iluck85 2 878 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 I robią Zelde 4 lata bo dzisiaj produkcja droga i długa. Potem wyjdzie Phil i mówi ze nie spełniało ich oczekiwań- usunęli. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 19 września 2023 Autor Opublikowano 19 września 2023 wiele ludzi tutaj obawiało się że Xbox porzuci tradycyjne konsole i skupi się na ikonce w chmurze, ale z wewnętrznych dokumentów wynika że co najmniej do 2030 r. konsole mają stanowić fundament Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 2 godziny temu, devilbot napisał: Szkoda że nie ma queke'a albo hexena w tym leaku no ale i tak sporo fajnych gierek ominie playstation, a to najważniejsze Kto powiedział, że nie ma? Tam są chyba 3 kodowe nazwy jedną znich może być Quake. Cytuj
Elitesse 377 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 3 godziny temu, Daffy napisał: Specyfikacja wstępna next-gena też wyciekła, część mocy będzie z chmurki Poważnie? Kilka stron wcześniej pisałem, o tym, że chmura to przyszłość, co się nie mieściło w głowach, a tu okazuje się, że ta przyszłość jest już na wyciągnięcie ręki Nie zdziwię się jak wprowadzą to jeszcze w tej generacji aby "ratować" wydajność XSS Godzinę temu, GearsUp napisał: Switch to handheld. Od konsol stacjonarnych wymagam mocy a nie zarządzania energią Zarządzanie energią to na przenośniakach a nie na odwrót. Kolejne wersje (rewizje) konsol czy to PS4 w wersji FAT czy Slim chyba też cechowały się niższym poborem energii. To samo było z x360, który przypominam miał też kilka swoich wersji w tym też mniejsze gabaryty i inaczej skonstruowany dysk twardy. 14 minut temu, Suavek napisał: Oczywiście, że nie musi to być aktualne. Ale z drugiej strony popularność Switcha, a także pozytywny odbiór Steam Decka i wysyp maszynek chcących z nim konkurować może właśnie zmobilizuje M$ do wejścia też w rynek handheldów. Tylko niech się za to zabiorą konkretnie, czyli właśnie pełnoprawna konsola, a nie kolejny PC. Bo o żenującym pomyśle Sony nawet lepiej nie wspominać. Pytanie czy robienie nowego sprzętu będzie im się jeszcze opłacać skoro już są przenośne komputery, na których działa GP, a jesteśmy (jak miałoby wynikać z dokumentów) naprawdę tylko kilka kroków od strumieniowania treści na konsole, a zaraz pewnie i na każdy telefon. W takim układzie lepszym rozwiązaniem może być opracowanie dobrego kontrolera do włożenia tam telefonu. 19 minut temu, Figaro napisał: "ADORABLY ALL DIGITAL", ja pierdole jebcie się krawaty No lipa straszna ale gdzieś widziałem, że komuś marzył się XSX w wersji bez napędu jak jego słabszy brat. Bez sensu ale chyba nikt nie myślał, że będzie kosztować tyle samo. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Podejrzewam, że będzie do wyboru XsX z napędem i 1Tb lub All Digital bez napędu, ale z 2Tb. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 3 minuty temu, SnoD napisał: Podejrzewam, że będzie do wyboru XsX z napędem i 1Tb lub All Digital bez napędu, ale z 2Tb. Przecież tak pisze wprost w tych dokumentach xd Cytuj
GearsUp 161 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Mogłoby ich Nintendo wykupić, przynajmniej gry wychodziłyby na czas. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Tak, szkoda ze zamiast nowych bylyby remastery. Cytuj
GearsUp 161 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 (edytowane) Np Fallout 3 nie? Cała branża na tym jedzie, pisanie jakoby tylko N żerowało na sentymentach to jest niezłe KEKW Edytowane 19 września 2023 przez GearsUp Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Albo robiliby forze 10 lat bo dodadzą innowacyjne budowanie ramp na trasie Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 19 września 2023 Autor Opublikowano 19 września 2023 6 minut temu, GearsUp napisał: Mogłoby ich Nintendo wykupić, przynajmniej gry wychodziłyby na czas. jak zapowiedziany ponad pół dekady temu Metroid Prime 4? Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 8 minut temu, Daffy napisał: Przecież tak pisze wprost w tych dokumentach xd Widziałem tylko, że Lewaro się już burzył o Digital. Cytuj
drozdu7 2 734 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Przecież MS nie kupi Nintendo wiec na huj robić tutaj śmietnik. Co do kolejnej konsoli All Digital to podejrzewam że wszystkim producentom na rynku byłoby na rękę odcięcie się od płyt. Niestety. Jedne z największych premier tego roku nie wychodzą na płycie, czyli Baldur i Alan Wake 2. Trochę szumu na początek było ale myślę że możemy się spodziewać kolejnych takich premier 1 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 15 minut temu, SnoD napisał: Widziałem tylko, że Lewaro się już burzył o Digital. oburzyłem się o ten slogan. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 13 minut temu, drozdu7 napisał: Przecież MS nie kupi Nintendo wiec na huj robić tutaj śmietnik. Co do kolejnej konsoli All Digital to podejrzewam że wszystkim producentom na rynku byłoby na rękę odcięcie się od płyt. Niestety. Jedne z największych premier tego roku nie wychodzą na płycie, czyli Baldur i Alan Wake 2. Trochę szumu na początek było ale myślę że możemy się spodziewać kolejnych takich premier Myślę, że w perspektywie 10 lat Komisja Europejska wymusi prawo do odsprzedaży cyfrowych licencji. Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Nie wymusi, ty nie kupujesz cyfrowej licencji tylko prawo dostępu do cyfrowej wersji które jest gwarantowane przez jakiś czas i po tym czasie możesz stracić dostęp. Tak było między innymi z filmami na PS4 czy cyfrowymi grami na DSa, PSP czy cyfrowymi grami na pierwszego Xboxa. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 4 godziny temu, ASX napisał: Patrząc na planowany kalendarz wydawniczy i jak te gry zostały opóźnione z powodu pandemii to nowa generacja w 2028 r. będzie w sam raz. A może potrwać i dłużej. Remaster Obliviona, podczas gdy wychodzi Skyblivion na silniku Skyrima? Jprdl.... Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Remastery starych RPG nie mają wiele sensu w moim odczuciu. Remake chętnie. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 19 września 2023 Autor Opublikowano 19 września 2023 ten remaster Obliviona miał być gotowy w zeszłym roku, ale zdecydowali się włożyć w niego więcej pracy i zrobić z niego remake Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Teraz, ASX napisał: ten remaster Obliviona miał być gotowy w zeszłym roku, ale zdecydowali się włożyć w niego więcej pracy i zrobić z niego remake Jeżeli to prawda - ma to sens, ale szkoda mi tych Panów, co poświęcili kawał życia i w 2025 mieli wydać https://www.reddit.com/r/skyblivion/ No, chyba, że się z nimi dogadali Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Te nowe pady będą posiadać analogi hall czy dalej będzie drifting, nawet tanie chińskie konsolki mają ta technologie. Cytuj
Elitesse 377 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 44 minuty temu, Ukukuki napisał: Remastery starych RPG nie mają wiele sensu w moim odczuciu. Remake chętnie. I cyk wersja na Swicha za 299 zł jak znalazł Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 (edytowane) było? https://imgur.com/a/pHi74Dq Second-run Stadia PC RPG" Baldur's Gate 3 HAHAHAHA Phil się pomylił Edytowane 19 września 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi