Figaro 8 220 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 11 minut temu, Hubert249 napisał: Oxide stuido. Grube brzydkie baby = game bad. Umyslowa stęchlizna tego forum nigdy nie zadziwia 3 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Teraz, Figaro napisał: Grube brzydkie baby = game bad. Umyslowa stęchlizna tego forum nigdy nie zadziwia Przecież to w środku to facet jest. Prawda? Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Jak dla mnie to nie pokazali nic ciekawego..jedyna nadzieja w nintendo i hello games w tym roku. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Czyli jest gierka na maj, dwie na jesien i jednak tylko z info 2024. Szkoda ze nic na Q1. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 3 minuty temu, pawelgr5 napisał: W Deus Ex wyszło zajebiscie. Nie ma sensu sie czepiać. Ale przy bujaniu się na linie uważasz, że to dobry motyw? 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 3 minuty temu, pawelgr5 napisał: W Deus Ex wyszło zajebiscie. Nie ma sensu sie czepiać. RPG vs akcyjniak ze skakaniem, to delikanie zmienia postać rzeczy. mówiłęm, że spierdolą. Cytuj
vAHeR 52 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Oj nudny był ten pokaz. Niby sporo urywków z rozgrywki, ale prezentowane gry nie prezentowały się jakoś wybitnie. No i Indiana to imho zawód- czuć drewienko w walce i animacjach Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Po tak krótki video ciezko powiedzieć. W deusie było podczas przylegania do sciany jak sie człowiek skradał i nie wkurwiało. Mnie ta gra troche jara. Zapowiada sie ze nie bedzie to open world. Jest opcja na fajną przygodę pewnie w okolicach 15h. Za mało takich liniowych gierek dziś wychodzi. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Teraz, XM. napisał: Ale przy bujaniu się na linie uważasz, że to dobry motyw? Może wyjść dziwnie, ale zobaczymy, wydaje mi się, że za wszelką cenę chcą eksponować Harrisona, a nie mieli możliwości w miarę szybko zrobienia TPP przez brak doświadczenia. Generalnie z tego pokazu to i tak najlepsza gierka, szkoda, że ta niespodzianka z Jp to Vision of Mana, gra która już dawno była zapowiedziana na inne platformy... Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Todd executive producerem, druga strong female protagonistka, FPP przechodzące w TPP (na chuj), animacje rodem z moda do Fallouta i Troy Baker jako Harrison Ford, szykuje się nam hit Teraz, KrYcHu_89 napisał: a, a nie mieli możliwości w miarę szybko zrobienia TPP przez brak doświadczenia. Gdyby tylko istniały takie studia, które robiły FPSy, a potem zrobiły gry w TPP, i to bardzo dobre... Ach, marzenie. 2 2 Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Indiana jak na abonament całkiem spoko, chociaż graficznie mogliby się w końcu odciąć od xbox one. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Czekam mocno na Avowed, bo lubie Obsidian. Senua na drugim miejscu bo na drugie Ryse sie nie doczekam. Ara też sprawdzę. Indiana ani mnie nie grzeje, ani ziębi. Najwieksze minusy imprezy - to japońskie gówno zamiast FF XIV i Indiana w FPP. Tak jak Sony się uwzięło i robi cinematiki TPP tak MS idzie im w zaparte i robi wszędzie te jebane FPP. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Nie będzie z tego wielkich hitów ale na Hellblade2 i Indiane czekam, bo po prostu lubię takie singlowe przygody. Ten Avowed to wygląda jakby jeszcze potrzebował z roku, albo dwóch xd Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 18 stycznia Autor Opublikowano 18 stycznia 9 minut temu, Hubert249 napisał: @ASX jak tam podobało się Generalnie tak. Skłamałbym jakbym napisał że mi się nie podobało. Indiana Jones wyglada się świetnie, ale żałuję że nie ma kamery z trzeciej osoby. Hellblade 2 graficznie wiadomo kozak, ale mam obawy co do gameplay. Avowed z kolei mam wrażenie że wyładniał graficznie od ostarniego pokazu, a tak poza tym zapowiada się na klasycznego rpga od Obsidianu. No i niestety walka na tym gameplayu wyglądała drewniane Najsłabiej wypadła ARA bo wygląda na klon Cywilizacji w nieco innej bardziej realistycznej grafice i kilkoma dodatkowymi ficzerami. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Tak jak Sony się uwzięło i robi cinematiki TPP tak MS idzie im w zaparte i robi wszędzie te jebane FPP. Cytując klasyka, powinni zacząć robić z widokiem od przodu 1 Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 5 minut temu, Szermac napisał: Cytując klasyka, powinni zacząć robić z widokiem od przodu Ta, i zaraz ktoś by marudził, że tylko kopiują po tuzach gamingu z Groove Street Games A sam pokaz tak trochę meh. Chińszczyzna od SE mnie nie jara w ogóle, więc skip. Ara podobnie - nie do końca mój gatunek, ciężko mi się jarać klonem Civki jak w Civkę nie umiem grać i zawsze siedzę trzy epoki do tyłu za AI (a chciałbym się nauczyć, bo wygląda fajnie ). Hellblade dla graficzki się pyknie podobnie jak jedynkę, Avowed typóweczka do abonamentu ale jeszcze nie skreślam, może wyjdzie co fajnego z tego. Indiana najlepszy punkt tego pokazu, liczę na fajne action adventure po tym co pokazano. Ogółem dałbym 5/10 całości, dwie gry zupełnie nie dla mnie, dwie takie do pyknięcia od biedy i jedna z potencjałem to trochę za mało, żeby robić pod siebie. Po rewelacyjnym 2023 znów chyba będzie rok przejściowy z kilkoma świetnymi tytułami, ale bez masakry miesiąc po miesiącu. Przynajmniej portfel trochę odpocznie Cytuj
suteq 183 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Prawda jest taka że wszystko poza Indianą do wora a wór do jeziora. 1 1 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Bardzo solidny pokaz, 4 zupełnie różne gry teoretycznie na ten rok, a gdzieś tam jeszcze Towerborne. 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Dobry pokaz gier, na plus - avowed, wygląda fajnie i nieźle to wyładniało przez 7mc, teraz mają kolejne 10mc żeby ogarnąć drewno - hellblade 2 to będzie audiowizualna uczta i już w maju - indiana fucking jones, obawiałem się popierdółki lub klona uncharted i łapania się co 10m krawędzi (holy crap!) a wygląda to świetnie, chociaż nie jestem do końca przekonany do widoku fpp - premiery w tym roku na minus: - ara, wtf - te kolorowe żelki od SE - brak zapowiedzi na sonke 1 minutę temu, SnoD napisał: Bardzo solidny pokaz, 4 zupełnie różne gry teoretycznie na ten rok, a gdzieś tam jeszcze Towerborne. i MFS2024 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 18 stycznia Autor Opublikowano 18 stycznia No i poza ARA, wszystkie gry to klasyczne singlowe gry, żadnych gier usług, kooperacji, multi, rogalików czy platformowek 2D. Wiem że oczekiwania były inne, ale ja z tego powodu nie będę płakał. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Jak zachwyty są nawet na klaperskim PPE to wiesz, że pokaz się udał. MS postawił na coś czego potrzebował od czasu HaloForzaGearsów - różnorodności gatunkowej. W dodatku poprawiła się komunikacja między Xboxem, a graczami i mamy regularne update’y z tym co się pichci + duży pokaz w czerwcu. Gry sypią się jak z rękawa, a wszystko ograć można bez wychodzenia z domu za cenę dwóch paczek fajek. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Jak gry się sypia jak z rękawa? Pierwsza chyba będzie dopiero w maju? Mamy styczen... 1 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia No i wygląda na to, że wszystkie klocki wpadają na swoje miejsce i mają wystarczająco gier w planie wydawniczym, by nie przyspieszać premier gier, które potrzebują więcej czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi