Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minutes ago, ASX said:

pod jakim względem regres oprócz sprzedaży konsol? Bo ciężko powiedzieć by wydawali mniej gier czy były gorsze, hardware'owo też moim zdaniem taki XSX wypada o wiele lepiej niż Xbox One czy nawet bardzo mile wspominany przez mnie, ale głośny i awaryjny w pierwszych wersjach X360. 

Co do tego przyszłościowego podejścia, to to że Xbox podejmuje jakieś ruchy jako pierwszy nie wynika tylko z faktu że są tacy hop do przodu. Ale jako że są najmniejsi na rynku konsol to pewne trendy podgryzają ich jako pierwszych i zmuszają do decyzji. Dlatego np. pierwsi zdecydowali się na ekspansje na PC. 

No jak najmniejsi na rynku, przecież są największym wydawcą z największą ilością studiów i najbogatszą korporacją świata.

Opublikowano

Wydawało mi się że napisałem wyraźnie 

35 minut temu, ASX napisał(a):

najmniejsi na rynku konsol 

Bycie największym wydawcą gier, czy częścią największej korporacji nic tu nie zmienia.

Opublikowano
32 minuty temu, SnoD napisał(a):

Oby tylko mieli jakiś pomysł na konsole

To była ostatnia generacja gdzie miałem równocześnie konsole Sony i MS. W przyszłej i tak pewnie będą kosztować pod 4k więc tym bardziej wybiorę sobie jedną. Narazie jestem w takim zawieszeniu, bo jeśli MS wystrzeli z czymś fajnym (czytaj otwarta platforma, możliwośći PC, wygoda konsoli) to zostaje. Jeśli dziś wyszedłby Spencer i powiedział że będzie taki sam Xbox tylko mocniejszy to elo i przesiadka.

Szczęście w nieszczęściu że w obozie konkurencji niewiele się dzieje i nie trzeba podejmować pochopnych ruchów. 

Można poczekać do letnich pokazów, może coś się wyklaruje

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, iluck85 napisał(a):

I do tego z grami w 30 klatkach, słabym online, bez osiągnięć, a save żeby był w chmurce musisz abo wykupić. Do tego nie mają abonamentu gdzie wrzucają nowe gry, a jedynie tytuły z nesa i n64.

Skad ten sukces?

Nie wrzucają dragon age do abonamentu który kosztuje 5 bomb rocznie :nosacz3: