ASX 14 933 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu 3 minuty temu, krzysiek923 napisał(a): o, coś przeoczyłem, gdzie można poczytać? ostatnio chyba tylko się uśmiechnął jak go ktoś zapytał o steam na nowym xboksie https://www.polygon.com/24108670/xbox-epic-games-store-phil-spencer-interview Cytuj
drozdu7 3 152 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Epic jakoś bardziej by mi pasował. Ale i tak uwierzę jak zobaczę, myślę tak jak chyba Krzysiek pisał że to będzie pierwsze rozczarowanie nowym Xboxem. Że będzie tylko zwykłym mocniejszym sprzętem Cytuj
ASX 14 933 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Mówi o o Epicu i itch.io, bo o te konkretne sklepy został zapytany. Jeśli tego nie będzie to dla mnie będzie to rozczarowanie. Bo mi osobiście trudno ekscytować się po prostu kolejną trochę mocniejszą konsolą. Ale jeśli się na to zdecydują to będzie to rewolucyjna zmiana w myśl, że skoro nie idzie według starych zasad, a PC jest coraz popularniejsze, to po prostu zmieńmy zasady i upodobnimy konsole do PC. Inne konsole ze swoim tradycyjnym podejściem będą wyglądać przy tym archaicznie. A dyskusje o ekskluzywności, czy sprzedaży sprzętu stracą na znaczeniu. Cytuj
drozdu7 3 152 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Chyba większość ludzi siedzi jeszcze na Xboxie bo ma nadzieję że następna konsola okaże się czymś niesamowitym xd w sensie pozwoli zagrać w gry Sony żeby im się odegrać Bo tak to zostanie gejpas po stronie Xboxa ale być może w tym roku będzie w 4k na telewizorku, kto wie. Cytuj
ASX 14 933 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Myślę że większość siedzi bo tutaj są tu gry w które grają po prostu Ja nie widzę sensu w tym sensu zostawiać wszystkie gry w swojej bibliotece i przesiadać się na inną konsolę, by ponownie być zmuszonym kupować te same gry, albo czekać aż coś przeportują, jak teraz mam te tytuły tu i teraz. Ale jeśli za kilka lat wydarzyłby się taki scenariusz, że konsole xbox faktycznie zaczną być olewane przez developerów third party, to nie będę mieć jakiś sentymentów by porzucić konsole xboxa. Cytuj
drozdu7 3 152 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu Ja to wszystko rozumiem. Sam mam ponad setkę gier na XsX i tak średnio mi się chce budować biblioteke gdzieś indziej. Już wolałbym na Steam w ostateczności. A co do olewania przez wydawców to zobaczymy bo jeśli nie będzie jakichś dealow third party, to samo zrobienie gry na nowego Xboxa ma być prostsze niż kiedykolwiek. Akurat jest taki okres że można spokojnie poczekac i zobaczyć co się wydarzy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi