Homelander 2 082 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 15 minutes ago, Sedrak said: Czyli mówisz, że mogę podłączyć "dynks" od klawiatury + "dynks" od myszki i normalnie mogę grać na nich w gry? Czy dynks to nie wiem, ale kablowe tak. Bluetooth nie wszystkie dzialaja 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Na kabel działają, bt nie sprawdzałem, mam xboxa podłączonego do monitora. Lista gier ze wsparciem myszy i klawiatury jest dość długa: https://www.purexbox.com/guides/all-xbox-games-with-mouse-and-keyboard-support 2 Cytuj
MadMarkPL 0 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Pytanko z innej beczki, czy ktoś wie czy do Xbox series x można podłączyć adapter myszy i klawiatury typu xim4 lub czy jest jakiś nowszy sprzęt działający na podobnej zasadzie? Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca mam nadzieję, że po ostatnich aktualizacjach już nie Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Bo nie trzeba, dużo gier po prostu wspiera myszkę. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca No ale niektóre nie, a niesprawiedliwa przewaga w strzelance online zawsze w cenie Cytuj
Chewie 153 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Jak coś już jest niesprawiedliwe to auto aim na padzie Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca 7 godzin temu, Chewie napisał: Jak coś już jest niesprawiedliwe to auto aim na padzie ale jak, kiedy mają go wszyscy? owszem, też wolałbym, żeby go nie było u każdego Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca W dniu 4.03.2024 o 17:03, Sedrak napisał: Czyli mówisz, że mogę podłączyć "dynks" od klawiatury + "dynks" od myszki i normalnie mogę grać na nich w gry? próbowałem ostatnio i myszkę (mx anywhere) bym musiał sparować wpierw przez pc i olałem temat a się chciałem pobawić w AoE Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca 6 minutes ago, messer88 said: próbowałem ostatnio i myszkę (mx anywhere) bym musiał sparować wpierw przez pc i olałem temat a się chciałem pobawić w AoE Przecież Age of Empires natywnie obsługuje mysz i klawiaturę Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Czyli że podpinam dongla do X i w grze automatycznie ma działać? Bo dash chyba nie obsługuje myszki w ogóle? Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Age of Empires na 65 calach odarcie z duszy. Czuł bym się, jak szatan. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Ja już połowę kampanii Mongołów przeszedłem na XsX na padzie, radzę spróbować najpierw bez klawy i myszy na kanapie Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Wiadomo że pewnie jest spoko, ale mam monitorek GAMINGOWY 27" i chciałem się pogarbić przy biurku jak taboreciarze. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca 7 minutes ago, messer88 said: Czyli że podpinam dongla do X i w grze automatycznie ma działać? Bo dash chyba nie obsługuje myszki w ogóle? Nie wiem czy z donglem będzie Ci działać, bo nie wszystkie działają. Tak samo z BT. Ja podpiąłem zwykłą mysz i klawiaturę na kablu. W opcjach zmieniasz sposób sterowania padem na klawę i mysz. I masz wtedy interface i sterowanie tak jak na PC. A na 65 calach gra się super 1 Cytuj
Chewie 153 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca 3 godziny temu, krzysiek923 napisał: ale jak, kiedy mają go wszyscy? owszem, też wolałbym, żeby go nie było u każdego Gry z crossplay, fortnite czy cod. Niech zrobią oddzielne lobby dla padziarzy i myszkowców bo to jest bez sensu Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca ale przecież możesz wyłączyć crossplay w codzie czy battlefieldzie Cytuj
milupl 621 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca 5 godzin temu, Homelander napisał: Nie wiem czy z donglem będzie Ci działać, bo nie wszystkie działają. Tak samo z BT. Ja podpiąłem zwykłą mysz i klawiaturę na kablu. W opcjach zmieniasz sposób sterowania padem na klawę i mysz. I masz wtedy interface i sterowanie tak jak na PC. A na 65 calach gra się super Najpierw grałem na padzie(super rozwiazano), potem podłączyłem m+k i z 3 metrów ma 65 interfejs staje się zbyt mały. Może na monitorze z bliska jest ok, mi osobiście nie podpasowało. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca 1 minute ago, milupl said: Najpierw grałem na padzie(super rozwiazano), potem podłączyłem m+k i z 3 metrów ma 65 interfejs staje się zbyt mały. Może na monitorze z bliska jest ok, mi osobiście nie podpasowało. Interface można skalować w opcjach Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Ciekawe jaka będzie reakcja MS na PS5 Pro. Wydadzą trzecią opcję, dalej ciągnąc za sobą Series S, nie zrobią nic i będą mieli słabszą konsolę (ale to już byłooo), czy odetną się od XSS i XSX rozpoczynając nową generację? Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 16 marca Autor Opublikowano 16 marca Nie wydadzą trzeciej opcji. No i ani MS ani Sony wydając nową generację nie odetnie się od starych konsol , póki można na nich robić gry i zarabiać. Generacje konsol już jakiś czas temu stały się płynne Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Czyli w zasadzie co chcesz powiedzieć? Że wydadzą nową konsolę, która będzie nową generacją i będą robić też gry na "starą" generację XSS i XSX (nie byłoby to nic nowego przecież), czy w ogóle nic nie zrobią? Zapowiedzieli już, że kolejny Xbox to będzie ogromny skok technologiczny, ale też nie wiadomo nic o powstawaniu takiego sprzętu już teraz, jak w przypadku PS5 Pro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi