Shen 9 636 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 17 minut temu, Wredny napisał: Wszystko wskazuje na to, że to będzie taka sama popierdółka, jak część pierwsza, a czymś takim to raczej ciężko zachęcić do czegokolwiek. Ot, mała, ładna pokazówka UE5, przy której znów będą brandzlować się jakieś BAFTY itp, że niesamowite doświadczenie i poruszanie ważnych problemów - 10/10, ch#j z gameplayem bo kogo to w gierkach obchodzi (mdr) Jedynka była przyjemna, jak wyjdzie dwojka na sonke to się sprawdzi, ale nie jest to zaden system seller. Czekam tez na recki, jedynka miała pomysł na siebie, ale drugi raz na tym samym patencie chyba gry nie beda opierac i troche rozwiną rozgrywkę. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 1 hour ago, Wredny said: Tylko co tu reklamować? Korytarzyk bez gameplayu na 5h z ładną graficzką? No będzie w GP to ludzie sobie sprawdzą, bo to chyba jedyna rozsądna opcja do zagrania w ten tytuł (zwłaszcza, że to tylko cyfra). Nikt tego i tak nie kupi, a później będzie płacz, że się nie sprzedało i cyk - kolejne studio leci (ale tych to by mi nawet żal nie było, bo od czasu, jak są w MS to zapomnieli jak się dobre gry robi - ostatnia to DmC). Nie no tu przesadziłeś z hejtem. Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Ani krzty przesady - jedynka to straszny szajs był (jako GRA, bo jako multimedialne doświadczenie na jakimś psychiatrycznym sympozjum to pewnie furorę robiła). Wymęczyło mnie to ośmiogodzinne przejście bardziej niż 100h wpakowane w maksowanie jakiegoś ubisofciaka - gdyby nie "krótkość" i chęć wyrobienia swojego własnego zdania to bym porzucił po 2h, ale dałem radę i żałowałem, że w to grałem. Ninja Theory - tylko przed Hellblade - później to już równia pochyła i studio zupełnie zbędne w tej branży. Cytuj
Ukukuki 7 011 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Dla mnie też ok ale jakoś super nie było, Wredny w zakupach growych gorsze gry wrzuca. 1 3 Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Śmiem wątpić - gameplayowo nie ma zbyt wiele gier, które są gorsze od Hellblade. 2 2 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Bardzo dobrze, że zostało to uchwycone na kamerze. Jebane korpo ghoule. Cytat Moonlighting is when someone works more than one job at a time. According to USLegal, moonlighting usually refers to when a person holds a second job outside of normal working hours. Therefore, someone could work a normal 9-to-5 job as a primary source of income but work at another night job to earn extra money. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 3 hours ago, Wredny said: Ani krzty przesady - jedynka to straszny szajs był (jako GRA, bo jako multimedialne doświadczenie na jakimś psychiatrycznym sympozjum to pewnie furorę robiła). Wymęczyło mnie to ośmiogodzinne przejście bardziej niż 100h wpakowane w maksowanie jakiegoś ubisofciaka - gdyby nie "krótkość" i chęć wyrobienia swojego własnego zdania to bym porzucił po 2h, ale dałem radę i żałowałem, że w to grałem. Ninja Theory - tylko przed Hellblade - później to już równia pochyła i studio zupełnie zbędne w tej branży. Szajs dla ciebie, mi się podobało na tyle, że zrobiłem calaka i platynę. Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja To akurat żaden wyczyn - wpadało po przejściu gry praktycznie - też mam. Oczywiście, że "szajs dla mnie", ale piszę to tak zupełnie obiektywnie - ludzie się tym jarali, bo jakieś rzekomo głębokie przesłanie, schizofrenia i głosy w słuchawkach, no ale obok dobrej gry to nie stało. Może moja niechęć do symulatorów chodzenia ma tu coś do rzeczy, ale bardzo słaby produkt gropodobny DLA MNIE. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja jez to taki asx połączony z daddym i polany sosikiem donsteryda 1 2 Cytuj
Beelzeboss 316 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Nie moze za bardzo gryzc reki, ktora go żywi Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Godzinę temu, Figaro napisał: jez to taki asx połączony z daddym i polany sosikiem donsteryda A co Ty masz do mnie lewaro? Od samego początku jadę MS za ten cyrk. Jak wszyscy właściwie. 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Masz rację, ale zasłużyłeś za te wszystkie lata. Cytuj
Beelzeboss 316 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja https://www.windowscentral.com/microsoft/microsofts-quest-for-short-term-dollardollardollar-is-doing-long-term-damage-to-windows-surface-xbox-and-beyond codenamed "Latitude" XDD chyba xbox dead Cytuj
drozdu7 2 795 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Spoko pogadanka na Digital Foundry o Xboxie. Gier nie braknie, ale pesymizm wokół marki jest ogromny. W zasadzie nigdzie nie pojawiają się jakieś pozytywne scenariusze. Chłopaki zachodzili w głowę dlaczego wobec takiego kryzysu zaufania do firmy, nikt decyzyjny nie zabierze głosu (może sam Nadella). Tzn odpowiedz może być prosta, może mają to po prostu w dupie Cytuj
Beelzeboss 316 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja No mają wyjebane na szkody wyrządzone marce, bo będą ją powoli odsuwać w cień. Satya musiał w końcu wejść, bo ten pajac Spencer kolejną dekadę by zmarnował. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Jak można kupić największe wydawnictwa gier i jeszcze przegrywać w wojence konsol? Oni chyba faktycznie traktują ten dział w korpo jako kotwicę. 1 Cytuj
krzysiek923 1 664 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja https://news.xbox.com/en-us/2024/05/15/xbox-may-update-2024/?ocid=Updates_soc_omc_xbo_fb_Link_lrn_5.16.3 Mouse and keyboard support will start rolling out today and will expand to all players in the coming weeks for 25 titles, including: ARK Survival Evolved Atomic Heart Cities: Skylines – Mayor’s Edition Cities: Skylines – Remastered Deep Rock Galactic Doom 64 Fortnite (browser only) Gears Tactics Grounded Halo Infinite High on Life House Flipper Inkulinati (Game Preview) Mount & Blade II: Bannerlord Pentiment Quake Quake 2 Sea of Thieves Slime Rancher 2 Sniper Elite 5 State of Decay 2 Terraria The Sims 4 Valheim (Game Preview) Zombie Army 4: Dead War Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/activision-and-microsoft-are-opening-a-new-game-studio-in-poland-elsewhere-entertainment-with-a-totally-new-ip Cytat Microsoft's Activision subsidiary announced today that it is opening a new game development studio to take advantage of the huge talent pool growing in Poland. It'll be the second Activision studio based in the region, joining Infinity Ward Krakow, although this studio is, in fact, not working on Call of Duty. Elsewhere Entertainment is an all-new studio incubating an all-new franchise, boasting industry vets. The new studio is based in Warsaw "with additional resources in the United States," and enjoys alumni from franchises like The Last of Us, Uncharted, The Witcher 3, Cyberpunk 2077, Far Cry, and more. Cytuj
Beelzeboss 316 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja No, w końcu inwestuja u nas. Tania siła robocza to trzeba korzystac. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 23 minuty temu, MaZZeo napisał: https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/activision-and-microsoft-are-opening-a-new-game-studio-in-poland-elsewhere-entertainment-with-a-totally-new-ip No już parę lat temu pisałem, że powinni tu zainwestować. Myślę, że planowane data center w Polsce przechyliło szalę. Nie zdziwię się jeśli wchłoną PCF pod tym szyldem. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 5 minut temu, Daddy napisał: Brawo MS Polska husaria xD. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi