SnoD 2 314 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego Dobrze, że zamknęli temat GP i gry AB zaraz zaczną się pojawiać w abonamencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 234 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego (edytowane) 3 minuty temu, Bzduras napisał: Możesz nawet już dzisiaj, wystarczy kupić Xboxa i masz komplet w 4K60. Wiadomo. Temat walkowany setki razy. Wydatki, priorytety, dzieci, czas wolny. 40tka na karku i to już zwyczajnie nie czas na dwie konsole tym bardziej że xbox niczym mnie nie przekonał jeśli chodzi o tą generację. Edit: w sumie trzy konsole bo nie policzyłem switcha od dzieciaków Edytowane 15 lutego przez Rash Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego Skubani chca przekonac posiadaczy PS5 do kupienia Xboxow, S P R Y T N I E Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 443 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego 6 minut temu, Rash napisał: Wiadomo. Temat walkowany setki razy. Wydatki, priorytety, dzieci, czas wolny. 40tka na karku i to już zwyczajnie nie czas na dwie konsole tym bardziej że xbox niczym mnie nie przekonał jeśli chodzi o tą generację. Edit: w sumie trzy konsole bo nie policzyłem switcha od dzieciaków Zawsze zostaje granko po xCloud zamiast kupowania konsoli, wilk syty i owca cała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 313 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego (edytowane) . Edytowane 19 sierpnia przez Beelzeboss Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego Matko ale pierdzielenia było ,że rynek nie rośnie, powodzenia z nastawieniem na ciągły wzrost Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego Ulżyło mi. Walcz Xboxie. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Matko ale pierdzielenia było ,że rynek nie rośnie, powodzenia z nastawieniem na ciągły wzrost Myślę, że wiele korpo sie zesra z tym nastawieniem bo ten pęd do rekordowych zysków i ciągłe wzrosty przy naszej ograniczonej plenecie musi (pipi)nąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego Teraz, pawelgr5 napisał: Myślę, że wiele korpo sie zesra z tym nastawieniem bo ten pęd do rekordowych zysków i ciągłe wzrosty przy naszej ograniczonej plenecie musi (pipi)nąć. I zwiększenie monetyzacji na graczu, nawet się nie kryją Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego W dniu 6.02.2024 o 10:50, Dalhi napisał: Dajcie sobie siana z tweetami tych "mejwenów". Yebał ich pies. Yebał pies tweeterowych ulanców. Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 326 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego Ale troche tego czekania na gry AB w GP jest. Na razie jedno diablo? Gry od Bety to sporo szybciej weszły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 313 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego @YETI platynki w gearsach raczej nie bedzie, ale moze redfall dostaniecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego 4 minuty temu, LiŚciu napisał: Ale troche tego czekania na gry AB w GP jest. Na razie jedno diablo? Gry od Bety to sporo szybciej weszły. Dali diablo bo zdycha, a, że teraz główny content to śmieci dodawane do sklepiku za realna kase, to swieza krew się przyda. Zawsze też większa baza potencjalnych klientów na dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 314 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego 3 minuty temu, LiŚciu napisał: Ale troche tego czekania na gry AB w GP jest. Na razie jedno diablo? Gry od Bety to sporo szybciej weszły. Będą je wrzucali po trochu, im dłużej będą korzystali z ich katalogu, tym mniej będą musieli wydawać na gry innych wydawców. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego Ja jestem zadowolony Miał być pogrzeb, a tu się szykuje najlepszy rok Xboxa w historii. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego (edytowane) 29 minut temu, yaczes napisał: Gearsy niech dadza i legancko, chociaz akurat na to nie ma co liczyc, predzej cos od studia, ktore zaraz usmierca Gearsy i Halo poproszę na plejce. Im więcej ludzi do grania tym lepiej. Dodatkowo Hi-Fi Rush w pudełku bym chciał. No ale pewnie same digitale i tak jak pisali Sea of Thieves i Grounded ... PRowy jeden wielki rzyg ale i tak wiadomo, że będzie tego coraz więcej, więc niech nie smęcą tylko z grubej rury ze świętą trójca HaloForzaGearsy, a nie to całe pjerdololo. Edytowane 15 lutego przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 326 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego 1 minutę temu, SnoD napisał: Będą je wrzucali po trochu, im dłużej będą korzystali z ich katalogu, tym mniej będą musieli wydawać na gry innych wydawców. No kumam ale i tak byłem przekonany że jak już dograją sprawę to hurtownia wjedzie. Jak mówiłem, gry od Bety wjechały bardzo szybko i naraz. Było z dnia na dzień w cholere dobra w GP. Teraz będą cykać co 3, 4 - 5 miesięcy jedną gierkę? Może zmienią podejście i zrobią hurtownie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego po co dzisiaj mieliby na szybko zdradzać plany długofalowe, nawet jeśli plotki były prawdziwe, skoro mogą mieć więcej czasu na dopracowanie strategii i PR, a fanów uspokoili na jakiś czas i rozeszło się po kościach, może pierwotnie chcieli (pipi)nąć z grubej rury jakiegoś sztosa z xboksa, ale odzew internetów zweyfikował... a może nie... jak ktoś nie panikował, to na pewno nie panikuje teraz, a jak ktoś chciał zapewnienia, że halo i gearsy nie trafią na sony, no to też pewności 100% nie można mieć Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 314 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego 1 minutę temu, LiŚciu napisał: No kumam ale i tak byłem przekonany że jak już dograją sprawę to hurtownia wjedzie. Jak mówiłem, gry od Bety wjechały bardzo szybko i naraz. Było z dnia na dzień w cholere dobra w GP. Teraz będą cykać co 3, 4 - 5 miesięcy jedną gierkę? Może zmienią podejście i zrobią hurtownie. Po jednej raczej nie, ale raczej odłożą to w czasie w końcu wydali 70 mld, to inna skala niż Bethesda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 697 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego 3 minuty temu, drozdu7 napisał: Ja jestem zadowolony Miał być pogrzeb, a tu się szykuje najlepszy rok Xboxa w historii. Co ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego Teraz, krzysiek923 napisał: po co dzisiaj mieliby na szybko zdradzać plany długofalowe, nawet jeśli plotki były prawdziwe, skoro mogą mieć więcej czasu na dopracowanie strategii i PR, a fanów uspokoili na jakiś czas i rozeszło się po kościach, może pierwotnie chcieli (pipi)nąć z grubej rury jakiegoś sztosa z xboksa, ale odzew internetów zweyfikował... a może nie... jak ktoś nie panikował, to na pewno nie panikuje teraz, a jak ktoś chciał zapewnienia, że halo i gearsy nie trafią na sony, no to też pewności 100% nie można mieć Te 4 gry to test, muszą przeanalizować, jak to wpłynie za urobek. Wciąż jest to jednak trochę wywieszanie białej flagi z racji braku pomysłu na zwiększenie popularnosci Xboxa i Windows PC, gdzie przegrywają ze Steam, a ich gry są tam poniżane. Ten podcast był słaby i typowo korporacyjny, na pewno nie tego oczekiwali gracze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego 1 minute ago, Szermac said: Co ? xD Świetny rok się szykuje. Indiana, Hellblade, Avowed i wiele innych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego Jak widać uspokoili posiadaczy xboxa, że tylko cztery gry, że nic wielkiego, a potem cyk, kolejne zapowiedzi. Sony też tak zaczynało z pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego (pipi)a dla mnie najważniejsze że dalej będzie hardware, będę mógł iść ze swoją biblioteką do przodu. Że będa gierki day one w GP, co też jest ogromną zaletą. Nie chce płacić za wszystko 350zl. Pod tym względem jestem zadowolony, bo to czy ich gierki wylądują gdzieś indziej po pół roku czy roku? Trudno, dla mnie Xbox to najlepsza platforma do grania i najlepszy sprzęt. Miałem w (pipi) wątpliwości ale przyszłość nie jest taka czarna jak sami kreowalismy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego "Spokojnie, poki co tylko zbroja dla konia." Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi