Opublikowano 15 lutego 20241 r Mam nadzieję, że Spencer poruszy jakiś wątek z gierkami ab i kiedy wejdą do gp.
Opublikowano 15 lutego 20241 r 28 minut temu, Chewie napisał: Bill Gates mnie zmusza bo na xboxie nie masz 100% bez dlc Na PSN też nie masz 100% bez dlc. W xboxie platyna to “calak” czyli 1000pkt.
Opublikowano 15 lutego 20241 r Godzinę temu, Chewie napisał: Bill Gates mnie zmusza bo na xboxie nie masz 100% bez dlc ocd można leczyć
Opublikowano 15 lutego 20241 r 42 minuty temu, creatinfreak napisał: Właśnie gdzie to słuchać/oglądać jeżeli będzie można? To nie miał być podcast ?
Opublikowano 15 lutego 20241 r piwerko jest, cziperki są. Założę też jakąś czarną koszulkę, bo na pogrzeb nie wypada w kolorowej. Xbox kochałem cb (pipi)iu.
Opublikowano 15 lutego 20241 r 53 minuty temu, creatinfreak napisał: Właśnie gdzie to słuchać/oglądać jeżeli będzie można? Strzelam, że tutaj https://www.youtube.com/@xbox/videos w playlistach jest ten podcast
Opublikowano 15 lutego 20241 r W notce na Twitterze napisali „youtube.com/Xbox or wherever you listen to your podcasts”
Opublikowano 15 lutego 20241 r Tydzien sie szykowali i nie potrafią puścić live video z pokoju Phila jak zawsze tylko bawią się w podcasty?
Opublikowano 15 lutego 20241 r Hahaha 4 gry ale nie powiem jakie. No ale nie Starfield i nie Indiana Jones.
Opublikowano 15 lutego 20241 r Widze zmeczonego zyciem, robiacego dobra mine do zlej gry, zapuszczonego grubasa.
Opublikowano 15 lutego 20241 r 4 małe stare gry nie bedzie zmiany polityki nie bedzie to indiana ani starfiled diablo 4 i inne gry acti w gp jesteście klaunami na(pipi)aliscie postów o upadku xboxa ale czego się spodziewać po czołowych forumowych amebach
Opublikowano 15 lutego 20241 r Tak jak było mówione. Dziś 4, nie najważniejsze, ale jednak byłe exy a za jakis rok czy dwa dalej (pipi)enie, że exy juz nie mają znaczenia bo ten model to przeszłość. Na dziś nic sie nie zmienia dla takich ludzi jak ja.