SnoD 2 314 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Chcesz kupić konsolę i ktoś inny ma Ci powiedzieć w co mógłbyś na niej pograć? Serio? Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 i jeszcze te pytania o polecenie gierek jak jakiś Andrzej pytający w komentarzu w dziele gry na onecie. Pytanie tylko why? Cytuj
S_600 252 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 (edytowane) Series S plus GP boży, nigdzie taniej nie pograsz w nextgenowe gry. Używkę można wyrwać już od 700 zł, GP wiadomo cebula. Od prawie miesiąc wróciłem do zielonego królestwa (po paru latach) i ps5 się kurzy, a Switch od czasu do czasu ruszany jak żona po paru latach małżeństwa. Wbrew pozorom series s to najbardziej konsolowa ...konsola. Włączasz to w 10 sek i odpalasz grę w sekunde dzięki quick reasume. No baja. Jeszcze jak się wraca na zielone pastwiska po 6 latach tułaczki, jak syn marnotrawny to tyle dobroci czeka. Sam mam z 20 pozycji dodanych do listy z gp. Edytowane 19 listopada 2023 przez S_600 3 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 4 hours ago, balon said: i jeszcze te pytania o polecenie gierek jak jakiś Andrzej pytający w komentarzu w dziele gry na onecie. Pytanie tylko why? bo nie chce bazowac tylko na swojej intuicji a w gry na xboxie praktycznie w ogole nie gralem w swoim zyciu.. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 6 godzin temu, michal napisał: mam juz xbox one i sporo gier z pierwszego Xa na nim pojdzie... 5 minut temu, michal napisał: bo nie chce bazowac tylko na swojej intuicji a w gry na xboxie praktycznie w ogole nie gralem w swoim zyciu.. A to już nie wiem Jeżeli jednak masz xboxa ale jednak gp nie używałeś, to masz wiele dobrych gier do ogrania. 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 zeby rozwiac trochę twoje watpliwosci. Gralem do tej pory tylko w pierwsza czesc Gears of War..w nic innego nie zdazylem zagrać... aha i gamepass nie jest dla mniie bo ja nie uznaje grania w okreslonym limicie czasu. Tak gralem 20 lat temu, ale teraz gdy juz osiagnalem dojrzalosc finansowa TO GRY MAJA ZNALEZC CZAS DLA MNIE NIE JA DLA NICH. 1 Cytuj
iluck85 2 876 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 10 godzin temu, ASX napisał: https://opencritic.com/browse/xbxs Ja jebie, jaka smutna lista. Większość to gry multi w które pogramy na PS5 czy Switchu.... Kup XSX, ograsz co chcesz i masz na płytach. Czasy typowych exów minęły już dawno, teraz można to policzyć na palcach jednej ręki. 1 Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Poza Switchem już praktycznie nie ma gier na wyłączność. Wszystkie gry z X i PS wychodzą teraz na PC. Cytuj
Ukukuki 6 930 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 No z Sonki nie bardzo, dalej czekam na kilka tytułów. Ale fakt faktem zmiany na lepsze. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 19 listopada 2023 Autor Opublikowano 19 listopada 2023 Uczciwie jest napisać że Xbox nie ma exclusive'ów, Sony ma czasowe exy, które po czasie wychodzą na PC, a ostoją ekskluzywności faktycznie jest Nintendo Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 No ja bym chyba koledze doradził również Series S. Cena jest świetna, a przeskok z One napewno odczuje za sprawą różnych boostow, QR i dysku SSD. Jest już też trochę gier niedostępnych dla poprzedniej generacji, a różnica między X a S nie jest tak duża raczej. Szczerze to posiadając dziś jeszcze ps5 i Switcha to do exów ms sam bym wybrał SS. Ja nie mam też takiego oka, ostatnio grałem w Dead Space Remake i niby on ogólnie lata w niskiej rozdzialce. Za huja bym tego nie odkrył sam, w sumie wiele gier które grałem to nie wiem w jakim trybie 1 Cytuj
iluck85 2 876 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Tru story. Do tych 2 konsol XS wydaję się spoko opcją do tych 4 gier. Ale pisał że miał/ma One i trochę płyt. Więc dla mnie lepiej dorzucić kafla i mieć ten napęd który mimo wszystko DAJE WYBÓR. Cytuj
michal 558 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 1 hour ago, iluck85 said: Kup XSX, ograsz co chcesz i masz na płytach. Czasy typowych exów minęły już dawno, teraz można to policzyć na palcach jednej ręki. to to kurwa nie ma juz walk o marke konsoli poprzez exclusive'y? gdzie ten świat growy zmierza 1 Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Ruszyła wyprzedaż gierek na BF: Mirrors Edge Catalyst za 4zl Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 W sensie w Game Passie? Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 17 minutes ago, Sven Froost said: W sensie w Game Passie? w Store. W GPU jest od zawsze za sprawą EA Access. Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 To ok, te 4 zl mnie zmieszalo Cytuj
vikinkg 0 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Witam serdecznie wszystkich czytających. Tak jak w temacie, mój problem tyczy się gry Snowrunner w wersji digital z season passem 1year I 2year. Zakupiłem grę przez Microsoft store jakiś niecały miesiąc temu, i od dwóch tygodni mam spory problem. Mianowicie po bliżej nieokreślonym czasie grę wywala, na początku było to raz na jakiś czas, lecz z czasem wywala ją coraz częściej w krótszych odstępach czasu. Aktualnie grę wywala chwilę po tym jak tylko ruszę się pojazdem. Odpowiadając wywala mi tylko tą grę, wszystkie inne jakie posiadam działają bez zarzutów. Do dnia dzisiejszego wykonałem następujące czynności które wyczytałem sam bądź dostałem w odpowiedzi od supportu Xboxa.(support gry niestety nie odpowiada.) Z informacji dodatkowych dodam że gram bez modów a z dodatkami od producenta. -przywrocenie ustawień fabrycznych konsoli (Wyczytałem że warto postawić konsolę na nowym koncie bo tak jak ja to konto którego używam, używałem na konsoli na poprzedniej generacji i były jakieś błędy. Tak też zrobiłem) -reinstall gry - uruchamiałem grę bez dodatków - pożyczyłem nawet zasilacz od ziomka bo wyczytałem że zasilacz może być wadliwy. - i dużo innych pomniejszych czynności Jednak w dalszym ciągu gre jak wywalało tak dalej wywala. Nawet jeśli nie odpowiesz dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie. Tym bardziej dziękuję z góry za wszelkie informacje od każdego z was. Pozdrawiam 1 Cytuj
ProstyHeker 1 870 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 XSS + 3 miesiące GPU za 1099 zł: https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/konsola-xbox-series-s-z-3-miesiacami-xbox-game-pass-ultimate-za-1099-zl-w-polskich-sklepach/ Cytuj
zloto 737 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 W dniu 25.11.2023 o 15:13, vikinkg napisał: Witam serdecznie wszystkich czytających. (...) Nawet jeśli nie odpowiesz dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie. Tym bardziej dziękuję z góry za wszelkie informacje od każdego z was. Pozdrawiam Najbardziej oczywiste co przychodzi do głowy, a nie widzę czy to robiłeś, spróbuj wyłączyć funkcję quick resume dla tej konkretnej gry. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 29 listopada 2023 Opublikowano 29 listopada 2023 Zmianiał ktoś mail na koncie? Czekałem 30 dni na zmianę i kuzwa dalej loguje się przez starego maila do ktorego nia mam hasła, a jak próbuję dodać alternatywny mail to wyskakuje komunikat, że już ten mail jest skojarzony z kontem. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 29 listopada 2023 Opublikowano 29 listopada 2023 W dniu 28.11.2023 o 00:20, Daddy napisał: Nic ten update szczególnego nie wprowadził poza kilkoma zmianami w balansie których nikt tu nie zauważy. No i gra przestała mi działać w Quick resume. No i nie można już kupić poprzedniej wersji do której dodane były automatowe ki 1 i 2. Już są usunięte przez rating. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 Moim zdaniem "update" zbędny, bo nic nowego nie ma, a gra przecież i tak chodziła w 4K/60. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Jak robię zrzut ekranu w czasiw grania to konsola po chwili informuje mnie, że zdjęcie zostało przesłane na serwery xboxa. Czy da się je gdzieś znależć w sieci i pobrać na kompa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi