Mejm 15 292 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 3 minuty temu, ASX napisał: Nie zgubiłes sie Mejmie, nie powinieneś przypadkiem przebywać w dziale PS3 albo CW? Chyba cw ci za bardzo weszlo na psyche bo nic nie napisalem w stylu cw a sie doszukujesz na sile. Ktos sie nie jara nowa konsola i ekosystemem = cw. Bardzo prostackie myslenie, ale po akolicie zielonej korporacji sie nie spodziewam wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 14 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 (edytowane) Chcesz mi powiedzieć że prowadzisz tutaj zwyczajną merytoryczna dyskusje? To zwkły shitposting, ktory nic nie wnosi do tematu. Nawet nie udajesz ze obchodzi cie ten temat Edytowane 14 grudnia 2019 przez ASX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Ja prowadziłem, ale od razu XDF zaczelo mnie atakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Haha nie wytrzymie. Klapy boją się o januszy, które mogą nie ogarnąć nazewnictwa jednocześnie tłumacząc jak to Sony robi to dobrze. Tydzień temu sprzedałem PS3 takiemu fanowi fifki i był później w szoku jak kupił gałę na PS4 i mu nie zadziałała. Jak ktoś jest daunem to nim będzie, podobnie z klapami. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 No tak, ale bez takich klientow daleko nie zajada. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 kto nie jest z nami jest przeciwko nam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 11 minut temu, ASX napisał: Chcesz mi powiedzieć że prowadzisz tutaj zwyczajną merytoryczna dyskusje? To zwkły shitposting, ktory nic nie wnosi do tematu. Nawet nie udajesz ze obchodzi cie ten temat Ale co mam poleciec do sklepu, kupic xoboxa i pokazac ci paragon zeby udowodnic tobie, ze temat mnie obchodzi? xD Czy ty sie dobrze czujesz? Wiesz, zawsze mozesz stwierdzic, ze forum jest ch.ujowe i skasowac konto. Daje max 4 posty w temacie o userach, o ile ktos zauwazy. Ochlon i przyjmij do wiadomosci, ze nie kazdy jara sie ekosystemem a wyglad konsoli i nazwa moga byc po prostu zle. Mnie ciekawia takie zagrywki microsoftu bo wygladaja na takie jakby firma nie wyciagala wnioskow z poprzednich lat. Atakujesz tez Yaczesa, ktory jak nikt na tym forum potrafi powiedziec jak wygladala sytuacja xboxa w polsce i jak nazwa wplywa na zrozumienie produktu przez typowego mirka. Takze mozna podnosic merytoryczna dyskusje ale i tak odbierasz kazda negatywna opinie jako cw. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Dokładnie tak to wyglada - kontynuujemy polityke prowadzaca do utrzymania 3. miejsca na podium. Szacun. Po prostu jest juz xbox x. A teraz sa dwa. Na obydwu zagrasz w dokladnie te same gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 14 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 (edytowane) Nie gorączkuj, bo w tym wieku musisz juz uwazac nic nie mam do twoich poglądow, ale w tym temacie nie skonstruowales pól merytorycznej opinii, zacytowalem prawie wszystkoe twoje posty, zaden nie byl na temat, kazdy to shitpost i offtop. Chodziło mo o żenujący poziom twojej wypowiedzi, z krytyką nie mam problemu a przyznam szczerze ze chetnie bym posluchal co posiadacz ps3 moze miec do powiedzenia na temat nextgena, ale na razie niestety nie dales nam takiej mozliwosci, po prostu I nie wiem gdzie atakuje Yaczesa? Napisalem tylko żeby nie traktował źlw swoich potencjalnych klientów, to raczej dobra rada Edytowane 14 grudnia 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 1 minutę temu, Mejm napisał: Ale co mam poleciec do sklepu, kupic xoboxa i pokazac ci paragon zeby udowodnic tobie, ze temat mnie obchodzi? xD Czy ty sie dobrze czujesz? Wiesz, zawsze mozesz stwierdzic, ze forum jest ch.ujowe i skasowac konto. Daje max 4 posty w temacie o userach, o ile ktos zauwazy. Ochlon i przyjmij do wiadomosci, ze nie kazdy jara sie ekosystemem a wyglad konsoli i nazwa moga byc po prostu zle. Mnie ciekawia takie zagrywki microsoftu bo wygladaja na takie jakby firma nie wyciagala wnioskow z poprzednich lat. Atakujesz tez Yaczesa, ktory jak nikt na tym forum potrafi powiedziec jak wygladala sytuacja xboxa w polsce i jak nazwa wplywa na zrozumienie produktu przez typowego mirka. Takze mozna podnosic merytoryczna dyskusje ale i tak odbierasz kazda negatywna opinie jako cw. Sytaucja Xboxa w Polsce? a kogo to interesuje? Gry kupujesz cyfrowo, Game Pass ma taką samą cenę, większość gier Bogu dzięki ma tylko napisy a nie jakieś osrany dubbing. Stary to już nie te czasy, że idziesz do sklepu i widzisz stare gierki po 250 zł, albo składasz preorder i modlisz się, żeby gra dotarła w dniu premiery. Xboxy sprzedaje Game Pass i wsteczna, ogarniesz to? GAME PASS usługa z grami (póki co) za śmieszne pieniądze. Xbox X celuje w gamerów, którzy kochają swoje hobby. S kupią ci "nieświadomi" bo tańsze a ma "Netflixa tylko z grami" Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 1 minutę temu, Ins napisał: Haha nie wytrzymie. Klapy boją się o januszy, które mogą nie ogarnąć nazewnictwa jednocześnie tłumacząc jak to Sony robi to dobrze. Tydzień temu sprzedałem PS3 takiemu fanowi fifki i był później w szoku jak kupił gałę na PS4 i mu nie zadziałała. Jak ktoś jest daunem to nim będzie, podobnie z klapami. Dokładnie, kiedyś w PE pojawiały się listy smutnych niebieskich że na święta zamiast ps/ps2 rodzice im przez pomyłkę kupowali polystation i funstation 2 z bazaru. Jak ktoś nie ogarniał to dalej nie ogarnie. Generacja monolitów? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 (edytowane) Nie wyobrażam sobie upchnięcia wnętrzności ps5 (jeżeli będzie takie mocne jak xbox) do takiego oreo jak ps4. Albo wybiorą dobre chłodzenie i większy rozmiar pudła, albo postawią na duszę i znowu mały wentylatorek będzie latał jak chomik w klatce. Edytowane 14 grudnia 2019 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 10 minut temu, chris85 napisał: Xbox X celuje w gamerów, którzy kochają swoje hobby. XD A potem forza, halo i gearsy i jakies (pipi) robione po kosztach, ktore sluza jako zrodlo memow. Im sie po prostu nie oplaca robić gier. To jest najwieksza wada modelu, ktory gloryfikujesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Na PlayStation 5 musi być graficzna, 4K/30 itd, ale wszystko musi być zapakowane w elegancka smukłą konsole, Teraz, Dave Czezky napisał: XD A potem forza, halo i gearsy. Tak, tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Ta konsola jest zrobiona, zeby trafic wlasnie do casuali, ktorzy nie sledza rynku gier i maja gierki w abonamencie, ale niestety nawet to robi od poczatku zle. Przeciez tu chodzi o maksymalizowanie zysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Nie karmcie tych młotów i tyle. Dobry pomysł na reklamowanie gier w stylu gamecube Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Ktoś tu nie wytrzymuje ciśnienia xD Co to będzie jak Sony w następnej generacji odpali swój odpowiednik gamepassa Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Wychodzi na to że w tym temacie piszesz o xboxie dobrze albo wcale Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Przecież już mają taką usługę i nazywa się PSnow. Tylko, że jest kaleką i nie dają dostępu wszystkim fanom na świecie Co do casuali to nie jestem taki pewien czy gry stawiające głównie na grafikę, a zaniedbujące mechanikę to nie jest właśnie target dla januszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 6 minut temu, Pupcio napisał: Wychodzi na to że w tym temacie piszesz o xboxie dobrze albo wcale Ale jak wychodzi jakiś ex na soniaka, to oczywiście cała grupa się zbiera i krytykuje, no bo przecież frii spicz. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Jak się krytykuje exy Sony to jest to obiektywna opinia. Jak się krytykuje Microsoft to jest fanbojski bełkot Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 14 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 28 minut temu, Dave Czezky napisał: XD A potem forza, halo i gearsy i jakies (pipi) robione po kosztach, ktore sluza jako zrodlo memow. Im sie po prostu nie oplaca robić gier. To jest najwieksza wada modelu, ktory gloryfikujesz. nie zgodze sie. W ramach tego modelu wyszły też np. najlepsze gry tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Jak blisko Xboxowi Series X ze zmiana budowy konsoli do wynalezienia kola? Niech ktoś napisze czy będzie duża albo ogromna przepaść technologiczna przez taka budowę w porównaniu do innych konsol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 2 minuty temu, ASX napisał: nie zgodze sie. W ramach tego modelu wyszły też np. najlepsze gry tego roku star wars, resident evil, fire emblem, disco elysium? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 14 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Nie zgodze sie tez ze mozna tu pisac o xboxie dobrze albo wcale, Wystarczy spojrzec żeby zauwazyc ze dominuja tu przez ostatnie strony negatywne często nawe bardzo opinie, wiec nie róbcie z siebie pokrzywdzonych Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi