Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Tak się zastanawiam, czy M$ też podniesie ceny konsol, po ruchu Sony? Cały czas myślę o eSce i nie wiem czy to nie ostatni dzwonek, żeby kupić ją po starej cenie. Niby próbowałem przesiąść się na PC, ale nie za bardzo mi to wychodzi. Chodzi mi też o to, żeby mieć dostęp do gierek za ileś tam lat i w tym przypadku wsteczna Xboxa jest chyba lepszym rozwiązaniem niż PS. No a jak wyjdzie nowa generacja, to wtedy zaopatrzę się w nowy sprzęt.

Opublikowano

XsX raczej nie bo ona i tak jest na bardzo wysokim pułapie ;)

Nie kumam bo na PC jest najlepsza wsteczna i dostęp do gier. Chyba że to literówka i chodziło o ps5

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

XsX raczej nie bo ona i tak jest na bardzo wysokim pułapie ;)

Nie kumam bo na PC jest najlepsza wsteczna i dostęp do gier. Chyba że to literówka i chodziło o ps5

No żałuję, że sprzedałem Series X dwa lata temu :/ Chociło mi o eSkę, czy czasami w górę nie pójdzie? Teraz widzę, że cena to wszędzie 1300 zł, bez złotówki.

No i to nie literówka - ja zwyczajnie już nie umiem grać w opcji klawiatura + myszka, a i musiałbym zrobić porządny upgrade sprzętu, co też mi się nie uśmiecha. Dla mnie tylko konsola i tak już chyba zostanie. Za bardzo przywykłem do tej wygody.

Opublikowano

Czy cena Ski pójdzie do góry to ciężko powiedzieć, ale nawet by mnie to nie zdziwiło patrząc na to co się dzieje ;)

Można też poszukać używanego XSX 🙂

Opublikowano
  • Autor

Nikt tego nie wie, można jedynie zgadywać że skoro inni podnoszą ceny to i oni mogą to zrobić.

Co do wstecznej, to na Xboxie jest jeśli chodzi o ciągłość budowania biblioteki, darmowe aktualizacje swoich gier może być wzorem dla innych konsol. I już potwierdzili że następne konsole będą wstecznie kompatybilne z obecną biblioteką. Więc można być raczej spokojnym o budowanie cyfrowej biblioteki. Bo z pudełkami to wiadomo, ja osobiście bym z nimi nie ryzykował, bo ich los na Xboxie jest moim zdaniem dawno przesądzony.

Opublikowano

Jako szczęśliwy posiadacz Series S raczej bym nie polecał tej konsoli jako jedynego i głównego sprzętu do grania. Jasne, jest fantastyczny, ale multiplatformy potrafią mieć dyskusyjną jakość. No chyba, że faktycznie mocno budżet ogranicza, no to już trudno. Jak to wszystko akceptujesz to bierz, żałował nie będziesz

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Czy cena Ski pójdzie do góry to ciężko powiedzieć, ale nawet by mnie to nie zdziwiło patrząc na to co się dzieje ;)

Można też poszukać używanego XSX 🙂

W sumie to już poszła bo standardem było 1200 zł a nie 1300 zł. Kumpel kupił jakoś w grudniu za 1000 zł.