat zafoliowany. No nie wiem. Edytowane 26 lutego przez iluck85 Cytuj
krzysiek923 1 869 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): A ciekawe czy na pleju Indy czy Awoved będą miały wszystko na płycie, może tak. Forza 5 nie ma potwierdzonej fizycznej wersji? jakie to ma znaczenie, niedługo i tak nowa generacja, większe rozamiary gier i często nie będą się mieścić na płycie, a nikogo to nie będzie obchodzić i bez dociągnięcia pacza ani rusz Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 8 minut temu, iluck85 napisał(a): Ja tak mam z Baldurem 3. Mam na PC. Wydać 400 na pudełko z kartkami, płytka ost i czymś tam jeszcze, a może PS5. Potem będzie unikat zafoliowany. No nie wiem. Baldur 3 to moja pierwsza cyfra za mityczne trzy i pół bomby. No dobra trochę mniej bo ze zdrapek przecież kupione. Na sonce 99% będzie gra na płycie w jakiejś tam wersji. Cytuj
Czoperrr 5 538 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Z płytami Xboxowymi jest ten problem że są jednowarstwowe dlatego często nie ma całej gry na płycie. Na PS są dwuwarstwowe. Podrzuci ktoś linka do tej stronki gdzie można sprawdzać czy gra jest na płycie czy wymaga internetu? 1 Cytuj
łom 2 181 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 5 minut temu, Czoperrr napisał(a): Podrzuci ktoś linka do tej stronki gdzie można sprawdzać czy gra jest na płycie czy wymaga internetu? DoesItPlay? - Home Cytuj
Santi 34 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Przecież kupowanie tych gier na płytach na PS5 jest tylko po to by za dwa dni pobiec do paczkomatu i jak najmniej stracić Taka „wypożyczalnia” sto lat za godpassem XD Cytuj
drozdu7 3 212 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Ale generalnie to największe jaja są chyba z grami od Microsoftu bo chyba raczej wszystkie duże premiery multiplatform są dostępne na płycie, nie żadne kody i mają raczej pełną zawartość. Nowy Henryczek przecież też jest normalnie Cytuj
iluck85 3 245 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Wszystko jest dobrze, kierunek znany od 10 lat. Jest dobrze. Cytuj
Czoperrr 5 538 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 8 minutes ago, drozdu7 said: Ale generalnie to największe jaja są chyba z grami od Microsoftu bo chyba raczej wszystkie duże premiery multiplatform są dostępne na płycie, nie żadne kody i mają raczej pełną zawartość. Nowy Henryczek przecież też jest normalnie Z multiplatform, które mam na płycie to ściągnięcia danych z neta wymaga Hogwart's Legacy (po tutorialu) i Cyberpunk 2077 wydanie premierowe (z wiadomych względów). Obie gry na PS5 także wymagają pobrania danych. Cytuj
Bzduras 13 369 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 11 minut temu, iluck85 napisał(a): Wszystko jest dobrze, kierunek znany od 10 lat. Jest dobrze. To, że Ty masz problem z brakiem pudełek nie znaczy, że wszyscy tak mają. Po prostu platforma nie dla Ciebie i tyle, no nie wiem nad czym się tu rozwodzić. Ja z kolei nie lubię płatnych patchy i remasterów kilkuletnich gierek więc po prostu nie kupuję PS5 zamiast narzekać wiecznie w temacie PS5, że za dużo jest płatnych patchy i remasterów kilkuletnich gierek. Cytuj
iluck85 3 245 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 9 minut temu, Bzduras napisał(a): To, że Ty masz problem z brakiem pudełek nie znaczy, że wszyscy tak mają. Po prostu platforma nie dla Ciebie i tyle, no nie wiem nad czym się tu rozwodzić. Ja z kolei nie lubię płatnych patchy i remasterów kilkuletnich gierek więc po prostu nie kupuję PS5 zamiast narzekać wiecznie w temacie PS5, że za dużo jest płatnych patchy i remasterów kilkuletnich gierek. A ja nie mam problemu. Kupuje na PS5 Nawiązałem do Twojego posta którego Ci „naznaczyłem” Cytuj
Bzduras 13 369 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego I ligancko, co Ci w duszy gra. Jeden lubi pudełka i ma PS5, drugi lubi cyfrę i ma Xboxa, a trzeci lubi w pupę i ma wiadomo co, hehe 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 681 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego on top: ankieta xkomu na YT abo, cyfra, pudło? po co mam wybierać? najlepiej zabrać wszystkie 3 Cytuj
Homelander 2 655 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Lucek, jesteś po prostu starym dziadem i chcesz poczuć się jak dzieciak. Czterdziecha w tym roku, dobrze pamiętam? I wcale się nie dziwię, jest to zrozumiałe. Ale nie racjonalizuj swoich dziwactw, bo to śmieszne Oczywiście masz pełne prawo do dziwactw, sam mam ich prawdopodobnie więcej niż większość osób na forumku Cytuj
drozdu7 3 212 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Każdy ma swoje fanaberie ale też wyborów jest na tyle dużo że praktycznie dowolnie można pod siebie dobrać sprzęt i gry. Ja wczoraj przeglądając wsteczną którą mam i na wishliscie to z 90 % jest na Steamie lub Gog. W zasadzie brakuje najbardziej Gearsów i jakichś japońskich RPG. Ale jest za to wiele innych. No i ładniej jest. Więc jest to fajna opcja ale nie jakaś nie do zastąpienia Cytuj
Mustang 1 809 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego 18 hours ago, iluck85 said: Emocje mam jak kupuję Zelde albo Mario na Switcha. Jak kupowałem Demons Souls na Ps5. Ja emocje mam ogrywając nową Forzę Horizon z passa, a kupując pudełka z Mario i Zeldą na Switcha nie czułem prawie żadnych. To są po prostu osobiste przyzwyczajenia i preferencje wynikające w ogromnym stopniu z nostalgii lub jej braku (dla mnie np. top nostalgii to Xbox 360, a z Nintendo mam jedynie do Game Boya, o którym za dzieciaka marzyłem, ale nigdy w swoim czasie tego marzenia nie zrealizowałem). Cytuj
Czoperrr 5 538 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego 2 miliony XSX/XSS sprzedane globalnie w ciągu ostatniego roku, nic dziwnego, że muszą wszystko wydawać na inne platformy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi