Czoperrr 5 443 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 17 minutes ago, ASX said: pod jakim względem regres oprócz sprzedaży konsol? Bo ciężko powiedzieć by wydawali mniej gier czy były gorsze, hardware'owo też moim zdaniem taki XSX wypada o wiele lepiej niż Xbox One czy nawet bardzo mile wspominany przez mnie, ale głośny i awaryjny w pierwszych wersjach X360. Co do tego przyszłościowego podejścia, to to że Xbox podejmuje jakieś ruchy jako pierwszy nie wynika tylko z faktu że są tacy hop do przodu. Ale jako że są najmniejsi na rynku konsol to pewne trendy podgryzają ich jako pierwszych i zmuszają do decyzji. Dlatego np. pierwsi zdecydowali się na ekspansje na PC. No jak najmniejsi na rynku, przecież są największym wydawcą z największą ilością studiów i najbogatszą korporacją świata. Cytuj
ASX 14 907 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Wydawało mi się że napisałem wyraźnie 35 minut temu, ASX napisał(a): najmniejsi na rynku konsol Bycie największym wydawcą gier, czy częścią największej korporacji nic tu nie zmienia. Cytuj
drozdu7 3 076 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 32 minuty temu, SnoD napisał(a): Oby tylko mieli jakiś pomysł na konsole To była ostatnia generacja gdzie miałem równocześnie konsole Sony i MS. W przyszłej i tak pewnie będą kosztować pod 4k więc tym bardziej wybiorę sobie jedną. Narazie jestem w takim zawieszeniu, bo jeśli MS wystrzeli z czymś fajnym (czytaj otwarta platforma, możliwośći PC, wygoda konsoli) to zostaje. Jeśli dziś wyszedłby Spencer i powiedział że będzie taki sam Xbox tylko mocniejszy to elo i przesiadka. Szczęście w nieszczęściu że w obozie konkurencji niewiele się dzieje i nie trzeba podejmować pochopnych ruchów. Można poczekać do letnich pokazów, może coś się wyklaruje 1 Cytuj
Pupcio 19 195 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 1 godzinę temu, iluck85 napisał(a): I do tego z grami w 30 klatkach, słabym online, bez osiągnięć, a save żeby był w chmurce musisz abo wykupić. Do tego nie mają abonamentu gdzie wrzucają nowe gry, a jedynie tytuły z nesa i n64. Skad ten sukces? Nie wrzucają dragon age do abonamentu który kosztuje 5 bomb rocznie Cytuj
Paolo de Vesir 9 550 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 29 minut temu, Il Brutto napisał(a): Granie na komputerach kwantowych ludzie kurwa trzymajcie mnie bo zara cos rozjebe. Widze, ze umiejętność czytania po polsku ze zrozumieniem cofnęła ci sie jeszcze bardziej niż linia włosów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi