Jukka Sarasti 364 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): DOOM dostarczy, ale chcialbym aby chociaz jedna nowa gra MSu (najlepiej nowe IP) przyprawilo mnie o bicie serca jak swojego czasu ME, Psychonauts 2 czy Gearsy. MS naprawde nie moze pozwolic sobie jedynie na gry "dobre", tam musi nastapic atomowe jebniecie jesli ludzie maja pojsc po konsole czy masowo subskrybowac XGP. Ja po cichu na to liczyłem po masowym wykupie studiów - to marzenie ściętej głowy, ale marzę ponownie o czasach na miarę siódmej generacji, kiedy MS NAPIERDALAŁ bangerami po starcie X360 i jednocześnie tak wywarł presję na Sony, żeby wyjęło głowę z tyłka. Na ten moment jednak zwyczajnie trochę smutno mi się na to patrzy - nawet mimo tego, że mając jakiś tam znośny PC i tak mogę ograć, czasem trochę jedynie czekając, wszystko z current genów - jak PS5 ma parę fajnych, raczej czasowych, exów, a MS nie wypluł jakichś mocnych swoich IP od czasów właśnie X360. Nie mam jakiegoś przywiązania do konkretnej marki, chcę po prostu znowu silnej konkurencji na jakość gierek. 1 Cytuj
Beelzeboss 316 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 4 minuty temu, krzysiek923 napisał(a): no ja mam nadzieję, że to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, chyba nawet dla mnie to już by było przekroczenie linii na 100% prawda 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 29 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a): Ja po cichu na to liczyłem po masowym wykupie studiów - to marzenie ściętej głowy, ale marzę ponownie o czasach na miarę siódmej generacji, kiedy MS NAPIERDALAŁ bangerami po starcie X360 i jednocześnie tak wywarł presję na Sony, żeby wyjęło głowę z tyłka. Na ten moment jednak zwyczajnie trochę smutno mi się na to patrzy - nawet mimo tego, że mając jakiś tam znośny PC i tak mogę ograć, czasem trochę jedynie czekając, wszystko z current genów - jak PS5 ma parę fajnych, raczej czasowych, exów, a MS nie wypluł jakichś mocnych swoich IP od czasów właśnie X360. Nie mam jakiegoś przywiązania do konkretnej marki, chcę po prostu znowu silnej konkurencji na jakość gierek. NIestety, szanse na to są zerowe dopóki będą kombinować z GamePassem i za sterami siedział będzie Spencer. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Myślisz, że jak przyjdzie ktoś inny to będzie lepiej? Spencer? Wiesz, co on może? Chuja może. Satyn Mandela mu jebnie płaskiego w potylicę i każe świecić koszulką z No One Lives Forever na pokazie, a wszelkie decyzje które ciągną markę na dno podejmuje się pewnie na wyższym szczeblu. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Chyba właśnie w tym jest problem. Każdy w firmie ma swoją wizję. Mi się marzy, oczywiście mogę zapomnieć XDDDD, że marka Xbox zostanie odłączona od Microsoftu i będzie funkcjonować jako byt niezależny (jak np. Pokemon Company w Nintendo). Dopiero wtedy zobaczylibyśmy na co stać to imponujące XGS, bo na razie to można się jedynie modlić żeby 1.5 roczne kontrakty, wymogi diversity i głaskanie developerów żeby się nie przepracowali nie skończyło się pogorszeniem jakości takiego DOOMa. Spencer, bandyto, nawet jak chciałeś dobrze i nie od ciebie to zależy to jednak warto ścierać się z łysym hindusem o graczy, bo pieniążki czekają, oj czekają. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Xbox canned official Killer Instinct tournaments in 2021 because of worries players might expect a sequel niesamowite. 2 1 Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 2 czerwca Autor Opublikowano 2 czerwca Czyli skracając te wszystkie tweety, nie zgodzili się na turniej Killer Intinct, bo obawiali się że ludzie pomyślą że pracują nad sequelem. Kurcze Figaro coraz gorsze to paliwo to jebania Xboksa wyszukujesz, mam nadzieję że chociaż następne tygodnie przyniosą jakieś złe wieści. 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Godzinę temu, ASX napisał(a): Czyli skracając te wszystkie tweety, nie zgodzili się na turniej Killer Intinct, bo obawiali się że ludzie pomyślą że pracują nad sequelem No ale on już skrócił je na początku. Tweety podał zapewne po to, aby uprzedzić twoje pytanie o źródło Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 2 czerwca Autor Opublikowano 2 czerwca Wątpię by interesowało mnie źródło, bo szczerze mówiąc nie jestem specjalnie zainteresowany turniejami w Killer Instinct, tak jak pewnie większość forumowiczów. No ale rozumiem że są ludzie którzy bardzo się zawiedli brakiem tego turnieju. 2 Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca (edytowane) No ale tutaj nie chodzi o to, że skasowali turniej tylko z jak idiotycznego powodu. @SnoD News mógłby być nawet sprzed 10 lat. Microsoft jak dziecko we mgle tak samo wtedy jak i dziś. Edytowane 2 czerwca przez Ins Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca (edytowane) Niestety ekskluzywna bitka nie ma racji bytu na X, bo na platformie siedzi bardzo mały odsetek tego gatunku. Jeśli kiedyś zdecydują się na sequel, to musi być multiplatformowy. Najlepiej w stylistyce SF żeby tak szybko się nie zestarzało. Wiele razy pojawiały się plotki, że jednak robią nowe KI, ale produkcją zajmuje się jakiś japoński deweloper. Ostatnie wpisy na oficjalnym profilu, że chcą dalej wspierać IP dają cień nadziei, że może było w tym ziarno prawdy. Edytowane 2 czerwca przez SnoD Cytuj
Beelzeboss 316 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca No i dobrze, bo inaczej ludzie mieliby oczekiwania. 3 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca 4 godziny temu, ASX napisał(a): Czyli skracając te wszystkie tweety, nie zgodzili się na turniej Killer Intinct, bo obawiali się że ludzie pomyślą że pracują nad sequelem. Kurcze Figaro coraz gorsze to paliwo to jebania Xboksa wyszukujesz, mam nadzieję że chociaż następne tygodnie przyniosą jakieś złe wieści. Mówimy o evencie, w którym grają w gry z lat 90tych. Powód braku wsparcia jest kurwa absurdalny, tym bardziej, że cieszył się popularnością. Tak jakby Killer Instinct jest dalej grywalny na Xboxie. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 2 czerwca Autor Opublikowano 2 czerwca No powód braku wsparcia brzmi absurdalnie, nie zaprzeczam, dziwne niezrozumiale że tak ostrożnie do tego podchodzą. Ale sam turniej był chyba raczej niszowy? (nie wiem, nie znam się na bijatykach i esporcie) Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca To jest nieważne jakiego kalibru był turniej. Ważne jest natomiast, że twoje odklejenie w bronieniu korporacji osiągnęło kolejny poziom. Gratulacje 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Żale zwolnionej osoby, równie dobrze Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Homelander 2 082 Opublikowano 2 czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 czerwca 45 minutes ago, ASX said: gdzie ich bronię? No jak gdzie? Tutaj 51 minutes ago, ASX said: W dupie z jakimś turniejem dla debili, Pan Microsoft bardzo dobrze zrobił, że odwołał tę żenadę i skasował te kretyńskie gry. Bronię ich decyzji całym sobą. Niech żyje Xbox!! Niech żyje Microsoft!! 1 11 Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 2 czerwca Autor Opublikowano 2 czerwca Dokładnie tak bylo, dodałbym tylko jeszcze że nienawidzę Killer Instinct i wszystkich turniejów, więc cieszę się i bronie całym sobą każdego anulowanego turnieju w KI. 1 1 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Z kwietnia, ale warto wrzucić - MS trzyma swoich deweloperów w stodołach XD Jak słucham jak to fajnie, że mają taką dużą przestrzeń, jak to zamiast pracować mogą się kręcić bez celu podglądając co inni robią albo przesiadywać sobie na kawce w kuchni, to wiem, że informatyczki z Rare nie dowiozą tego Everwild przez kolejnych 5 lat i w tym roku nie będzie żadnego gameplayu z gry XD Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Eh gdzie te czasy gdzie informatyczki siedzieli spoceni w piwnicy i dostarczali cudne giereczki wideo. W dupach się im poprzewracało od dobrobytu i jest jak jest Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Ciekawe w jakich warunkach pracują chinole z From Software, najbardziej interesuje mnie ich dział odpowiedzialny za kierunek artystyczny. Może trzeba podpatrzeć, bo pierdoleni z każdą grą przechodzą samych siebie i nie zdziwi mnie jeśli kluczem do sukcesu jest trzymanie ich w kurniku z laptopem i niczym więcej. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca (edytowane) 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Ciekawe w jakich warunkach pracują chinole z From Software, najbardziej interesuje mnie ich dział odpowiedzialny za kierunek artystyczny. Może trzeba podpatrzeć, bo pierdoleni z każdą grą przechodzą samych siebie i nie zdziwi mnie jeśli kluczem do sukcesu jest trzymanie ich w kurniku z laptopem i niczym więcej. Oni jeszcze na CRTkach developują xD Edytowane 3 czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Widać starą szkołę Tak jak z ich grami mam ciężką relację tak za każdym razem nie mogę wyjść z podziwu ile oni napracowanka w to wkładają i każdy jeden tytuł po prostu miażdży kule jeśli chodzi o design. Widać, że nikt z niebieskimi włosami nie kręci się po biurze i nie marudzi, że akurat dla jego sześćdziesiątej piątej płci nie ma kibla. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi