Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Jak nowy użytkownik pisze o pieprzu to wiesz, że coś się dzieje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 314 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego (edytowane) 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Bardziej martwią mnie te pogłoski o tym, że gra zaliczyła już reboot. Twórcy mówili w 2021, że planują premierę na 2024, a tutaj jest kompletna cisza. Chciałbym zobaczyć jakiś dłuższy fragment gameplayu. W 2021 zmieniło się kierownictwo projektu. Na pewno nie jest tak, że całą pracę wyrzucono do kosza. Rare to duże studio, Everwild będzie pewnie budowane na założeniach z SoT tylko, że z większym naciskiem na rozgrywkę dla pojedynczego gracza już od samego początku. Jeśli planują wsparcie gry analogiczne do SoT, to 6 lat produkcji przed premierą, to absolutne minimum dzisiaj. Na stronie Rare mają pojedyncze oferty pracy, także przy Everwild, więc można śmiało założyć, że prace są bardzo zaawansowane, bo nie szukają masowo ludzi do podstawowych zadań. Edytowane 16 lutego przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 18 minut temu, Beelzeboss napisał: Brak duszy i pieprzu A weź napisz gdzie jest dusza i pieprz?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Czy ten konsolowy pieprz jest z nami w pokoju? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 443 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego alter alert Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 313 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2 minuty temu, drozdu7 napisał: A weź napisz gdzie jest dusza i pieprz?? Jeden rabin by napisał, ze u sony, ale to lichwiarz kłamca. Zostaje team red. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego To 20inchdt Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 697 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Oby nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 138 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 17 godzin temu, Deeejve napisał: Na PSN też nie masz 100% bez dlc. W xboxie platyna to “calak” czyli 1000pkt. do czasu wyjścia dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2 minuty temu, Chewie napisał: do czasu wyjścia dlc Tak i nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 138 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 1 minutę temu, Figuś napisał: Tak i nie. mówimy o xboxie nie o ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Myślałem że od czasu sławnego już postu Schabka (który notabene nie zestarzał się zbyt dobrze) trochę ludzie przejrzeli na oczy. Ale niestety niektórzy dalej żyją w świecie iluzji, którą też sami sobie tworzą. Nawet to Nintendo które robi kapitalne gry, jednocześnie rucha ludzi sprzedając im wadliwy sprzęt (joycony) i to kilka razy. Nie przecenia sprzętu, gier itp. nie bez powodu powstają filmy "czy jest firma która bardziej nienawidzi swoich fanów" Sony i ich praktyki w ostatnich latach? ok. No ale warto demonizować MS, który w ostatnich latach dostarczył masę rozwiązań żebyś miał dobry sprzęt, mógł grać tanio, wygodnie i gdzie chcesz. Jasne, z grami na wyłączność było raczej słabo lub co najwyżej nieźle. Ale cała reszta? Rozpierdala mi gałki oczne jak czytam o duszy w 2024 r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 326 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 39 minut temu, Szermac napisał: Oby nie Obstawiam zdrowego niezdrowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 314 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Przypominam, że jutro bardzo ciekawy stream dotyczący najbliższej przyszłości gier z serii Age of ... Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Oo to Homelanderowi myszka i klawiatura pod Steam Deckiem zapłonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 313 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 3 godziny temu, drozdu7 napisał: Jasne, z grami na wyłączność było raczej słabo lub co najwyżej nieźle. Ale cała reszta? No i tu jest problem, bo od drugiej połowy życia x360 jest bieda w tym, najważniejszym, aspekcie. Ja już się pogodziłem, że można spodziewać się tylko bylejakości po nich, wiec nawet mnie nie boli, ze inni gracze tez doznają zaszczytu doświadczenia gier xgs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 3 godziny temu, SnoD napisał: Przypominam, że jutro bardzo ciekawy stream dotyczący najbliższej przyszłości gier z serii Age of ... Szkoda, że MS nie przejął sobie prawa do marki C&C, taki remake RA2 albo Generals przyjąłbym z pocałowaniem ręki. Co prawda wyszedł fajny Remaster C&C i RA, no ale dobrze by było odświeżyć kolejne części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego I tak miło, że wrócili do rtsow, mam nadzieję, że podobnie podejdą do starcrafta i warcrafta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 50 minutes ago, Faka said: Szkoda, że MS nie przejął sobie prawa do marki C&C, taki remake RA2 albo Generals przyjąłbym z pocałowaniem ręki. Co prawda wyszedł fajny Remaster C&C i RA, no ale dobrze by było odświeżyć kolejne części. No wyszedł fajnie, ale gry jednak już mocno archaiczne. Pograłem chwilę w C&C Remastered i nawet w porównaniu do Starcrafta to jest przepaść. O nowszych grach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 314 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 15 minut temu, Moldar napisał: I tak miło, że wrócili do rtsow, mam nadzieję, że podobnie podejdą do starcrafta i warcrafta. Ciekawe czy też zaczną od porządnych renasterów i później nowe części. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 326 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Ja bym się tak specjalnie nie napalał na dobrego handhelda od MS do gamepassa. Na dzisiaj to stacjonarny Xbox z internetem po kablu potrzebuje trochę żeby się połączyć i usługi uruchomić i na gierkę w quick resume trzeba trochę poczekać. A co dopiero hh jak nie masz netu gdzieś poza domem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 6 minutes ago, SnoD said: Ciekawe czy też zaczną od porządnych renasterów i później nowe części. Ale co tu remasterować. Starcraft dostał remastera, Warcraft też (i obecnie nie jest tak zły jak był na premierę), a Starcraft 2 go nie potrzebuje. Jako, że RTSy starzeją się bardzo wolno nie napalałbym się na nowe tytuły tego gatunku od Blizzarda. Zwłaszcza, że fabularnie WoW tak na(pipi)ił w universium, że Warcraft 4 musiałby opowiadac totalnie inną historię. A Starcraft 2 nadal jest aktywny w esporcie Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 314 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Ja poproszę Starcraft 2 na WinStore w GP Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 5 godzin temu, Chewie napisał: mówimy o xboxie nie o ps3 Na Pleju jest dokładnie tak samo, dopiero po wejściu w szczegóły widać tak jak Figuś wrzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 443 Opublikowano 16 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 lutego 21 minut temu, LiŚciu napisał: Ja bym się tak specjalnie nie napalał na dobrego handhelda od MS do gamepassa. Na dzisiaj to stacjonarny Xbox z internetem po kablu potrzebuje trochę żeby się połączyć i usługi uruchomić i na gierkę w quick resume trzeba trochę poczekać. A co dopiero hh jak nie masz netu gdzieś poza domem. Jak napiszę, że to bzdura to pewnie będę wstrętnym fanbojem co zakrzywia rzeczywistość, więc sprawdźmy to wszyscy razem - nie będzie miejsca na manipulacje. Zaraz pewnie się przetworzy. 7 2 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi