devilbot 3 682 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 Ta funkcja nie działa od premiery. Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 Nie wiem, u mnie wszystko się pobiera bez mojej ingerencji. Więc zakładam że działa. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 A nie chodzi o gry ktore czemaja na preload? Takie nigdy same mi nie wskakuja. Łatki za to od kopa. Cytuj
czeskimaster 3 260 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 A nie chodzi o gry ktore czemaja na preload? Takie nigdy same mi nie wskakuja. Łatki za to od kopa.Nie chodzi o gry w preload Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 15 godzin temu, czeskimaster napisał: Mam zaznaczone od dawna i nadal nie pomaga. U mnie to samo. Kiedyś działało, a potem nagle przestało. Jedynie chyba dash aktualizuje się automatycznie, bo już od dawna nie widziałem komunikatu z nową wersją. Jednak łatki do gier ściągać się nie chcą i czesto jak konsola stoi dłużej nie tykana, to po włączeniu pobiera tony gigabajtow co nie lada wcurvia... chcę sobie w coś na szybko zagrać, a tu taki wuj i pierw łatka 20GB Cytuj
czeskimaster 3 260 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 U mnie to samo. Kiedyś działało, a potem nagle przestało. Jedynie chyba dash aktualizuje się automatycznie, bo już od dawna nie widziałem komunikatu z nową wersją. Jednak łatki do gier ściągać się nie chcą i czesto jak konsola stoi dłużej nie tykana, to po włączeniu pobiera tony gigabajtow co nie lada wcurvia... chcę sobie w coś na szybko zagrać, a tu taki wuj i pierw łatka 20GB DaSzbord aktualizuje się automatycznie, widzę tą informację po wejściu w opcje konsoli. Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 Macie jakieś dyski zewnętrzne podpięte? Jedynie co u siebie zauważyłem to gry z zewnętrznego dysku trzeba ręcznie aktualizować, ale ja go podłączam sporadycznie jak coś mi trzeba przerzucić, albo zachowuje sobie gierkę do której będę jeszcze chciał wrócić. Szybkie google i podpowiadają reset konsoli: https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/xbox-games-not-auto-updating/aba7be90-e8b1-43bc-b4e8-c67358bf5617 1 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 Ja żadnych zew. dysków nie mam. Z resetem spróbuję Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 (edytowane) Ostatnio mam tak, że włączam konsole i czekam jeszcze dłuższą chwilę zanim konsola połączy się z internetem. Internet podłączony kablem. Macie podobnie? Konsola się szybko włącza a nie można z nie korzystać od razu, dziwne. Edytowane 1 października 2023 przez creatinfreak Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 1 października 2023 Autor Opublikowano 1 października 2023 Też tak mam od dłuższego czasu i nie wiem jak mi się to zrobiło i jak to naprawić Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 Mee too, od dłuższego czasu ok. 10 sekund żeby podłączyla się do netu. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 U mnie trwa to z minutę Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 18 godzin temu, creatinfreak napisał: Ostatnio mam tak, że włączam konsole i czekam jeszcze dłuższą chwilę zanim konsola połączy się z internetem. Internet podłączony kablem. Macie podobnie? Konsola się szybko włącza a nie można z nie korzystać od razu, dziwne. Od samego początku chyba tak mam, jakieś 10-20sekund, mimo kabla wpiętego w dupę. W sumie to ostatnio też mam ciekawe przypadki w PUBG, że za każdym razem podczas pierwszego meczu wywala mi XBN, gra freezuje, muszę wyjść do menu, zamknąć aplikację, samo z siebie łączy się ponownie i później już mogę napierdzielać cały dzień bez przerwy, ale ta jedna wyjebka musi być na początku. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 (edytowane) Jeśli chodzi o połączenie z netem, to u mnie jest od razu. Konsola uruchamia się błyskawicznie i od razu ładuje się ten cały sklepikowy i game passowy content. Kabel wpięty w dupe i konsola jest w trybie oszczędzania prądu, czyli niby tym całkowitym wyłączeniu. Edytowane 2 października 2023 przez Michał102 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 3 października 2023 Opublikowano 3 października 2023 Zabawne, bo z moim XSX jest podobnie, tj. konsola uruchamia się jakieś 5-10 sekund, ładuje się dash i dopiero po kolejnych 5-10 sekundach ładują się internetowe kafelki. Jednakże wczoraj uruchomiła się od razu z tymi kafelkami, czyli tak jakby przy wyświetleniu się dasha na ekranie już była połączona z Internetem. Dodam, że połączenie mam również na kablu. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Szybkie pytanko. Kupiłem series s lecz konsola nie była przywrócona do ustawień fabrycznych. Po podłączeniu do mojego monitora pokazuje że sygnał jest nieobslugiwany (120 hz). Da się jakoś zresetować konsole ? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Dzięki, pohopnie w emocjach napisałem post, bo też to znalazłem. Pardon, mam hype na FM i Starfield Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Jutro ostateczna decyzja CMA, tu wydaje mi się ze wszystko gładko już pójdzie i w następnym tygodniu finalizacja umowy. FTC podobno zapowiedziało dalasza walkę w sądzie administracyjnym, ale to podobno będzie się już ciągnąć latami i na dzień dzisiejszy nie są w stanie już nic z tym zrobić. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 października 2023 Opublikowano 6 października 2023 Ostateczny deadline chyba 18 wiec nie wiem czy dzis cokolwiek bedzie? Skad info ze CMA zamknie morde juz teraz? Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 6 października 2023 Autor Opublikowano 6 października 2023 Z tego co się orientuje 18 jest deadline na sfinalizowanie transkacji, urżedy regulacyjne jak CMA muszą wydać swoje decyzje wcześniej by do 18 października mogło do niej dojść. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 6 października 2023 Opublikowano 6 października 2023 Kiedy mają być te nowe haptyczne pady? Będą jeszcze w tym roku? Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 6 października 2023 Opublikowano 6 października 2023 4 minutes ago, Faka said: Kiedy mają być te nowe haptyczne pady? Będą jeszcze w tym roku? Chyba z debiutem nowej konsoli. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 6 października 2023 Autor Opublikowano 6 października 2023 piątek trzynastego 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi