Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
5 minut temu, messer88 napisał(a):

Wygląda wykurwiście jak pełnoskalowy remake. Ciekaw jestem ile $ krzykną.

W gamepassie będzie "za darmo" Coolface

Opublikowano

Premiera dzisiaj po 17 mam nadzieję od razu, światłowód 2 Gb/s już rozgrzany?

Szczerze mówiąc czekam, jak na żadną premierę remastera od dawna. Nigdy nie ukończyłem MSQ Obliviona, bo był kurewsko nudny, ale myślę, że teraz zacisnę zęby i mimo, że nudny to ukończę.

Czekałem też od wielu lat na ten wielki mod - Skybliviona, trochę szkoda mi teraz twórców moda, ale z drugiej strony napisali, że robią go dalej, więc będzie ciekawe porównanie, wiadomo, że graficznie wyjdzie gorzej niż ten oficjalny deluxe remaster, ale co z gameplayem. Właśnie co do zmian w rozrywce to tutaj w zasadzie nic nie wyciekło, czy cokolwiek będzie, czy jednak tylko graficzka, o to jest pytanie. I co z Unreal Engine, czy rzeczywiście da się łatwo przenieść dobra z Creation Engine na UE5, i co z ładowaniem każdego domku osobno? Dowiemy się już dzisiaj.

skyblivion-development-will-continue-v0-

Opublikowano
  • Autor

Cena mnie nie interesuje. Ogra się w game passsie na premierę, a jak będzie dobrze to kupi się na promocji.

The best of both worlds, polecam ten styl życia.

Opublikowano
6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Właśnie co do zmian w rozrywce to tutaj w zasadzie nic nie wyciekło

gdzieś coś usłyszałem że melee reworked

Opublikowano
9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Premiera dzisiaj po 17 mam nadzieję od razu, światłowód 2 Gb/s już rozgrzany?

Szczerze mówiąc czekam, jak na żadną premierę remastera od dawna. Nigdy nie ukończyłem MSQ Obliviona, bo był kurewsko nudny, ale myślę, że teraz zacisnę zęby i mimo, że nudny to ukończę.

Czekałem też od wielu lat na ten wielki mod - Skybliviona, trochę szkoda mi teraz twórców moda, ale z drugiej strony napisali, że robią go dalej, więc będzie ciekawe porównanie, wiadomo, że graficznie wyjdzie gorzej niż ten oficjalny deluxe remaster, ale co z gameplayem. Właśnie co do zmian w rozrywce to tutaj w zasadzie nic nie wyciekło, czy cokolwiek będzie, czy jednak tylko graficzka, o to jest pytanie. I co z Unreal Engine, czy rzeczywiście da się łatwo przenieść dobra z Creation Engine na UE5, i co z ładowaniem każdego domku osobno? Dowiemy się już dzisiaj.

skyblivion-development-will-continue-v0-

Dla konsolarzy to jeden chuj w ten mod. Tak samo na konsole nie wyszedł mod Fallout London.

Opublikowano
10 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Juz nie pierdol ze tylko kolory widzisz. Wyglada to dobrze. Na pewno lepiej niz zwykle remastery. Ciekawe na ile to wycenia.

Godzinę temu, messer88 napisał(a):
  4 godziny temu, ASX napisał(a):

SYnuFMU.png

14 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):

no wcześniej było zielono, teraz jest żółto, faktycznie bardziej remake niż remaster

proszę was, to była tylko luźna ironia odnośnie zmiany kolorystyki xd mnie mimo wszystko najbardziej cieszy zmiana mord postaci, bo na te z oryginału nie dało się patrzeć

Opublikowano

Mam nadzieję że kompletnie przebudują system levelowania i skalowanie przeciwników bo to co wysrali w oryginale to była kompletna porażka i nawet graficzka 10/10 nie pomoże.

Opublikowano
  • Autor

nie wyobrażam sobie by level scaling nie miał być poprawiony

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Pojebane jak MS bombarduje grami. Piękna zmiana jak się patrzy na ostatnie 10 lat branżuni.

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Mocno jestem nakręcony na tego Obliviona - to jest szok ile gier wydaje MS w tej generacji. Gierkowi są obecnie bezkonkurencyjni.

Jeszcze jeden podobny post proszę!

Opublikowano

Mam nadzieje, że zbroja dla konia nie będzie częścią remastera, ani żadnego planu gamepassa, w końcu od niej wszystko się zaczęło, musi być za pieniądz xD.