Faka 3 992 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Mam nadzieję, że Spencer poruszy jakiś wątek z gierkami ab i kiedy wejdą do gp. Cytuj
Deeejve 9 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 28 minut temu, Chewie napisał: Bill Gates mnie zmusza bo na xboxie nie masz 100% bez dlc Na PSN też nie masz 100% bez dlc. W xboxie platyna to “calak” czyli 1000pkt. 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego To ma być na oficjalnym kanale xboxa na youtube? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Właśnie gdzie to słuchać/oglądać jeżeli będzie można? Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Godzinę temu, Chewie napisał: Bill Gates mnie zmusza bo na xboxie nie masz 100% bez dlc ocd można leczyć Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 42 minuty temu, creatinfreak napisał: Właśnie gdzie to słuchać/oglądać jeżeli będzie można? To nie miał być podcast ? Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego piwerko jest, cziperki są. Założę też jakąś czarną koszulkę, bo na pogrzeb nie wypada w kolorowej. Xbox kochałem cb (pipi)iu. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 53 minuty temu, creatinfreak napisał: Właśnie gdzie to słuchać/oglądać jeżeli będzie można? Strzelam, że tutaj https://www.youtube.com/@xbox/videos w playlistach jest ten podcast Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego W notce na Twitterze napisali „youtube.com/Xbox or wherever you listen to your podcasts” Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Dobra czyli co, kazdy czeka a nikt nie wie gdzie ogladac? xD Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Tydzien sie szykowali i nie potrafią puścić live video z pokoju Phila jak zawsze tylko bawią się w podcasty? Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Chyba nawet nie jest na żywo tylko już nagrali 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 4 gry na inne platformy a fanatycy już konsole rozwalili 8 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Hahaha 4 gry ale nie powiem jakie. No ale nie Starfield i nie Indiana Jones. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Widze zmeczonego zyciem, robiacego dobra mine do zlej gry, zapuszczonego grubasa. 2 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Diablo 4 w gamepassie od marca, gra juz martwa i tak Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Jakbyś miał jego funkcję, to też byś się ulał- od stresu 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 4 małe stare gry nie bedzie zmiany polityki nie bedzie to indiana ani starfiled diablo 4 i inne gry acti w gp jesteście klaunami na(pipi)aliscie postów o upadku xboxa ale czego się spodziewać po czołowych forumowych amebach 6 Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 4 gry to na początek, wiadomo, że na tym nie koniec Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Tak jak było mówione. Dziś 4, nie najważniejsze, ale jednak byłe exy a za jakis rok czy dwa dalej (pipi)enie, że exy juz nie mają znaczenia bo ten model to przeszłość. Na dziś nic sie nie zmienia dla takich ludzi jak ja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi