Bzduras 12 532 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego To jak odłączą 360 od kroplówki i odetną ludzi od całej cyfry będę pierwszym, który złapie za widły razem z Wami, obiecuję. Ale na razie się na to nie zanosi, a skoro nawet ułomne w kwestiach sieciowych Nintendo zadbało, by po zamknięciu sklepu 3DS ludzie dalej mieli dostęp do zakupionych tam treści to podejrzewam, że nie ma co się na razie martwić sytuacją X360. Przepraszam pan Gifuś, już zmykam z tematu. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego A tak apropo tej rozmowy o tym ze nawet jak usuną grę to jeśli ja wcześniej kupiles to pobierzesz. Ma ktoś SH Downpour kupiony w wersji cyfrowej i może teraz sobie pobrać ? Bo gra niestety nie jest już do kupienia. 2 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego 1 hour ago, LiŚciu said: A tak apropo tej rozmowy o tym ze nawet jak usuną grę to jeśli ja wcześniej kupiles to pobierzesz. Ma ktoś SH Downpour kupiony w wersji cyfrowej i może teraz sobie pobrać ? Bo gra niestety nie jest już do kupienia. Tak. Możesz sobie dowolną grę poszukać przez aplikację Xbox na telefonie i zainstalować nawet jej nie posiadając Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Ok, spróbuje pobrać nie posiadając. Dzieki 2 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Godzinę temu, LiŚciu napisał: Bo gra niestety nie jest już do kupienia. A wiesz mniej więcej po ile pudełko chodzi? Bo może to ten moment, w którym warto wystawić je na ryneczek wtórny Natomiast pobrać bez posiadania możesz wszystko, co znajdziesz w aplikacji na telefonie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego No ja tak zawsze robiłem. Jak chciałem pudełko na x to preload przez apke a potem gram od razu jak płyta przyjdzie do domu. Prawie jak za czasów ps2 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego 3 minutes ago, Bzduras said: A wiesz mniej więcej po ile pudełko chodzi? Bo może to ten moment, w którym warto wystawić je na ryneczek wtórny Natomiast pobrać bez posiadania możesz wszystko, co znajdziesz w aplikacji na telefonie. Na angielskim eBay wersja X360 chodzi od 35-80 funtów. Sam mam wersję na PS3, praktycznie nówkę sztukę jeszcze pachnie Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Łee, to nawet nowej Yakuzy za to nie wytarguję Musi jeszcze chyba poleżeć i dojrzeć na półce Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego (edytowane) 7 minut temu, Bzduras napisał: A wiesz mniej więcej po ile pudełko chodzi? Bo może to ten moment, w którym warto wystawić je na ryneczek wtórny Natomiast pobrać bez posiadania możesz wszystko, co znajdziesz w aplikacji na telefonie. Bardzo bym chciał mieć pudełko bo chodzą teraz po ponad 300 pln (no jest tez sporo za 250 pln wiec może coś zaczęło taniec) i na coś tańszego trzeba polować. Szukam jakiegoś rozwiązania żeby to taniej dorwać , myślałem żeby nawet konto z gra kupic ale właśnie chciałem się upewnić czy skoro jej nie ma w sklepie to nawet jak kupie konto z gra to będzie można pobrać. Trochę nie rozumiem czemu można pobrać grę nawet jej nie posiadając. To ze po ściągnięciu w nią i tak nie zagram to jasne wiec po co? Jako preload przed potencjalnym zakupem? Edytowane 21 lutego przez LiŚciu 2 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Teraz, LiŚciu napisał: Bardzo bym chciał mieć pudełko bo chodzą teraz po ponad 300 pln i na coś tańszego trzeba polować. Szukam jakiegoś rozwiązania żeby to taniej dorwać , myślałem żeby nawet konto z gra kupic ale właśnie chciałem się upewnić czy skoro jej nie ma w sklepie to nawet jak kupie konto z gra to będzie można pobrać. Jak chcesz to coś tam możemy ponegocjować, odezwij się na PW czy na discordzie. 1 minutę temu, LiŚciu napisał: Trochę nie rozumiem czemu można pobrać grę nawet jej nie posiadając. To ze po ściągnięciu w nią i tak nie zagram to jasne wiec po co? Jako preload przed potencjalnym zakupem? Sam sobie odpowiedziałeś, dokładnie tak. Jak kupowałem coś w pudle z wysyłką paczkomatem to cyk, pobieranie z apki na konsolę, a jak pudełeczko docierało to wkładałem i grałem (bez dociągania patchy, bo z neta zawsze leci najbardziej aktualna wersja). 1 Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Nie no nie pozbywaj się. Jak tak dalej pójdzie to za rok dwa za 500 pln pchniesz. Ta gra chyba nie wyszła poza konsole. A ja tez aż takiego ciśnienia nie mam żeby płacić nawet te 150-170 pln. Zwłaszcza ze już raz przeszedłem na premiere 2 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego przydałby się kolejny podcast, zeby wyjaśnili co mają na myśli. 1 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 21 lutego Autor Opublikowano 21 lutego Mówili o tym w podcascie. Największe gry są dzisiaj większe niż pojedyncza platforma. Minecraft, CoD, Fortnite... Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego hmm, chyba znowu robia rebranding na "microsoft game studios" Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego O 19.00 stream ze wszystkim z Age na ten rok: Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Xbox Series X All Digital? A na co to komu. Jak dla mnie zbedny wypust. Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 15 minut temu, drozdu7 napisał: Xbox Series X All Digital? A na co to komu. Jak dla mnie zbedny wypust. Bo będzie tańszy od tego z napędem? Niektórzy mają wywalone na fizyczną dystrybucję więc sprzęt dla nich. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego https://exputer.com/exputer/all-digital-white-xbox-series-x-development/ sheeeit, jednak "adorably digital" żyje. Myślałem, że ukatrupili. Nie wiem jak to ma miec sens cenowo w porowaniu do eSek. 1 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 23 lutego Autor Opublikowano 23 lutego Potwierdzili przed chwilą że Age of Mythology Retold wyjdzie w tym roku na XSX, XSS i PC. Wcześniej było wiadomo tylko o wersji na PC Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego (edytowane) Age of Wonders 4 też wyszło na konsole, więc większe strategie turowe to już powoli norma się robi za co duży plus. Edit: Age of Mythology to w sumie RTS, ale to chyba również w sumie powoli standard Edytowane 23 lutego przez Sedrak Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Tragiczna ta prezentacja Age of Mythology ale gierka będzie sztosik. Trochę też w sumie smutne ,że kobita pracuje na monitorze Samsunga z serii S19 na matrycy TN. Gdzie ja go dwa lata temu kisiłem za 50 zł na OLX przez 2 miesiące aż go wyniosłem na śmietnik xd No myślałem ,że przy gierkach to się lepsze warunki pracy ma, jakoś to studio nie wygląda na doinwestowane. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Jak na martwy gatunek to tych RTSów trochę wychodzi Dla mnie super wiadomość Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 24 lutego Autor Opublikowano 24 lutego Widocznie Microsoft nie słyszał, że to martwy gatunek, bo w ostatnich latach całkiem ładnie wspiera swoje RTSowe serię. A cała seria Age of Empires dobiła do 50 milionów graczy 1 Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego (edytowane) Super to wygląda To w tym roku na Xbox'a wypuszczą: 1. Age of Mythology 2. Awoved 3. Hellblade 2 4. FlightSim 2024 5. Indiana Jones 6. Towerborne Edytowane 24 lutego przez SnoD 1 1 1 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Nie czaje dlaczego MS nie wydaje gier na gog.com. Jest to ostatni duży wydawca który tego nie robi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi